Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 17:00:27
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Renovacia elektroniek  (Prečítané 3111 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #15 kedy: 17. November , 2007, 22:41:30 »

a ktore ti to svietia gazda el 84 ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
predator
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 17. November , 2007, 22:42:24 »

myslis to tak, ze zo starych elektroniek sa "spravia" nove? ak hej tak podla mna je to blbost robit uz len z fyzikalneho hladiska. elektronka ma na katode termoemisnu vrstvu, z ktorej posobenim tepla sa zacnu vytrhavat elektrony a tie vlastne sposobuju vodivost elektronky. casom sa vsak tato vrstva vyzhavy a uz nie je schopna davat take mnozstvo elektronov. neviem akym sposobom ju tam znova daju...mozno nejakym vybojom. ale ja som jednoznacne za nove elektronky. elektronky sa daju kupi este aj v ges.cz

Renovácia sa robí v dvoch krokoch - prvá vec je silné zahriatie zrkadielka, aby sa zlepšilo oslabené vákuum. V druhom kroku sa lampa vystaví krátkodobému kontrolovanému preťaženiu, čím sa obnoví emisná schopnosť katódy.

Úspešnosť renovácie je okolo 30 percent, cena skoro ako za novú lampu. Oplatí sa to iba v prípade, že máš nejakého exota, za ktorý sa nedá ľahko nájsť náhrada, alebo sa už nevyrába.
Zaznamenané
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #17 kedy: 18. November , 2007, 11:17:43 »

Nie, EL 34 mi svietia.
Inak vďaka, Predator.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.