waldo42
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 02. Apríl , 2008, 08:44:02 » |
|
vypocul som si 2-3 skladby joni mitchell,kde jaco hra basu.krasne nevtierave ale sedi to tam a hra ten svoj styl
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 02. Apríl , 2008, 08:47:54 » |
|
vypocul som si 2-3 skladby joni mitchell,kde jaco hra basu.krasne nevtierave ale sedi to tam a hra ten svoj styl
mam cely koncert Joni Mitchell kde hra basu Jaco, gitaru Pat Metheny.. fajnova muzicka.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 02. Apríl , 2008, 10:44:06 » |
|
mam cely koncert Joni Mitchell kde hra basu Jaco, gitaru Pat Metheny.. fajnova muzicka.
To bola velmi vydarena zostava.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. Máj , 2008, 19:44:05 » |
|
s patom methenim im to slapalo vyborne. pocuval som akurat nejake veci kde hral iba jaco a joni mitchell a parada. navrstvene linky basy + gitara a spev, nic viac tomu nebolo treba. hlavne je vyborne ako cast liniek pracuje s gitarou, cast s vokalom a cast robi rytmiku. skvely mozek.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 27. Júl , 2008, 18:53:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 27. Júl , 2008, 19:06:14 » |
|
Nemam Jaca ani zdaleka az tak dobe napocuvaneho, ale z tohom co som od neho pocul, som mal tiez taky nejaky podobny pocit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 27. Júl , 2008, 22:20:22 » |
|
zaujimavy nazor. ono zase je na debatu ze kde je pravda - nakolko bol vynimocny a nakolko ukazal cestu inym. keby zil aj teraz, tak je mozno zabudnuty trosecnik,hra na sklonku jeho zivota bola niekde uplne inde ako ked nefetoval. niektore veci kde hra jaco su dobre tak na pikenko, no kapela okolo neho (hoc aj weather report) tiez nehra zrovna kohutika jarabeho, takze ono tie autisticke kontexty treba brat asi aj v trochu inych suvislostiach, ako len cisto na zaklade linky. je X pesniciek kde hra groovy a slape to prijemne. basakov co si z neho zobrali velku inspiraciu je prilis vela na to, aby to mohol byt len taky kolotocar ako ho opisal pistanek.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 27. Júl , 2008, 22:42:45 » |
|
zaujimavy nazor. ono zase je na debatu ze kde je pravda - nakolko bol vynimocny a nakolko ukazal cestu inym. keby zil aj teraz, tak je mozno zabudnuty trosecnik,hra na sklonku jeho zivota bola niekde uplne inde ako ked nefetoval. niektore veci kde hra jaco su dobre tak na pikenko, no kapela okolo neho (hoc aj weather report) tiez nehra zrovna kohutika jarabeho, takze ono tie autisticke kontexty treba brat asi aj v trochu inych suvislostiach, ako len cisto na zaklade linky. je X pesniciek kde hra groovy a slape to prijemne. basakov co si z neho zobrali velku inspiraciu je prilis vela na to, aby to mohol byt len taky kolotocar ako ho opisal pistanek.
Ked som si odmyslel tie jeho expresivne vyrazy, ktore tam nasukal z dovodu kvazi intelektualnosti, tak s tou podstatou tam suhlasim. S tymi prirovnaniami uz nie. Myslim, ze si to dobre vystihol, treba ho posudzovat v kontexte doby a kapely. Mne sa tie groovoe veci velmi paci, aj niektore vypekacky, ale nedokazem sa stotznit s tym videnim, kde kazdu jednu notu od neho vyvazuju tonou zlata za hudbnu geniality.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 27. Júl , 2008, 22:48:36 » |
|
to je fakt, v iste veci od pastoria pocuvat nevladzem a nehladam za tym ziaden astral, proste on nieco citil, zahral, nahral, ale pre mna je to tazko nachuja a pustat si to nebudem. mal aj dobre, ale aj velmi velmi nepocuvatelne veci.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 27. Júl , 2008, 22:57:38 » |
|
" - počúvam jeho nahrávky, pripadajú mi ako dielo autistického decka -Je to dielo duševne chorého človeka -Áno, som pevne presvedčený, že práve Pastoriova príslušnosť ku klubu krásnych mladých dlhovlasých mŕtvych mužov (Ježiš Kristus, Sergej Jesenin, Che Guevara, James Dean, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, John Lennon, Ian Curtis, Marek Brezovský, Daniel Tupý atď.) je podľa mňa najhlbšou a najvnútornejšou kvintesencou dnešného kultu „sv. Jaca“." ..................P.P.
Nuž,čo si mysliet o človeku,ktory takto piše?
|
|
« Posledná zmena: 27. Júl , 2008, 22:59:21 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 27. Júl , 2008, 23:22:12 » |
|
" - počúvam jeho nahrávky, pripadajú mi ako dielo autistického decka -Je to dielo duševne chorého človeka -Áno, som pevne presvedčený, že práve Pastoriova príslušnosť ku klubu krásnych mladých dlhovlasých mŕtvych mužov (Ježiš Kristus, Sergej Jesenin, Che Guevara, James Dean, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, John Lennon, Ian Curtis, Marek Brezovský, Daniel Tupý atď.) je podľa mňa najhlbšou a najvnútornejšou kvintesencou dnešného kultu „sv. Jaca“." ..................P.P.
Nuž,čo si mysliet o človeku,ktory takto piše?
pekna poznamka, rudy
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 28. Júl , 2008, 00:26:22 » |
|
Pista, pekne si napisal. Ale ten Pistankov text mi bol celkom sympaticky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
samojed
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. Január , 2010, 15:51:58 » |
|
Ale stále neviem, prečo P. Pišťanek má taký názor na neho. Samozrejme mu ho neberiem, ale nie je to po prvý krát, čo mu leží nejaký skvelý muzikant v žalúdku. Aj o Dežovi Ursinym sa nevyadril svojho času bohvieako lichotivo, bolo to tu: http://www.inzine.sk/article_reactions.asp?art=6138.
|
|
|
Zaznamenané
|
Kam by som chodil? Na dvor... Roztancujem ja týmto publikum? Roztlieskam ja týmto publikum?
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 05. Október , 2011, 00:30:32 » |
|
a este jacove nadupane groove
od 2,40 teen town a potom improvizacion abo co to je . popici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petrik
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 28. December , 2011, 19:35:55 » |
|
Veľmi divný človek no proste ujetý...som si vypočul niake tie jeho diela. Konkrétne vyššie tie jeho groovy z Talianska 86'. Myslím, že dáva docela slušne, veľmi sa mi zapáčila jeho hudba. Myslím, že si ešte niečo o ňom pohladám. Dokonca som sa dostal aj k jeho groovom z Californie, no veď posúdte sami čo vy na to. Zhrnuté, niečo úžastné...
|
|
|
Zaznamenané
|
Gear: | Fender Jazz Bass Arctic White | Cort EVL-Z4B | Marshall MB4410 | Kapela: Pandora |
|
|
|
|