Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 04:10:39
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ezDrummer - Drumkit from Hell  (Prečítané 69602 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 22. Október , 2008, 12:29:50 »

rozbehnem ez drummer aj cez FL?

Tak to by aj mňa zaujímalo. Mám ten EZ Drummer nainštalovaný, ale neviem ako ho spusťiť. Mám ten Fruity loops tiež. Čo s tým???
« Posledná zmena: 22. Október , 2008, 12:30:26 od romankrajno » Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 22. Október , 2008, 15:32:26 »

hmm..tak nikto nič?
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #32 kedy: 22. Október , 2008, 18:30:00 »

Je to uplne jednoduche, ale nemam najmensiu chut ti to tu vypisovat. To na co sa pytas su uplne zakladne veci, precitaj si manual k FL studiu, pripadne pogoogli - na nete budu tony tutorialov a pod.
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 22. Október , 2008, 20:21:49 »

hmm...zabralo by Ti to ani nie 2 minúty a niekomu by si pomohol. No nič, skúsim pogoogliť a dúfam, že za mesiac,dva to rozbehnem... Smútim
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #34 kedy: 22. Október , 2008, 20:25:31 »

hmm...zabralo by Ti to ani nie 2 minúty a niekomu by si pomohol. No nič, skúsim pogoogliť a dúfam, že za mesiac,dva to rozbehnem... Smútim

Pokial viem tak EzDrummer funguje aj ako VST plugin, sice som Fruity loops asi ani v zivote nevidel, ale ked trosku pogooglis, tak najdes napriklad tento navod  : http://fruity--loops.blogspot.com/2006/05/fruity-loops-vst-dx-plugingenerator.html

To by ti mohlo pomoct.
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 22. Október , 2008, 20:27:52 »

Ďakujem Ti za snahu pomôcť, ale keby rozumiem po anglicky, tak sa tu nepýtam na tieto veci a nájdem si to tiež sám. Na zdravie!
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #36 kedy: 22. Október , 2008, 20:30:58 »

Ďakujem Ti za snahu pomôcť, ale keby rozumiem po anglicky, tak sa tu nepýtam na tieto veci a nájdem si to tiež sám. Na zdravie!

No ok, takze v skratke, ale nezarucujem ze to bude fungovat, vazne sa vo FL nevyznam.

Skopiruj si z : C:\Program Files\VstPlugins subor EZplayer.dll a daj ho do  :  FL Studio\Plugins\VST

To by malo byt vsetko.
Vies co su VST a ako funguju?
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 22. Október , 2008, 20:36:48 »

Ďakujem ti. Teraz som v práci, ale zajtra keď prídem domov, tak skúsim. Ešte raz dík  Na zdravie!
pluginn viem co je len tak zbežne, lebo sa o to ešte len začínam zaujímať, nakoľko som to doteraz nejako moc nepotreboval. Ale tento bubeník by mi fakt veľmi uľahčil prácu na nahrávkach, nakoľko bicie robím strašne komplikovane a zabije mi to zbytočne neskutočne veľa času a výsledok je tomu absolútne neadekvátny.
Ale rozmýšlam nad kúpou Cubase...Tam môžem nahrávať a aj zároveň používať tohto ez drummera?
« Posledná zmena: 22. Október , 2008, 20:37:15 od romankrajno » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #38 kedy: 22. Október , 2008, 20:38:28 »

Ďakujem ti. Teraz som v práci, ale zajtra keď prídem domov, tak skúsim. Ešte raz dík  Na zdravie!
pluginn viem co je len tak zbežne, lebo sa o to ešte len začínam zaujímať, nakoľko som to doteraz nejako moc nepotreboval. Ale tento bubeník by mi fakt veľmi uľahčil prácu na nahrávkach, nakoľko bicie robím strašne komplikovane a zabije mi to zbytočne neskutočne veľa času a výsledok je tomu absolútne neadekvátny.
Ale rozmýšlam nad kúpou Cubase...Tam môžem nahrávať a aj zároveň používať tohto ez drummera?

No problem :).
Ano, mozes tam pouzit EzDrummer.
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 22. Október , 2008, 21:26:50 »

stiahni si reaper to mas vpodstate to iste a mas to zadarmo. spustis pod tym aj ezdrummer aj hociaky plugin ako amplitube alebo ine vstcka
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 23. Október , 2008, 07:05:11 »

No super...rozbehol som to v tom FL! Je to fakt veľmi hustá vecička... otvára mi to úplne nové možnosti....
Na akom princípe sa v tom robia vlastne rytmi? Doteraz som používal tzv. chlieviky. Kedže to pracuje s midi, tak predpokladám, že vytvárať vlastné veci budem štandartne pomocou notového zápisu?
Zaznamenané
cinho
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

« Odpoveď #41 kedy: 24. Október , 2008, 14:49:53 »

Používam ho spolu s programom Cubase SX 3, ale strašne mi to pri tom seká....
Neviete mi poradiť v čom je chyba, resp. v čom je to lepšie používať?  Pomoooc!

Za prípadné odpovede Vám veľmi pekne ďakujem :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #42 kedy: 24. Október , 2008, 15:06:30 »

komp ? zvukovka ? driver ? latencia ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #43 kedy: 24. Október , 2008, 15:09:12 »

...nakoľko bicie robím strašne komplikovane a zabije mi to zbytočne neskutočne veľa času...

kam sa ponahlas ? mas nejaky termin, kedy musis odovzdat dielo ? aj mne praca so zvukom a pochopenie principov zabralo vela casu a este mi zaberie, kym to budem vediet robit naozaj dobre... mozem radu ? skratky nikam nevedu... bicie som si klikal vzdy vlastne. sice zneju kok*tsky, ale som na ne pysnejsi, ako by som ich nechal vyflusnut nejakym generatorom.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #44 kedy: 24. Október , 2008, 15:12:52 »

Kde mas ulozenu kniznicu tych samplov?
Na tom istom harddisku ako system?
Pouzivas cached mode?
Kolko mas pamate?
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.