iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« kedy: 03. Máj , 2005, 13:56:01 » |
|
Pamatate este ked to bol heavymetal? Jan Amos Dzinovy, Zalubena Zaba, Jago a ine... ....novy album biologia je dost zly.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 03. Máj , 2005, 17:22:07 » |
|
spoluziacka hra v nejakom novom klipe ich. videl si to uz? :hm:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Máj , 2005, 17:27:29 » |
|
nie klip som nevidel...ale videl som ich vokalistku...neni to ta ista?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Máj , 2005, 17:47:53 » |
|
kazda trampota ma svou mez:)). to je riadny pruser... esteze si to zobral na triko len drapak. a toho ich gitaristu co bol stale v siltovke, tiez nemam rad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Máj , 2005, 20:49:20 » |
|
ta baba tam iste nespieva, co ju poznam inak, dnes om stretol Pala rpaka pri justicaku, debatoval s nejakym holohlavym nabuchancom. Drapak mal biele shorty a oholene nohy /akoze, nie ze by som si vsimal chlapske nohy, ale tie jeho svietili asi na 30 metrov/ ) ) :hairy:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Máj , 2005, 22:15:30 » |
|
Prvé dosky Metalindy boli celkom fajn heavík na slovenské pomery. Aj som bol na viacerých koncertíkoch na strednej. Dokonca aj Drapák celkom dobre spieval, čo je teraz až na neuverenie. To čo robí so svojou ženou je des a tá chce dokonca natočiť samostatné CD. Hrôza, aké majú niektorí antispeváci sebavedomie. Metalinda po odchode Miša Kovalčíka išla hudobne aj spevácky (Drapák) dolu vodou, potom to už bola primitívna šablónovitá kapela s priam trapnými textami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Máj , 2005, 23:11:23 » |
|
Co to drapak robi za hudbu? ja som videl nejaky ruc tuc klip s nim na music boxe...to je to co chce teraz robit ? Ako je mozne ze ludom takto na stare kolena sibne v bedni? Inak to som tusim ani nevedel ze miso kovalcik tam hral. Ja viem ze Peter Samel (to je ten gitarista v siltovke/klobuku) robi skoro vsetky veci metalindy od ich pociatkov. Cize vsetky tie vydarene heavikove albumy boli viac menej z jeho hlavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 04. Máj , 2005, 00:24:45 » |
|
Pitu - hej, Jago sa este dal, aj kovovy kral hevi metal, ale Jan Amos Dzinovy, Slnko stoj atd. uz ani nahodou...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 04. Máj , 2005, 07:32:28 » |
|
Z tych ich hitoviek mam rad len jednu a to Slnko stoj. Tu by som celkom vychvalil ze sa im podarila. Inac ma ta kapela moc neoslovila skor naopak mnohe pesnicky mi liezli na nervy. Napriklad ked kedysi v telke stale bezala Zalubena zaba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 04. Máj , 2005, 13:30:41 » |
|
Nikdy som Metalindu nepocuval, ale uznavam tie ich prve dva albumy. Bol to dobry rokec. To, co robi Drapak teraz..... no neviem. Videl som nejaky klip v style disco. A bol to riadny humac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 04. Máj , 2005, 15:20:45 » |
|
darthez: zaujimave je, ze aj ja som dnes pri justicaku stretol pala drapaka. velmi uprene som sa mu dival na nohy az mu to bolo myslim trocha cudne:combo: zial mal ich starostlivo zakryte vrstvou dlhych rifiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 04. Máj , 2005, 15:57:50 » |
|
Teraz sa budú všetci gitaristi na Slovensku pozerať Drapákovi na nohy, či sa holí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 04. Máj , 2005, 16:07:09 » |
|
zvlastne, co robi stale ten drapak pri justicaku. Bud tam robi bachara, alebo je tam vazen a dostava pravidelne vychadzky pred justicak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 04. Máj , 2005, 18:44:36 » |
|
Locksmith: ja som ho videl okolo 13:30. na 100% mal kratje gate, naklanal sa k nejakemu chlapovi do auta imbus: zatknuty asi nie - mal cervene tricko a nemal gulu na nohe ) a bachar? zeby? neviem ci je taka korba ) ..podla mna tam robi v tych podzenych garazach ) ) :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 04. Máj , 2005, 22:12:18 » |
|
naklanal sa do auta, vliezol dnu a prezliekol sa:)) lebo ja som ho videl o 13.45 a mal dlhe nohavice.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|