MageZ
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 19. Október , 2007, 16:40:11 » |
|
myslim ze schemy napriklad Trace Elliot su tiez dostupne, Peavey s tym myslim nema problem tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 19. Október , 2007, 17:16:33 » |
|
v tej mp3 golem2 su prve sekundy zvuk uplne ako elan, ked prisiel van gog o ucho ......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 19. Október , 2007, 17:17:17 » |
|
Fender dokonca poskytuje schemy aj s plosakmi na svojej stranke (ale stavim sa, ze su tam zamerne chyby, aby to mohlo sluzit len na servisne ucely)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 19. Október , 2007, 17:25:52 » |
|
uz som napisal gerhatovi ze potrebujem to dat do procesoru preampu ako send return ci to elektricky bude koser. zatial no answer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 19. Október , 2007, 19:58:59 » |
|
a co si myslis, ze on nema nic ine na praci len kukat mail?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 19. Október , 2007, 20:00:44 » |
|
tak to by si sa divil kamo. uz mi trikrat odpisal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 19. Október , 2007, 20:03:38 » |
|
no to som povedal ina preto aby si necakal do minuty mail, ked pises, ze "zatial bez odpovede"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 19. Október , 2007, 20:05:45 » |
|
ok, ale bavime sa o velkych firmach, ktore maju rozbehnuty velky biznis, ktore zverejnia schemy za servisnymi ucelmi a velmi im neuskodi ak sa par nadsencov/manikov rozhodne spravit podla tych schem kopiu, alebo modifikaciu. (btw nezverejnuju schemy len na uz nevyrabane produkty?) tu je ale iny pripad, ktory sa s tym neda porovnavat. gerhat je mala firma, ktorej produkcia sa da ratat na desitaky, stovky kusov, a nie firma, ktorej produkcia je radovo dasiatky, stovky tisic kusov a viac. dalsia vec, ide o novy vyrobok tejto firmy, ktory sa poriadne ani nedostal do vyroby a vy tu uz chcete aby sa zverejnila schema (jasne vela sa toho uz navymyslat neda, ale urcite do toho dal ludo kus seba, ma tam nejake svoje finesy, stravil nejaky cas vyvojom a upravou toho vyrobku) - ved to je akoby ste po nom chceli aby si pod sebou pilil konar - ide o vyrobok, na ktorom chce stavat dalsie produkty - hlava, trojkanalova verzia golema atd... diezel, bogner a iny podobni "butik" (nie tak bezni) vyrobcovia tiez nezverejnuju schemy len tak mirnix - dirnix
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:07:29 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 19. Október , 2007, 20:15:34 » |
|
ja to tiez nechapem s tymi schemami a pride mi to smiesne alebo nech prosound da - ale s chybami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 19. Október , 2007, 20:22:17 » |
|
ok, ale bavime sa o velkych firmach, ktore maju rozbehnuty velky biznis, ktore zverejnia schemy za servisnymi ucelmi a velmi im neuskodi ak sa par nadsencov/manikov rozhodne spravit podla tych schem kopiu, alebo modifikaciu. (btw nezverejnuju schemy len na uz nevyrabane produkty?) tu je ale iny pripad, ktory sa s tym neda porovnavat. gerhat je mala firma, ktorej produkcia sa da ratat na desitaky, stovky kusov, a nie firma, ktorej produkcia je radovo dasiatky, stovky tisic kusov a viac. dalsia vec, ide o novy vyrobok tejto firmy, ktory sa poriadne ani nedostal do vyroby a vy tu uz chcete aby sa zverejnila schema (jasne vela sa toho uz navymyslat neda, ale urcite do toho dal ludo kus seba, ma tam nejake svoje finesy, stravil nejaky cas vyvojom a upravou toho vyrobku) - ved to je akoby ste po nom chceli aby si pod sebou pilil konar - ide o vyrobok, na ktorom chce stavat dalsie produkty - hlava, trojkanalova verzia golema atd... diezel, bogner a iny podobni "butik" (nie tak bezni) vyrobcovia tiez nezverejnuju schemy len tak mirnix - dirnix
uz som to s nim doriesil. tie veci ktore ma zaujimali na to mi odpovedal. fakt som ho nemal zaujem tlacit na public schemu ale ja som elektrikar a systemy musia elektricky spolupracovat, hlavne ked uz mam nejaky hw a idem zapojit do slucky nieco musim vediet co to obsahuje. tak ako to ma zapojene su tie lampy vyuzite dokonale. niektore vyrobky su klam (svietiaca elektronka) kdezto v tomto pripade to vyzera byt v poriadku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 19. Október , 2007, 20:24:43 » |
|
nebodaj si pochyboval? a este jedna vec kupis si G-major a pytas si od toho schemu, aby si vedel, ci je to mozne niekde pripojit? ved nato nepotrebujes schemu, ale nejake technicke specifikacie a to je rozdiel, si myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 19. Október , 2007, 20:25:02 » |
|
ja to tiez nechapem s tymi schemami a pride mi to smiesne alebo nech prosound da - ale s chybami ale prd..ja keby tiez pridem s niecim, co chcem seriozne predavat a na trhu to nema v podstate konkurenciu, tak nezverejnim od toho veskeru dokumentaciu skor ako sa to zacne predavat..to by som uz len bol obchodnik uz som to s nim doriesil. tie veci ktore ma zaujimali na to mi odpovedal. fakt som ho nemal zaujem tlacit na public schemu ale ja som elektrikar a systemy musia elektricky spolupracovat, hlavne ked uz mam nejaky hw a idem zapojit do slucky nieco musim vediet co to obsahuje. tak ako to ma zapojene su tie lampy vyuzite dokonale. niektore vyrobky su klam (svietiaca elektronka) kdezto v tomto pripade to vyzera byt v poriadku.
tak trochu som s ludom viac v kontakte ako bezny ludia a jeho filozofia, hlavne novsich vyrobkov, by sa dala popisat slovami "all tube design" takze o to ci tam tie lampy len svietia alebo naozaj aj robia nieco uzitocne sa netreba v pripade firmy gerhat bat
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:28:00 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 19. Október , 2007, 20:38:23 » |
|
Potrebuješ vedieť vstupnú a výstupnú impedanciu, a napäťovú úroveň vybudenia (+4 dBu alebo -10 dBu), to je všetko ... toto ti úplne stačí k tomu, aby si vedel, ako sa to bude správať v slučke či v spolupráci s inými zariadeniami. Schému na to nepotrebuješ.
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2007, 20:40:24 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 19. Október , 2007, 20:39:27 » |
|
Potrebuješ vedieť vstupnú a výstupnú impedanciu, a napäťovú úroveň vybudenia (+4 dBu alebo -10 dBu), to je všetko ... toto ti úplne stačí k tomu, aby si vedel, ako sa to bude správať v slučke či v spolupráci s inými zariadeniami.
a presne to si technicke specifikacie takze ziadna schema, ako som povedal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 21. Október , 2007, 00:41:06 » |
|
hovoril som ti, staci ho kontaktovat a on ti vsetko zodpovie...z tej schemy by si to aj tak nemusel na 100% pochopit, mohol by si sa nejakou nahodou aj pomylit, takto to mas lepsie (skontaktovat ho a opytat sa ho na konkretne veci) a su spokojne obe strany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|