super gitarista glen proudfoot mal paradne premakany sweep
aj zvuk mal fajn nejaký aparat ulbrick a vokalistka ma prekvapila tiež z. kinská
vlastne všezci bolo super aj /šojfler/ aj kryšpín kocáb povedal že chce dať lenina preč z červeného námestia
že vraj už trocha zapácha .má hlas rovnaký jak ked začínali super velmi sa mi páčilo no účasť bola slabá.
No čo ja viem, asi to už nie je ono ... Výběr bez Čoka a bez Pavlíčka už je asi úplne iná kapela. To s tým Leninom mi zasa pripadá ako taká lacná Kocábova póza, v čase, keď ho už za to nepošlú do lágru, to vyznieva dosť trápne. Kopnúť si do dávno mŕtveho kultu, nech už bol hocijaký, a vytĺkať z toho úspech, mi pripadá dosť nechutné a morbídne, a vlastne irelevantné po všetkých stránkach, či už po politickej alebo umeleckej. Ako človek u mňa týmto nechutným gestom dosť klesol. Aj antikomunizmus sa dá robiť slušne a inteligentne.
Bolo to len ďalšie potvrdenie toho, že mu asi začína mierne drbkať v bedni, viď spôsob, akým vykopol z kapely dvoch kultových členov, pre kapelu rovnako dôležitých ako on sám. Toto už dávno nie je ten Kocáb, akým kedysi býval.
Ja by som na jeho mieste už do muziky politiku nemiešal, a hlavne nie politiku z minulého storočia ... je to dávno pasé, svet je kdesi úplne inde, to už môže rovno začať vykrikovať, že nech pochovajú všetky egyptské múmie, že im to v múzeu nesvedčí
.
A to hovorím napriek tomu, že práve túto kapelu (v pôvodnej zostave) mám veľmi rád.