Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 23:29:27
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kamorthon DEMO 07  (Prečítané 12613 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #15 kedy: 23. November , 2007, 22:00:31 »

Pekne, pekne take metallične  Je to frajer
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #16 kedy: 23. November , 2007, 22:01:29 »

...inak v prvej skladbe uvod prveho sola je okopcena Metallica - Creeping Death  Bavím sa skvele
ty vole! prave som to isiel napisat.. Fuuha zíram
Zaznamenané
Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #17 kedy: 24. November , 2007, 12:45:41 »

Dik Jimi za tvoj rozsiahlejsi koment, som rad ze si si to fakt vypocul a aj o tom nieco napisal. V podstate si to vystihol dost presne. To, ze sola niesu uplne v tej istej tonine bol zamer, asi hlavne narazas na Judge Death druhe solo. Ale beriem tvoj, ako si povedal "mozno dobry tip" za dobru radu a este sa to pokusim dotiahnut do dokonalosti :)
Som si isty, ze spevak by to dokazal zaspievat lepsie a intonacne presne, ale spev sme robili ako posledny a uz sa nam dost kratil cas, cize sme to uz museli nechat takto. Ja si myslim, ze to nieje take zle, ze by to vyslovene trhalo usi.

"Co sa tyka spevu je tam isto potencial, len su veci, ktore sa nedaju uponahlat.V tomto pripade je to vyspievanost.Spevak myslim si, ze v hlave ma jasnu predstavu, akoby to malo vyzerat no zatial nema celkom ujasneny sposob, ako sa k tomu dopracovat.Ale to chce cas.Zatial je to v pohode."
toto si vystihol uplne presne sam mi to povedal... Sak aj samotny Hetfield mal v zaciatkoch riadne medzery :)

Dakujem samozrejme aj ostatnym, za prispevky. S tym, ze je tam citit Metallicu sa nebudem hadat, ano je. Mame ju vsetci velmi radi. Tiez sa nebudem hadat, ze sme neprisli s nicim novym/originalnym, to sa dnes uz robi velmi tazko a ani sa oto moc nesnazime... Proste ked sa ma niekto spyta co hrame za styl, poviem mu nieco ako metallica. Takyto styl hudby nam presne vyhovuje, tvrde melodicke riffy, normalny spev ziadne bliakanie, sola a rychle bicie. Toto vsetko je je dominantou metallici, cize fur tam bude citi taky nadych...

Co sa tyka zvuku. Ja si myslim, ze gitary zneju v pohode, ja som s tym spokojny. Vsetky gitarove stopy su nahrate cez Engl Fireball a dost vrstvene, cize slovam zastaraly a tenky moc nerozumiem :) Co som pocul vseliake ine nahravky kapiel co isli nahravat svoje demace a aj v normalnych studiach, kde zato vyhodil celkom aj dost penazi, som s nasim zvukom velmi spokojny! My sme to nahravali cez kamosa v skusobni, ktora bola celkom slusne vybavena na nahravanie, ale ziadne profi studio. Ako som povedal, bola to nasa uplne prva skusenost s nahravanim a my sme stym celkom spokojny, boli to pre nas cenne skusenosti, uz vieme ako nato a nabuduce to bude verim zas o nieco lepsie... 
Zaznamenané
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

Slow Child Try

« Odpoveď #18 kedy: 24. November , 2007, 13:09:29 »

mne sa lubia gitary, spev ma nerusi ale jedna vec co mi vadi, ze nie je rozumiet rytmicaku. V takejto muzike ho musi byt pocut. Inak je to supa!  Žmurk
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #19 kedy: 24. November , 2007, 14:46:23 »

(...) My sme to nahravali cez kamosa v skusobni, ktora bola celkom slusne vybavena na nahravanie, ale ziadne profi studio. Ako som povedal, bola to nasa uplne prva skusenost s nahravanim a my sme stym celkom spokojny, boli to pre nas cenne skusenosti, uz vieme ako nato a nabuduce to bude verim zas o nieco lepsie... 
Bicie ste nahravali ako? Kolko a akych mikrofonov (dynamicky/kondik...), do kolkych stop a kde boli umiestnene?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 24. November , 2007, 14:49:51 »

Inak tomu spevu podla mna nechyba vobec nic, vobec mi nevadi, ze intonacia nie je uplne perfektna, takto je to uplne super. Jedine co viem vytknut, ze nema vlastnu tvar :)
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 24. November , 2007, 15:07:04 »

mne vadia akurat tie bicie,kopak a rytmicak nemaju vysky,je to ako keby tlmene kobercom :)..na Metallice sa mi velmi pacia bicie,okrem gitar,tie vase su uplne ine,ale keby to bolo nahrate v riadnom studiu,najlepsie s Bobom Rockom,tak by to bola supaaa  Som metlak
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #22 kedy: 24. November , 2007, 22:39:04 »

Kua, taky producent by fakt zisiel. Najlepsie aby bral takych 300-400 korun na hodinu ha ha ha
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #23 kedy: 25. November , 2007, 12:04:43 »

Parada!!! Takato hudba tu na slovensku chyba  Bravooo
Zaznamenané
Vortex
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #24 kedy: 26. November , 2007, 16:00:43 »

Lookash: To ze je nezrozumitelny rytmicak, je vec toho, ze bol zvuceny obycajnym dynamickym mikrofonom, ktory nebol urceny na bicie. Vysledok bol, ze mal strasne zly zvuk, tak sme ho ubrali, cize je ho pocut prevazne z ostatnych mikrakov. Znie to takto odost lepsie a prirodzenejsie aj ked je ho dost slabo rozumiet...

Martinlm: Zvuk bicich nam prisiel nazvucit kamos co zvuci niekedy koncerty a doniesol aj svoje mikrofony na bicie az na jeden kde sme pouzili obycajny, ako som uz spominal... Vsetky boli myslim zapojene rovno do zvukovky, kazdy mal svoju stopu
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 26. November , 2007, 16:09:23 »

na rytmicak sa nepouziva nic specialne. aj ked neni k dispozicii najklasickejsia dynamicka SM57, da sa sejmut hocicim dynamickym (PG57, PG 58, SM58, Proloque... ) - z vlastnej skusenosti. klucove je najst spravnu polohu mikrofonu voci rytmickaku a sprevne EQ na stope pri mixazi...
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #26 kedy: 26. November , 2007, 17:21:33 »

Dakujem samozrejme aj ostatnym, za prispevky. S tym, ze je tam citit Metallicu sa nebudem hadat, ano je. Mame ju vsetci velmi radi. Tiez sa nebudem hadat, ze sme neprisli s nicim novym/originalnym, to sa dnes uz robi velmi tazko a ani sa oto moc nesnazime... Proste ked sa ma niekto spyta co hrame za styl, poviem mu nieco ako metallica. Takyto styl hudby nam presne vyhovuje, tvrde melodicke riffy, normalny spev ziadne bliakanie, sola a rychle bicie. Toto vsetko je je dominantou metallici, cize fur tam bude citi taky nadych...

Metallica model 80. roky jak vysity. Aj spev aj zvukovo. Mi to pripada ako Metallica Tribute Band (dufam, ze sa neurazis :-)), len s tym, ze hrate vlastne skladby. Ja tam pocujem aj Helloween model 80. Mne sa to lubi, aj ked predsa len uz uplynulo 20. rokov od tej doby...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #27 kedy: 26. November , 2007, 18:20:54 »

Niektore riffy su ako od Mercyful fate.
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #28 kedy: 26. November , 2007, 18:41:14 »

Dajte potom vediet, ked budete zasa hrat v BA.Rad pridem znova pozriet.   Zdravíčko
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #29 kedy: 26. November , 2007, 18:42:16 »

Mne sa to páči.Dá sa vôbec dnes na niekoho nepodobať?
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.