vcera som dostal od maja (dr.karpat) avizo, ze sa v kosiciach bude nieco diat a mam dojst kuknut. kedze tu uz bol majo viackrat, ale nikdy sa mi ho nepodarilo vidiet hrat nazivo, tak som si povedal, ze okrem moznosti posediet si pri pive, pokecat to bude aj celkom prijemne kulturne spestrenie piatkoveho vecera. a urobil som dobre, ze som tam siel
v podstate islo o to, ze majo s adamom duricom a dalsimi kumpanmi z kapely mali dnes skusku v KE tak si povedali, ze by sa mohol zorganizovat aj nejaky klubovy koncertik v ich oblubenom kosickom pube
zostava:
adam - spev
majo - gitara
dano - basa
kubo - klavesy
chalan z KE - bubony
filip - dalsia gitara
na miesto cinu som dorazil okolo 20:30 kde uz boli majo s adamom, danom a bubonistom (chalan z KE ak sa nemylim, bohuzial na meno si nespomeniem - sorry, ale tusim ho z videnia poznam) a rozbalovali aparaturu na dost minimalnom priestore - az by sa dalo povedat, ze divaci sedeli a popijali pivko, alebo ine napoje, priamo na podiu
ale zase to vytvaralo zaujimavu atmosferu a komunikacia s publikom bola o to silnejsia. nieco pred 21:00 dorazil kubo s klavesami,ktory hned zacal rozdavat multivitaminove cukriky
nieco po 21:00 sa to zacalo volnym jammom. odohrali sa tusim tri sety pocas, ktorych odzneli prevzate, ale aj adamove vlaste skladby. v poslednom sete sa pridal este jeden chalan na gitare, filip, a k mikraku, neskor aj za bubony, sa dostal nejaky starsi vlasaty rocker z publika.
dojem z koncertu je vynikajuci - majo svojou hrou dostal nielen mna, ale myslim, ze ked poviem, ze cele osadenstvo, ktore "stage" sledovalo, bolo z jeho hry "na posratie" tak neprehanam
fakt vynikajuca hra, filing, skvely ton...(majo + prs + ffamp recto = peklo
- v tom dobrom slova zmysle). ani ostatni muzikanti nezaostavali, objavili sa aj bubonisticke a klavesace solovky
. ale majo bol hviezdou vecera a za poslednu dobu jediny gitarista, ktoremu som schuti a od srdca zatlieskal za predvedeny vykon - vidiet ho hrat je ozaj zazitkom, teda aspon pre mna bol.
mal som aj tu cest nasucho si brnkrut na majove "prso" - ten palisandrovy krk je velmi prijemny na omak, 25" menzura sa mi tiez pozdavala, krk sa mi zdal trosku hrubsi, ale to bol mozno len ocny klam, pretoze som ju mal v rukach naozaj len chvilku (ale mozem si povedat, ze som si zabrnkal na PRS
) - skoda, ze som si ju nemohol opacit trosku dlhsie...
na zaver sa k bicim dostal ten stary rocker, zaujimave bolo sledovat "ksichtenie" sa ucinkujucich, pretoze ten veteran nie a nie skoncit
nakoniec to muzikanti vzdali a veteran mal solo na bicich (btw majo,ako to dopadlo? pretoze akurat v tomto bode programu som odchadzal na nocny spoj)..
takze celkove hodnotenie akcie je velmi pozitivne - dufam, ze v buducnosti sa este nieco podobne zorganizuje..
yo, majo: vyjeb sa na taslera, lebo to je koko*t. tiez sa vyjeb na malmstina, vaja a petruciho lebo to je strasny koko*t, ani podpis nechcel dat. chod svojou vlasntou cestou. santana je tiez celkom dobra skola..ale chod vlastnou cestou, robte svoje pesnicky nech konecne niekto prerazi z vychodu, nevadi, ze ste z trencina, treba sa vyjebat na taslera...
(majo vie o com tocim)
este jedna nekvalitna fotecka z mojho mobilu (viac ich bohuzial nie je, odomna, lebo som zabudol vziat fotak):
majo: rad som vas videl, pozdravujem ostatnych
dufam, ze som nepoplietol mena, ak ano tak sa sopravedlnujem