Dik Jimi za tvoj rozsiahlejsi koment, som rad ze si si to fakt vypocul a aj o tom nieco napisal. V podstate si to vystihol dost presne. To, ze sola niesu uplne v tej istej tonine bol zamer, asi hlavne narazas na Judge Death druhe solo. Ale beriem tvoj, ako si povedal "mozno dobry tip" za dobru radu a este sa to pokusim dotiahnut do dokonalosti
Som si isty, ze spevak by to dokazal zaspievat lepsie a intonacne presne, ale spev sme robili ako posledny a uz sa nam dost kratil cas, cize sme to uz museli nechat takto. Ja si myslim, ze to nieje take zle, ze by to vyslovene trhalo usi.
"Co sa tyka spevu je tam isto potencial, len su veci, ktore sa nedaju uponahlat.V tomto pripade je to vyspievanost.Spevak myslim si, ze v hlave ma jasnu predstavu, akoby to malo vyzerat no zatial nema celkom ujasneny sposob, ako sa k tomu dopracovat.Ale to chce cas.Zatial je to v pohode." toto si vystihol uplne presne sam mi to povedal... Sak aj samotny Hetfield mal v zaciatkoch riadne medzery
Dakujem samozrejme aj ostatnym, za prispevky. S tym, ze je tam citit Metallicu sa nebudem hadat, ano je. Mame ju vsetci velmi radi. Tiez sa nebudem hadat, ze sme neprisli s nicim novym/originalnym, to sa dnes uz robi velmi tazko a ani sa oto moc nesnazime... Proste ked sa ma niekto spyta co hrame za styl, poviem mu nieco ako metallica. Takyto styl hudby nam presne vyhovuje, tvrde melodicke riffy, normalny spev ziadne bliakanie, sola a rychle bicie. Toto vsetko je je dominantou metallici, cize fur tam bude citi taky nadych...
Co sa tyka zvuku. Ja si myslim, ze gitary zneju v pohode, ja som s tym spokojny. Vsetky gitarove stopy su nahrate cez Engl Fireball a dost vrstvene, cize slovam zastaraly a tenky moc nerozumiem
Co som pocul vseliake ine nahravky kapiel co isli nahravat svoje demace a aj v normalnych studiach, kde zato vyhodil celkom aj dost penazi, som s nasim zvukom velmi spokojny! My sme to nahravali cez kamosa v skusobni, ktora bola celkom slusne vybavena na nahravanie, ale ziadne profi studio. Ako som povedal, bola to nasa uplne prva skusenost s nahravanim a my sme stym celkom spokojny, boli to pre nas cenne skusenosti, uz vieme ako nato a nabuduce to bude verim zas o nieco lepsie...