Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 20:20:03
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 83 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Golem od L. Gerhata (Excelent)  (Prečítané 273325 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 17. Október , 2007, 13:31:27 »

no a myslis si, ze mesu niekto lahsie opravi? Žmurk podla mna je vyhoda, ze by servis robil clovek, co to sam navrhol a vyrobil, nie? kto iny by tomu lepsie chapal
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 17. Október , 2007, 13:39:34 »

no a myslis si, ze mesu niekto lahsie opravi? Žmurk podla mna je vyhoda, ze by servis robil clovek, co to sam navrhol a vyrobil, nie? kto iny by tomu lepsie chapal

precitaj si moje posledne 2 reakcie, tam som uz odpovedal. za svoj zivot som videl uz nejake tie pokazene lampace. veril by si, ze vacsina z nich boli homemade ? aj moj handmade koncak uz bol pokazeny. nehovorim, ze homemade = automaticky velka kazivost. reagoval som na placanie sa po pleciach, ze "popici Road King za patinovu cenu". Brdovemu 2kanalu verim, "popici Road Kingu za patinovu cenu" uz menej, navyse ked je z vychodneho slovenska a ja som v BA.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #62 kedy: 17. Október , 2007, 13:45:36 »

ale prosound ma uz nejake skusenosti a aj tu na fore su ludia, ktori maju jeho vyrobky a su spokojni. A o poruchovosti by som ani nehovoril. Ja som narazal nato, ze ked sa ti dosere MB tak si este vo vacsej pici, ako ked sa ti posere vyrobok od GERHAT.

a na to vychodne slovensko si narazal asi pre pripad poruchy, ze? lebo ak to bolo myslene, ze z vychodu to nebude dobre, tak... Nezahrávaj sa a keby bol prosound z BA ako by si reagoval? siel by si do toho? - ziadne vyryvanie,  normalna otazka Žmurk
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 13:46:09 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #63 kedy: 17. Október , 2007, 13:49:19 »

uz by som sa opakoval.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #64 kedy: 17. Október , 2007, 14:00:20 »

ok, to sa tykalo myslim inych otazok, ja som potom formuloval otazku inac. ok nejdeme to dalej rozprplavat
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 14:08:21 od mario bross » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 17. Október , 2007, 14:01:35 »

Za toto ti Predator nalozi  Som frajer

Čo by som niekomu nakladal, každý má právo na názor ... myslím si, že aparáty GERHAT vedia uspokojiť aj tú skupinu užívateľov, čo potrebujú mať tridsať čudlov a štyri kanály každý s dvomi režimami, prepínaním výkonových lámp atď ... a aj tú skupinu ľudí ako Rastis, ktorá potrebuje mať čo najjednoduchšie ovládanie, ale stále dobrý zvuk.

Osobne som tiež podobne ako Rastis priaznivcom jednoduchých riešení, pretože nerád vkuse niečo štelujem a dolaďujem, a tak pre mňa je ideálna aparatúra taká, ktorá mi spraví moje obľúbené zvuky a pritom má jednoduché ovládanie. Preto mi Golem dokonale sadol a obľúbil som si ho už po prvých piatich minútach hry. Okamžitý prístup k piatim zvukom voliteľný nohou, krásne zvuky a pritom čo najjednoduchšie ovládanie (spoločné korekcie, prednastavené sólové módy), to mi vyhovuje. Hrajem zložitejšiu muziku, pri ktorej sa musím dosť koncentrovať na gitaru samotnú a spev, a tak nemám čas krútiť počas hrania čudlami. A tak si viem oceniť mašinu, ktorá mi dá ten môj zvuk a pritom nemusím tancovať po šlapkách, stačí jedno zošliapnutie a je to tam.

Ale každému, čo jeho je. Ak niekto chce lampáč s hromadou režimov ako RoadKing, tak ho bude mať, keď si ho objedná. Ak niekto chce maximálne jednoduché a efektívne riešenie, tak nie je problém urobiť prístroj s rovnako dobrým zvukom, ale s menej ovládačmi.

Ešte by som chcel podotknúť jednu vec, aby tu nedošlo k omylu ... nejedná sa o nijaké doma zbúchané "samorody", ale o produkty seriózneho výrobcu, ktorý má momentálne rozrobenú "amp custom shop" spoluprácu s jednou veľkou distribučnou firmou. Viac zatiaľ neprezradím.
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 14:03:57 od Predator » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #66 kedy: 17. Október , 2007, 14:05:03 »

predator ty mozes pisat reklamy Žmurk ha ha ha

ale suhlasim.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 17. Október , 2007, 14:08:44 »

nejedná sa o nijaké doma zbúchané "samorody", ale o produkty seriózneho výrobcu, ktorý má momentálne rozrobenú "amp custom shop" spoluprácu s jednou veľkou distribučnou firmou.

Nechce sa mi rypat, ale nazyvat niekoho kto nie je s vyrobkami na trhu ani dva roky serioznym vyrobcom je trosku prehnane. To ukaze az cas.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #68 kedy: 17. Október , 2007, 14:09:50 »

rastis jednoducho narazal na to, ze mesa je rokmi overena znacka, uz je nejaky ten rocik na trhu, ma vychytane iste vyrobne procesy. excellent/prosound/gerhat sa v tomto s mesou nemoze porovnavat. predsalen ide o malokusovu vyrobu, zakaznikmi su vacsinou doma hrajuci gitaristi.
ak by mal rastis moznost vyskusat ten amp v "bojovych" podmienkach  tak by mal iny nazor - jeho "skepticizmus" celkom chapem.
bacha nenaraza sa na kvalitu zvuku atd atd..len proste "nedovera" v novy vyrobok od domaceho majstra, narozdiel od zabehnutej firmy, velkovyrobe...atd atd
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 14:11:50 od styrioci » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 17. Október , 2007, 14:11:28 »

Dva roky? Kdeže. Ľudo Gerhát je v brandži prakticky od roku 1989 .... opravoval aparáty, neskôr robil vlastné veci. Jeho lampový preamp som počul hrať pred desiatimi rokmi.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #70 kedy: 17. Október , 2007, 14:14:33 »

styrioci:
marshally sa kazia - prestavaju ich ludia kupovat?

jasne ze MB je velkovyroba a neda sa to porovnat. Ale asi keby boli GERHAT vyrobky zle, tak by sa to rozsirilo nie?

a zas je jasne aj to, ze keby MB aj Gerhat stali cojaviem 100000 a mali by rovnake funkcie - berem MB
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 14:15:06 od mario bross » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 17. Október , 2007, 14:16:28 »

... a aj tú skupinu ľudí ako Rastis, ktorá potrebuje mať čo najjednoduchšie ovládanie, ale stále dobrý zvuk.

Osobne som tiež podobne ako Rastis priaznivcom jednoduchých riešení.

vobec nie, mam rad vela gombikov, sam mam 9 tocivych a 5 tahovych, 2 vytahovacie a 3 prepinace. ale tak nejak si selsky myslim, ze vela gombikov a funkcii moze priniest viacej potencialnych problemov, preto sa mi tak selsky zda, ze cim zlozitejsie riesenie, tym je asi lepsie, ked je za tym dlha tradicia.

zopakujem - som milovnik domacich rieseni, ale

...4 kanal + jumpy na sola, 50W, dva obvody v koncaku (EL34 aj 6L6) a moznost vyberat lampy pre kazdy kanal zvlast, v master sekcii presence a depth ktory sa da vypinat footswitchom, slucka (da sa prepinat paralelna a seriova) a tiez sa da ovladat footswitchom, znizenie vykonu na polovicu a mnohe mnohe ine vychytavky

by som si na turne od handmade vyrobcu nezobral.
« Posledná zmena: 17. Október , 2007, 14:17:25 od Rastis » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #72 kedy: 17. Október , 2007, 14:16:36 »

Podla mna by mal byt jeden exemplar zaslany par ludom z fora na testovanie a na napisanie objektivnych recenzii. Napr. mna by zaujimalo, ci by som si tam nasiel nejake nastavenie ktore by mi ozaj sedelo, rad by som sa s tym pohral.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 17. Október , 2007, 14:17:48 »

rastis jednoducho narazal na to, ze mesa je rokmi overena znacka, uz je nejaky ten rocik na trhu, ma vychytane iste vyrobne procesy. excellent/prosound/gerhat sa v tomto s mesou nemoze porovnavat. predsalen ide o malokusovu vyrobu, zakaznikmi su vacsinou doma hrajuci gitaristi.
ak by mal rastis moznost vyskusat ten amp v "bojovych" podmienkach  tak by mal iny nazor - jeho "skepticizmus" celkom chapem.
bacha nenaraza sa na kvalitu zvuku atd atd..len proste "nedovera" v novy vyrobok od domaceho majstra, narozdiel od zabehnutej firmy, velkovyrobe...atd atd

No čo ja viem ... v Čechách je jeden maník, ktorého volajú Sendy, a ten by vedel rozprávať celé hodiny o tom, koľko Triaxisov, Dual Rectifierov, Markov, Maverickov a podobných mašín mu skončilo na jeho servisnom stole. Vraj snáď nie je jediný typ zo sortimentu, v ktorom by sa ešte nerýpal.

Tým nechcem povedať, že Mesa je nejaká prúserovka, to rozhodne nie. Sú to seriózne a kvalitné výrobky. Tým chcem však povedať, že vysrať sa na pódiu môže fakt absolútne všetko a je absolútne jedno, kto to vyrobí.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 17. Október , 2007, 14:19:02 »

samozrejme dalsia vec je estetika a nech nikto nehovori, ze nie Beeee najprv sa vybera podla zvuku a potom rozhoduje esteticka stranka vyrobku.

nieco ako ked si kupujete jogurt. Mate TESCO Value jogurt, ktory ma posrany modro-cerveno-biely obal a druhy jogurt-  pekne spracovany kelimok( velke jahody, bielucka smotana a este vyherna sutaz a letenka do vesmiru) oba z jogurtov nepoznate ako chutia. Aky si vyberete? Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 83 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.