Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 03:53:36
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ezDrummer - Drumkit from Hell  (Prečítané 69589 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #225 kedy: 01. September , 2011, 11:20:03 »

ez drummer funguje ako plugin pre DAW a nie ako standalone ci?

Presne tak, ak to chces pouzit ako standalone , nainstaluj si Toontrack Solo
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #226 kedy: 01. September , 2011, 11:20:52 »

1. cez aky multitrack sa to pokusas spustat?
2. pozrel a precital si si uz tutorialy ako rozbehnut ez drummer v multitracku ktory pouzivas?
3. si programator? ak nie, nepouvazujes radsej nad normalnymi bicimi a dvoma mikrofonmi v priestore na nahravanie do sterea na paskovy nahravac?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #227 kedy: 01. September , 2011, 11:24:46 »

3. si programator? ak nie, nepouvazujes radsej nad normalnymi bicimi a dvoma mikrofonmi v priestore na nahravanie do sterea na paskovy nahravac?

Netreba byt ziaden programator, pri tom mnozstve hotovych MIDI patternov ktore sa daju bud kupit, alebo najst niekde na webe netreba uz byt ziaden programator.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #228 kedy: 01. September , 2011, 11:25:49 »

Ale stevino pisal nieco ine, tak kde je pravda, som v koncoch  Smútim
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #229 kedy: 01. September , 2011, 11:26:18 »

Ale stevino pisal nieco ine, tak kde je pravda, som v koncoch  Smútim

Aha, tak ked Stevino pisal, tak potom beriem spat a idem sa hanbit do kuta Smútim
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75

« Odpoveď #230 kedy: 01. September , 2011, 11:30:09 »

pls. ľudia... nainštaloval som EZ Drummera ale neviem ako ho spustiť... čo treba ešte doinštalovať a jak ho treba teda spustiť?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #231 kedy: 01. September , 2011, 11:31:26 »

pls. ľudia... nainštaloval som EZ Drummera ale neviem ako ho spustiť... čo treba ešte doinštalovať a jak ho treba teda spustiť?

Este raz, aky DAW pouzivas?

Mas nainstalovany aj nejaky Cubase/Nuendo/Reaper/ProTools/Logic alebo nieco podobne?
Ci len si si nainstaloval EZ Drummer a cakas ze to bude hrat same?
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #232 kedy: 01. September , 2011, 11:36:12 »

Prvý krát robím s EZ Drummerom... len som ho nainštaloval, ale neviem čo ďalej... čo mám ešte nainštalovať? ... V rozbalenom súbore EZ Drummera je aj ten Logic... nainštalujem to a čo ďalej?

// aj tak to nejde... nedá sa to nainštalovať ani cez daemona ani normálne
« Posledná zmena: 01. September , 2011, 11:39:25 od Matt » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #233 kedy: 01. September , 2011, 11:40:15 »

Prvý krát robím s EZ Drummerom... len som ho nainštaloval, ale neviem čo ďalej... čo mám ešte nainštalovať? ... V rozbalenom súbore EZ Drummera je aj ten Logic... nainštalujem to a čo ďalej?

No v instalacii EZ drummera bude tazko aj instalacia Logicu :) , su to dva ODLISNE softwari.

este raz, samotne ti to fungovat nebude. Ak si chces popocuvat ako hraju tie sample, pripadne nejake patterny, tak si stiahni Toontrack SOLO ako som ti uz pisal.
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #234 kedy: 01. September , 2011, 11:43:07 »

nie... ja to potrebujem spojazdniť normálne, aby som to zapísal, spravil bicie, nahral doma gitaru do kompu a spravil z toho vlastný song... ten soft sa dá stiahnuť? ..tie súbory čo som k tomu mal nie sú inštalačky
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #235 kedy: 01. September , 2011, 11:44:10 »

nie... ja to potrebujem spojazdniť normálne, aby som to zapísal, spravil bicie, nahral doma gitaru do kompu a spravil z toho vlastný song... ten soft sa dá stiahnuť? ..tie súbory čo som k tomu mal nie sú inštalačky

Ten soft sa da stiahnut ak mas vytvorene konto na Toontrack webe, predpokladam ze EZ drummer si si kupoval  Bavím sa skvele, takze by si mal ten web poznat (kedze je to web vyrobcu EZ drummer).
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #236 kedy: 01. September , 2011, 11:47:43 »

Nemám vytvorené konto a drummera som včera stiahol... už len soft cez ktorý mi pobeží mi treba... len nikde neviem nájsť žiadny download... ani na toho reapera, ani cubase..
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #237 kedy: 01. September , 2011, 11:51:52 »

Nemám vytvorené konto a drummera som včera stiahol... už len soft cez ktorý mi pobeží mi treba... len nikde neviem nájsť žiadny download... ani na toho reapera, ani cubase..
Skusobna verzia Reaper je zadarmo, UTFG, do google slovo reaper a prvy link je spravny.
Cubase je za peniaze, http://www.steinberg.net/en/home.html
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #238 kedy: 01. September , 2011, 11:52:48 »

skúsim stiahnuť aj to toontrack solo... cez to mi to pôjde normálne?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #239 kedy: 01. September , 2011, 11:53:55 »

myslim ze clovek ktory nevie najst kreknuty nahravaci soft na download by sa nemal pustat do robenia bicich cez EZ drummer.. stale si neodpovedal na zakladne otazky vyssie, melies si svoje furt ze please help please help..moja rada je - chod si dat obed je uz skoro jedna hodina :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.