Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 03:38:11
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MusicMarket.sk  (Prečítané 53613 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #90 kedy: 25. Jún , 2009, 08:34:47 »

blbci su samozrejme vsade ale ja co mam skusenosti tak na drahe ampy si davaju muzikanti pozor. riziko to byva ked to ide cez nejakych priekupnikov a rypacov dovnutra.

Suhlas. Treba si samozrejme dat pozor a vyziadat fotky zvnutra. Pokial vsetko sedi, nie je problem a u slovenskych (a aj europskych) predajcov staci kupovat struny a trsatka.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #91 kedy: 25. Jún , 2009, 08:43:22 »

Suhlas. Treba si samozrejme dat pozor a vyziadat fotky zvnutra. Pokial vsetko sedi, nie je problem a u slovenskych (a aj europskych) predajcov staci kupovat struny a trsatka.
Miestami ani struny nie...  Smútim
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #92 kedy: 25. Jún , 2009, 08:54:49 »

DUAL ide 2 kanál bežne teraz do 1300 EUR, 3 kanál do 1600 EUR. Je strašná výhoda, keď máš nový amp v záruke, ale za tých pár rokov čo sa hrám s Ampmi, mi odišiel jeden kondík v Marshalle, raz som pri transporte rozbil RETIFIER lampu na Duale a raz odišla poistka na PLEXI po zapojení Powerbrake. Vonku tie ampy ľudia bežne servisújú, menia pravidelne lampy, podobne ako servisújú autá a neriešia znižovanie počtu kilometrov na tacháči pri predaji. Hold, naša ekonomická sila je stála taká, že potrebujeme medzičlánok, ktorý ten amp kúpi nový, spadne mu na ňom cena a predáva ho za prijateľnú cenu ďalej.. Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #93 kedy: 25. Jún , 2009, 09:27:19 »

Miestami ani struny nie...  Smútim

Tak nudzovo iba, ked nemas ziadne a mas po ruke Muziker.  Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #94 kedy: 25. Jún , 2009, 14:40:22 »

...Ved načo  si niekto kupuje amp? Snad nie na to aby sa nan dival....

ked si preberem, kolko drahych ampov tu na fore obcas zhliadnem a o kolkych aktivnych muzikantoch viem, tak niekedy som si neni isty :) ale mozno sa pletiem a krivdim niekomu  Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #95 kedy: 25. Jún , 2009, 14:43:03 »

ked si preberem, kolko drahych ampov tu na fore obcas zhliadnem a o kolkych aktivnych muzikantoch viem, tak niekedy som si neni isty :) ale mozno sa pletiem a krivdim niekomu  Na zdravie!
Aktívni hrajú na robenáky  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marowak
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 25. Jún , 2009, 14:46:31 »

Vsimni si, kolko drahych, namakanych aut chodi aj u nas po cestach. A nie su v nich zavodnici. Jednoducho, ludia maju prachy, tak ich buchnu aj za nieco, co vobec nepotrebuju. Ja valim na MV3  ?§!.  Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #97 kedy: 25. Jún , 2009, 15:38:02 »

DUAL ide 2 kanál bežne teraz do 1300 EUR, 3 kanál do 1600 EUR. Je strašná výhoda, keď máš nový amp v záruke, ale za tých pár rokov čo sa hrám s Ampmi, mi odišiel jeden kondík v Marshalle, raz som pri transporte rozbil RETIFIER lampu na Duale a raz odišla poistka na PLEXI po zapojení Powerbrake. Vonku tie ampy ľudia bežne servisújú, menia pravidelne lampy, podobne ako servisújú autá a neriešia znižovanie počtu kilometrov na tacháči pri predaji. Hold, naša ekonomická sila je stála taká, že potrebujeme medzičlánok, ktorý ten amp kúpi nový, spadne mu na ňom cena a predáva ho za prijateľnú cenu ďalej.. Na zdravie!

Presne ako tu niekto spominal Mercedes. Niekto si ho kupi novy a niekto si pocka 4 roky a kupi za ovela nizsiu cenu v bazari. No problemos.

Ako som uz raz niekde pisal, ak sa niekto zivi hudbou, tak nevidim ziadny problem, aby si kupil nastroje a aparaturu dajme tomu za 15000 EUR. No a co? Tolko stoji aj Dacia Logan diesel vo vybave a ked ju podnikatel potrebuje na vozenie malty alebo ineho materialu, tak si kupi. Chapem, ak stredoskolak riesi, ale dospely clovek si snad zrata na co ma a co chce a co nie a naco ma lóve.

PS: To som nemyslel Robo teba :-D len tak pisem vo vseobecnosti.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #98 kedy: 25. Jún , 2009, 16:00:05 »

za 15 tisic si kupim jazdeny golf gti  ha ha ha kazdy ma proste preferencie a priority niekde inde.
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 25. Jún , 2009, 16:55:57 »

podla mna je len dobre ze si clovek moze kupi aj novy aj pouzivany aparat a nerozdeloval by som to ako branko ze novy si kupi len blbec amater alebo clovek bez prehladu.

a je len dobre ze konecne su na sklade niekde aj poriadne aparaty aj ked skoda ze nie v BA  Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #100 kedy: 25. Jún , 2009, 17:19:33 »

za 15 tisic si kupim jazdeny golf gti  ha ha ha kazdy ma proste preferencie a priority niekde inde.

GTI? Tak ak spotreba Ti nerobi problem. Ja by som si skor kupil toho Logana Combi, velku kufor jak prasa, 7 miest, v zaruke, po 4 rokoch zahodim a kupim dalsie nove... mna na aute zaujima kufor, ostatne som zistil su pi*****. Takze teraz som spokojny so svojim autom. Starnem... kde su tie casy, ked som mal Oktaviu v plnej vybave s najsilnejsim benzinakom, ktory som mal samozrejme nacipovany...

Vzdy, ked idem, chodit kupit nove auto, tak chodim po bazaroch, ci nie je nejaka fajna ponuka, no nikdy nie je.  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #101 kedy: 25. Jún , 2009, 17:24:16 »

GTI? Tak ak spotreba Ti nerobi problem. Ja by som si skor kupil toho Logana Combi, velku kufor jak prasa, 7 miest, v zaruke, po 4 rokoch zahodim a kupim dalsie nove... mna na aute zaujima kufor, ostatne som zistil su pi*****. Takze teraz som spokojny so svojim autom. Starnem... kde su tie casy, ked som mal Oktaviu v plnej vybave s najsilnejsim benzinakom, ktory som mal samozrejme nacipovany...

Vzdy, ked idem, chodit kupit nove auto, tak chodim po bazaroch, ci nie je nejaka fajna ponuka, no nikdy nie je.  Na zdravie!

ale ty nejsi chlapec z bratislavy ty tomu nerozumies  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #102 kedy: 25. Jún , 2009, 17:33:57 »

spotreba v GTI co je 200 konove auto je nizsia ako teraz v 136 konovej C5ke, ktorej velkost absolutne nevyuzivam. jasne, C5 ma vacsi kufor atd. akurat ze do GTI prasknem aj 8x10, aj K2 seth, takze what else do i need  :)ked budem vozit maltu, tak sa budem obzerat zase po niecom inom  :) pozeram sa po tom, co mi je treba s ohladom na blizku buducnost...az na aparaturu, tam sa opicim po vzoroch a hram sa na nich pred zrkadlom  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #103 kedy: 25. Jún , 2009, 17:44:42 »

spotreba v GTI

GTI je sportovy  motor a nekupuje si ho nikto na nakupy do Tesca, takze ten motor po 4 rokoch aj tak bude vyzerat... lepsie je to kupit nove, vydrat a po 4 rokoch to predat pred techn. kontrolou nejakou mlademu poplasnakovi  Bavím sa skvele

Ale ja tomu rozumiem... nejde tak ani tak o blavackych chlapcov ako pise Zakky, ako o blavacke cajocky
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #104 kedy: 25. Jún , 2009, 17:45:58 »

GTI je sportovy  motor a nekupuje si ho nikto na nakupy do Tesca, takze ten motor po 4 rokoch aj tak bude vyzerat... lepsie je to kupit nove, vydrat a po 4 rokoch to predat pred techn. kontrolou nejakou mlademu poplasnakovi  Bavím sa skvele

Ale ja tomu rozumiem... nejde tak ani tak o blavackych chlapcov ako pise Zakky, ako o blavacke cajocky
Na blavacke čajočky už golf gti nestačí ,pre ne to je už stará šunka  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 22 otázok.