joe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. Február , 2008, 08:23:47 » |
|
dufam že sa s tym nestotožnuješ,lebo je smiešne analizovat hru takychto umelcov....to tu pindajme že pavarotti nemal hlas a napiču vibrato a jodloval dokola
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 08:26:35 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. Február , 2008, 08:40:36 » |
|
Ale ktože by len išiel na jeho koncert po takychto "recenziach": ......... A čo sa týka Santanu, pozrel som si kúsok toho koncertu v TV, ale tiež ma moc nezaujal. Pripadalo mi to, ako keby chcel strašne ukazovať svoj tón, tak ho tam často veľmi opakovane vyťahoval a trepotal s ním, trochu otravné sa mi to zdalo a nebavilo .........je to komerčný trtko .....ktorý vykráda sám svoje skladby... Keď počujem tie jeho skvelé trioly v každej druhej pesničke tak mám dosť...........mne Santana nepride nicim zvlastny,akurat,ze hra latino hudbu...podla mna niekde v J.Amerike je takychto chlapikov viac a urcite aj lepsich..akurat,ze on je medialne znamy...co sa tyka techniky,je to podla mna uplne priemerny gitarista vidno,ze si tu novy,ked si dovolis napisat taketo veci..za taketo nazory sa tu kamenuje a nazvu ta hudobnym analfabetom,tak bacha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. Február , 2008, 10:24:59 » |
|
Mne osobne sa jeho tón nepáči, ale to je len preto, lebo mám rád tón ala Angus... No nemôžem povedať iné, len že Carlos je jedným z géniov gitary. Niekto tu písal, že je komerčný trtko, mal by si zohnať prvé dosky, zrovnať si v hlave časy a dátumy. Nie je tajomstvom, že Carlos je jedným zo spolutvorcov skresleného zvuku Mesa Boogie a piesne ako Samba Pati, Europa boli učebnicou gitary pre generácie gitaristov po celom svete. Ani Eddi už nezloží Eruption alebo Hot for teacher či Jump ale zato mu nikto nemôže povedať že je OUT....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mufto
náhodný pocestný
Príspevkov: 111
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. Február , 2008, 14:02:24 » |
|
Nejedna sa nahodou o koncert v Budapesti ?
jedna..ale par dni pred tym pisali ze ma byt zadara v BA az potom sa to nejak zmenilo. joe..s tebou mozem len suhlasit..je to frajer
|
|
|
Zaznamenané
|
Live another day, fly a little higher, find another reason to stay...
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2008, 23:41:56 » |
|
Urcite nie su.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Február , 2008, 09:21:28 » |
|
reagujte su listky zadara alebo co mno tak určite nebudú ( aj keď som to tu ja zahlásil, že budú, ale bol to dáky ojeb na jeho stránke ) - pozri cenu lístkov vo francúzsku - 65eur++...
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2008, 09:36:49 od stenčo »
|
Zaznamenané
|
ARIA GT series & BatonRouge Burnt
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Február , 2008, 12:42:27 » |
|
ale co si tak matne spominam, tam niekde sa spomenulo, ze u nas ma byt free. mozno to bude nieco podobne ako s Eltonom Johnom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. Február , 2008, 13:47:50 » |
|
ale co si tak matne spominam, tam niekde sa spomenulo, ze u nas ma byt free. mozno to bude nieco podobne ako s Eltonom Johnom
však to som bol ja . vtedy mal na stránke napísané: FREE SHOW. ale ako sa zdá, tak až také free to nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. Február , 2008, 14:35:36 » |
|
A momentalne v jeho doprovodnej kapele hra na bicie Dennis Chambers.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
cort
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. Február , 2008, 20:51:30 » |
|
A momentalne v jeho doprovodnej kapele hra na bicie Dennis Chambers. Zdravíčko o dôvod navyše ísť...........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 24. Február , 2008, 13:22:23 » |
|
taze vy este nic nekupujete........ani nezhanate počuj rád by som vedel, kde zoženieš lístky, keď agentúra, ktorá ich má predávať, ich ešte nemá v ponuke
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2008, 13:23:07 od stenčo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 24. Február , 2008, 14:04:00 » |
|
a ktora agentura to robi http://www.santana.com/frameset2.html - keď to tu nenájdeš tak máš smolu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. Február , 2008, 21:08:04 » |
|
začali sa predávať lístkyceny sú fakt .... svetové , ale ževraj bude u južných susedov zadara tak som zvedavý
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2008, 10:57:05 od stenčo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. Marec , 2008, 22:03:58 » |
|
aj u nas malo byt zadara....... stary buzerant aky by si bol rad, keby si hral aspon z polovice ako ten "stary buzerant" ... tazko mi to ide vobec napisat , lebo Santanu si velmi vazim
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. Marec , 2008, 22:08:00 » |
|
aky by si bol rad, keby si hral aspon z polovice ako ten "stary buzerant" ... tazko mi to ide vobec napisat , lebo Santanu si velmi vazim aspon s polovice. ..aspon z jednej stoniny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|