Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 19:41:28
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Rig 3  (Prečítané 41436 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #75 kedy: 02. Marec , 2008, 10:46:22 »

som si nakrutil teraz takyto zvuk,mal som to iba na sluchadla,kedze je vela hodin,takze na repraky som to nepocuval. Ale takto sa mi dost paci. Aj ked je uz vela hodin,tak neviem  Bavím sa skvele

moc Ti skrieka. a divny priestor. postavil si ho do kupelky a od dvier si ho sejmul mikrofonom. ale inak dobry, pouzitelny podla mna.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 02. Marec , 2008, 10:50:31 »

moc Ti skrieka. a divny priestor. postavil si ho do kupelky a od dvier si ho sejmul mikrofonom. ale inak dobry, pouzitelny podla mna.

to som sa vcera v noci s tym zabaval trochu,este to ponastavujem potom neskor,ale podla mna je to tiez pouzitelny zvuk
Zaznamenané
samuelx
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #77 kedy: 08. Marec , 2008, 13:37:14 »

mami ba notebook takze nema vstup line In tak som to dal na mikrofonovy vstup .. ide to ale mam tam  stale nejaky stotinovy delay je to normalne alebo neviete ako to odstranit? diky moc
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #78 kedy: 08. Marec , 2008, 13:38:51 »

mami ba notebook takze nema vstup line In tak som to dal na mikrofonovy vstup .. ide to ale mam tam  stale nejaky stotinovy delay je to normalne alebo neviete ako to odstranit? diky moc

musis hrat v predstihu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
samuelx
nováčik
*

« Odpoveď #79 kedy: 08. Marec , 2008, 13:40:18 »

musis hrat v predstihu
takze je to normalny jav?... ma to trosku metie hm
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 08. Marec , 2008, 13:41:18 »

takze je to normalny jav?... ma to trosku metie hm

notebooky maju pomale zvukove karty da sa to vylepsit ovladacom nie vzdy sa to odstrani
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
samuelx
nováčik
*

« Odpoveď #81 kedy: 08. Marec , 2008, 13:44:40 »

notebooky maju pomale zvukove karty da sa to vylepsit ovladacom nie vzdy sa to odstrani
takze na normalnom PC so sound blasterom sa to odstrani celkovo alebo to to je trvaly jav?
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #82 kedy: 08. Marec , 2008, 13:47:24 »

takze na normalnom PC so sound blasterom sa to odstrani celkovo alebo to to je trvaly jav?

uplne bez odozvy to dosiahnes len na zvukovkach urcenych na hudobne ucely. soundblaster a podobne shity nie su nato stavane/
Zaznamenané

samuelx
nováčik
*

« Odpoveď #83 kedy: 08. Marec , 2008, 13:48:50 »

uplne bez odozvy to dosiahnes len na zvukovkach urcenych na hudobne ucely. soundblaster a podobne shity nie su nato stavane/
... diky moc za odpoved
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #84 kedy: 08. Marec , 2008, 13:49:58 »

treba mat normalnu zvukovku - teda nie zabudovanu na doske, nie SoundBlaster, nie Audigy...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #85 kedy: 08. Marec , 2008, 15:26:28 »

S ASIO4All ovladacom to na niektotych notebookoch ide na nerozoznanie od realtime, na niektorych kus horsie, napr. na mojom. Mal som aj Sound Blaser Live! a tam to slo uplne v super, 3ms.
« Posledná zmena: 08. Marec , 2008, 15:26:56 od Martinlm » Zaznamenané

briestosaman
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #86 kedy: 13. Marec , 2008, 16:57:20 »

Ako zistim ze to uz zvukovka nestiha ??
Na noteboku mi to hadze latenciu 4 ms ale ak stiahnem vsetko v asio na min. tak z toho vytiahnem 2ms max. Zvuk . kartu mam realtek/ nejaki sit v noteboku, a este co sa da spravit s tym sumom na pozadi pri niekt. efektoch? je to normalne al. treba nieco nastavit??
inak to hra na soft slusne a na hranie cez pc je to OK, ale ak poznate niekto nieco s lepsim zvukom tak poradte...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #87 kedy: 13. Marec , 2008, 17:25:40 »

Ak nepocujes ziadne oneskorenie, tak ti zvukova karta "stiha". Ak mas privela sumu, tak bud potrebujes lepsiu zvukovku, alebo si daj menej gainu. Alebo aj DI box by mohol pomoct.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 13. Marec , 2008, 18:04:59 »

Ako zistim ze to uz zvukovka nestiha ??
Na noteboku mi to hadze latenciu 4 ms ale ak stiahnem vsetko v asio na min. tak z toho vytiahnem 2ms max. Zvuk . kartu mam realtek/ nejaki sit v noteboku, a este co sa da spravit s tym sumom na pozadi pri niekt. efektoch? je to normalne al. treba nieco nastavit??
inak to hra na soft slusne a na hranie cez pc je to OK, ale ak poznate niekto nieco s lepsim zvukom tak poradte...

vela otazok zlepenych...

neni zaujimave, ci 2 alebo 4 ms... ja hravam niekedy aj na 6 ms a nerozoznam to... to su neni dolezite cisla

sum - aky presne sum ? pri skresleni sumia aj elektronkove zosilovace, aj ich SW simulacie. nalepsi vysledok co sa tyka sumu (a aj zvuku) sa dosiahne pouzitim linkoveho vstupu a direct boxu (nepytaj sa co to je a pouzi vyhladavanie) alebo pouzitim specialneho nastrojoveho vstupu (nie - doskovka v laptope ho nema)

GR3 je pre mna najprofesionalnejsi SW simulant. nie vsetky zvuky ma najlepsie a niektre ine SW (Amplitube2 napr. ) su tiez v niecom zase mozno lepsie, ale keby som si mohol vybrat pouzivat iba jeden SW, bude to GR3.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #89 kedy: 13. Marec , 2008, 21:12:35 »

neni zaujimave, ci 2 alebo 4 ms... ja hravam niekedy aj na 6 ms a nerozoznam to... to su neni dolezite cisla

presne tak, co sa tyka toho oneskorenia, aj tak to co pise sw nie je vzdy pravda - na shitovej onboard zvukovke mi pisalo 5ms a bolo to nehratelne. Skusal som len tak zo srandy na G-majori 5ms delay nastaveny na 100% wet a absolutne ziadne oneskorenie som si nevsimol. Tak som pridaval cas, ze kedy to uz bude vela a az pri cca 20ms to bolo zjavne oneskorene
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.