Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 16:57:53
Strán: [1] 2 3 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Rig 3  (Prečítané 41311 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 31. Október , 2007, 17:26:54 »

Akurat som na tom zo pol hodinku hral. Zozere to aj stare banky z predchadzajucej verzie. Novinka je tam Hiwatt a Orange. Gratifier sa teraz vola Instant Gratifier a je ovela horsi. Nazov sedi, ale co NI viedlo k zhorseniu netusim :). Plexi a JCM 800 su lepsie, Vox tiez, tusim aj Tween Reverb. Cele to na mna posobi zatial lepsie, az na ten Instant Rect.

Jedna zasadna vec ma velmi zarazila. Ked sa daju pod seba 2 rovnake aparaty, totozne sa spredu aj zozadu nastavia a pripina sa medzi nimi, NEHRAJU ROVNAKO. Bud som pako alebo nechapem. Skusal som ich jeden vyhodit, druhy vyhodit, ci sa neovplyvnuje to, ze su za sebou v retazci, aj ked bypasnute, ale stale rozdiel. Pri niektorych vacsi, pri niektorych mensi. Skuste si to niekto, kto to mate nainstalene...
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #1 kedy: 31. Október , 2007, 19:23:09 »

Jedna zasadna vec ma velmi zarazila. Ked sa daju pod seba 2 rovnake aparaty, totozne sa spredu aj zozadu nastavia a pripina sa medzi nimi, NEHRAJU ROVNAKO. Bud som pako alebo nechapem. Skusal som ich jeden vyhodit, druhy vyhodit, ci sa neovplyvnuje to, ze su za sebou v retazci, aj ked bypasnute, ale stale rozdiel. Pri niektorych vacsi, pri niektorych mensi. Skuste si to niekto, kto to mate nainstalene...

to bude lampami  Ja som čert..
Zaznamenané
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #2 kedy: 31. Október , 2007, 19:45:33 »

hmmm...hod nejake linky odkial to stiahnem lebo ja som nenasiel nic a chcel by som to vyskusat  Na zdravie!
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #3 kedy: 31. Október , 2007, 19:46:18 »

troska of toppic...ale predsa..mozem tento program pouzivat aj ked napojim gitaru do narmalneho vstupu vzadu v kompe???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #4 kedy: 31. Október , 2007, 19:50:22 »

hmmm...hod nejake linky odkial to stiahnem lebo ja som nenasiel nic a chcel by som to vyskusat  Na zdravie!

maju na webe demo:

http://www.native-instruments.com/index.php?id=gr3demo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 31. Október , 2007, 19:52:28 »

troska of toppic...ale predsa..mozem tento program pouzivat aj ked napojim gitaru do narmalneho vstupu vzadu v kompe???

sice otrepana tema, ale dobre. vzadu na kompe mas 2 typy vstupov - mikrofonny a linkovy. linkovy je na to OK. plnej zvukovej kvality ale dosiahnes s pouzitym DiBoxu. nepytaj sa, co je DiBox - najdi si to tu na fore sam, OK ?
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #6 kedy: 31. Október , 2007, 20:06:21 »

sice otrepana tema, ale dobre. vzadu na kompe mas 2 typy vstupov - mikrofonny a linkovy. linkovy je na to OK. plnej zvukovej kvality ale dosiahnes s pouzitym DiBoxu. nepytaj sa, co je DiBox - najdi si to tu na fore sam, OK ?
okej..tam som pichol gitaru..ale gitara mi hra iba v jednom repraku a na guitar rig nereaguje....nevies poradit nastavenie???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 31. Október , 2007, 20:29:01 »

okej..tam som pichol gitaru..ale gitara mi hra iba v jednom repraku a na guitar rig nereaguje....nevies poradit nastavenie???

prosim ta nerozoberaj to tu. kazda jedna takato tema sa nakoniec zvrhne na zakladne otazky, ktore vobec nesuvisia s GR3.

http://gitaristi.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=9

precitaj a pytaj sa tam.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #8 kedy: 31. Október , 2007, 22:57:47 »

a nebude to tym, ze mas demo? teda ak mas demo verziu...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 31. Október , 2007, 23:28:10 »

mam verziu, ktora funguje jak ma. potvrdte mi to prosim niekto kto to mate...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 01. November , 2007, 09:53:36 »

ja si to stiahnem a skusim
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #11 kedy: 01. November , 2007, 11:13:00 »

tak nic :) stiahol som to demo a nejaka sloboda tam neni veru. ani preset sa neda ulozit. co je samozrejme pochopitelne :)
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #12 kedy: 01. November , 2007, 17:31:31 »

uz to taham som na to zvedavy
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 01. November , 2007, 21:59:58 »

rastis: trochu blba otazka: a si si isty, ze to mas nastavene rovnako? (bedna, mikrofony...) nevidim logiku v tom, ze by to malo zniet inac. velmi zaujmave.

a mozno chyba (mozno zamerna), ze tie aparaty maju zniet originalne. mozno tam vznikne nejaka zmena podla predchadzajuceho stavu. ale asi som povedal kokotinu ha ha ha
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #14 kedy: 02. November , 2007, 14:03:50 »

Rastis:

prosim ta mohol by si sem pretlmocit ze gr3 nazy co zodpovedaju akoze realnym aparatom tie

citrus, ultrasonic, ac box twang lead 800, gratifier. .......   predpokladam ze citrus = orange ac box = vox, ale ostatne hadanky Huh!Huh!?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: [1] 2 3 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 23 otázok.