majso
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 21. Jún , 2009, 18:57:49 » |
|
to traktor: čítaj, čo písal predtým
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 21. Jún , 2009, 19:52:11 » |
|
to traktor: čítaj, čo písal predtým
aha som si nevsimol ...neviem mne to ide bez problemov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 21. Jún , 2009, 20:57:56 » |
|
Veď ani mne to nejde zle... len zlé tam mám tempo... Môžem nastaviť aké chcem, aj tak mi vždy dá tempo 120. Nastavil som napr. 70 ale už keď som to prehrával v EZD tak mi to prehralo s tempom 120
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 21. Jún , 2009, 21:02:23 » |
|
stiahni si Cantabile, tam naloaduj EZ Drummer, otvor to Midi v internom midi playeri a tam by to malo ísť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 21. Jún , 2009, 21:07:37 » |
|
ezDrummer pouzivas ako standalone alebo ako plugin? Ak ako plugin tak tych 120BPM mas urcite nastavene v nejakom host programe ako default tempo, zmen si to tam na tempo ktore potrebujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 22. Jún , 2009, 13:06:40 » |
|
Ako VST plugin... vedel by si povedať, kde sa to v Cubase SX3 nastavuje?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 22. Jún , 2009, 14:35:36 » |
|
Ako VST plugin... vedel by si povedať, kde sa to v Cubase SX3 nastavuje? Na zmenu master tempa, zmenu taktov a tiemp v rámci skladby a všetky ostatné vecí, ktoré súvisia s metronómom, slúži položka Tempo Track, nájdete ju v niektorom z tých horných menu. Teraz sa mi to nechce spúšťať, aby som si to overil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cinho
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 22. Jún , 2009, 17:09:54 » |
|
Ok, dík za pomoc... A nevieš aj kde nastaviť aby pri nahrávaní nahrávalo aj VST nástroje? Pretože mám vždy pustený Ezdrummer a v ňom prehrávam midi a nahrávam to, ale vôbec to nepočuť keď to prehrávam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 26. Júl , 2009, 10:50:14 » |
|
Ok, dík za pomoc... A nevieš aj kde nastaviť aby pri nahrávaní nahrávalo aj VST nástroje? Pretože mám vždy pustený Ezdrummer a v ňom prehrávam midi a nahrávam to, ale vôbec to nepočuť keď to prehrávam Sorry, až teraz som si všimol túto odpoveď. Z tohto popisu absolútne netuším, s čím máš problém. MIDI sa nenahráva. To sa nakliká a je. Pri exporte mixdownu ho tam už normálne máš. Proste MIDI stopa, na ňu zavesíš ako výstup EZ Drummer a do nej naklikáš noty, alebo tam pastneš tie predvyrobené grooovy z EZ drummera, ak ti to funguje. Lebo napr. staršie verzie Cubasu si s touto featurkou nerozumejú.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 03. August , 2009, 17:10:50 » |
|
Hellou.... prosim vas neviete ako rozlozit alebo zefektovat jednotlive sample ak mam toto VST spustene pod Fl studio???
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 03. August , 2009, 17:43:01 » |
|
nechcem velmi trepat, ale zda sa mi ze to nejde inac nez tak, ze si stlmis vsetko a nechas len napr. kopak - ten si vyexportujes a potom efektujes uz len audio stopu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 03. August , 2009, 17:51:50 » |
|
nad tym som tiez uvazoval ale urcite sa to bude dat aj inak. Napr v Acid pro ti to hned vyhodi ako samostatne stopy na ktore nahadzujes efekty ako sa ti chce. urcite to ide aj v FL.
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 03. August , 2009, 18:36:10 » |
|
nad tym som tiez uvazoval ale urcite sa to bude dat aj inak. Napr v Acid pro ti to hned vyhodi ako samostatne stopy na ktore nahadzujes efekty ako sa ti chce. urcite to ide aj v FL.
musis to dat ako multi potom to ide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|