Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 01:48:16
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MusicMarket.sk  (Prečítané 53568 krát)
0 užívateľov a 18 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #75 kedy: 24. Jún , 2009, 20:16:02 »

Branko - niekto nechce jazdene veci
                          - niekto nechce 2 ampy /na čisty,na skresleny/
                          - to,že kupiš Recto za 1000-1200 e ešte nemusí byt vyhra vzhladom k tomu v akom môže byt stave,ako bude hrat,kolko vydrží,kolko budeš musiet donho vrazit,čo ta bude stat servis,kolko to bude trčat u opravara,-lebo je to väčšinou jazdená šunka v mnohych pripadoch z ruk "amaterov"/ a niekedy aj blbcov/,ktorí nevedia s lampačom zaobchadzat. / ff by mohol rozpravat,čo všetko niektorí dokažu s ampom spravit a ake "šoky" občas zažije/
Niekto proste na to nema nervy a čas a kupi si nové.

ked to je mesa - mercedes medzi ampami co je rucne robeny v amerike tak co sa na tom moze za par rokov pokazit ?   hovoris jak autorizovany servisak od mesy co tam robi 20 rokov na reklamaciach .
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #76 kedy: 24. Jún , 2009, 20:19:08 »

Branko - niekto nechce jazdene veci
                          - niekto nechce 2 ampy /na čisty,na skresleny/
                          - to,že kupiš Recto za 1000-1200 e ešte nemusí byt vyhra vzhladom k tomu v akom môže byt stave,ako bude hrat,kolko vydrží,kolko budeš musiet donho vrazit,čo ta bude stat servis,kolko to bude trčat u opravara,-lebo je to väčšinou jazdená šunka v mnohych pripadoch z ruk "amaterov"/ a niekedy aj blbcov/,ktorí nevedia s lampačom zaobchadzat. / ff by mohol rozpravat,čo všetko niektorí dokažu s ampom spravit a ake "šoky" občas zažije/
Niekto proste na to nema nervy a čas a kupi si nové.                
Tiez nazor a logicky a rozumny, kazdy si musi zvazit sam...
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 24. Jún , 2009, 20:20:13 »

ked to je mesa - mercedes medzi ampami co je rucne robeny v amerike tak co sa na tom moze za par rokov pokazit ?   hovoris jak autorizovany servisak od mesy co tam robi 20 rokov na reklamaciach .
 chod radšej do toho tvojho autorizovaneho reampingoveho študia reampovat reamping
Zaznamenané
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« Odpoveď #78 kedy: 24. Jún , 2009, 20:20:24 »

musicman, pokazit mozno aj nic ale co za blbca tu masinu malo v minulosti a co tam dorobil, to vediet nemozes...
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #79 kedy: 24. Jún , 2009, 20:22:20 »

musicman, pokazit mozno aj nic ale co za blbca tu masinu malo v minulosti a co tam dorobil, to vediet nemozes...

blbci su samozrejme vsade ale ja co mam skusenosti tak na drahe ampy si davaju muzikanti pozor. riziko to byva ked to ide cez nejakych priekupnikov a rypacov dovnutra.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #80 kedy: 24. Jún , 2009, 20:33:12 »

Btw: Nejdem utocit na nikoho, absolutne tym nemierim na to, ze Slovenski predajcovia maju vysoke ceny - VOBEC NIE. Aj ked tento zosik je drahy, zaco nemoze predsa predajca.
Tym som len chcel poukazat nato, ze ZIADEN slovak si pravdepodobne nekupi NOVU MESU za 2400 €. Jedine nejaky solventny zakaznik, ktorych na SR nie je malo. :)
Skor si kupi ojazdeny Dual, ak tak velmi tuzi po Recto zvuku a zaroven nema 2400€ na vytunene Stiletto.
Udry: Videl som uz take zosiky z druhej ruky, ze nepovedal by si, ze sa na tom vobec hralo.
Spominany DUAL bol cely cas v CASEi.
 Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 24. Jún , 2009, 20:42:31 »

Btw: Nejdem utocit na nikoho, absolutne tym nemierim na to, ze Slovenski predajcovia maju vysoke ceny - VOBEC NIE. Aj ked tento zosik je drahy, zaco nemoze predsa predajca.
Tym som len chcel poukazat nato, ze ZIADEN slovak si pravdepodobne nekupi NOVU MESU za 2400 €. Jedine nejaky solventny zakaznik, ktorych na SR nie je malo. :)
Skor si kupi ojazdeny Dual, ak tak velmi tuzi po Recto zvuku a zaroven nema 2400€ na vytunene Stiletto.
Udry: Videl som uz take zosiky z druhej ruky, ze nepovedal by si, ze sa na tom vobec hralo.
Spominany DUAL bol cely cas v CASEi.
 Na zdravie!
Netvrdim,že nie. Ale to su skôr vynimky. Mizivé percento z celkoveho počtu predavajucich sa aparatov. /  Ved načo  si niekto kupuje amp? Snad nie na to aby sa nan dival. Alebo žeby "investicia" do buducna? Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #82 kedy: 24. Jún , 2009, 20:50:34 »

Jasne, so vsetkym suhlasim. Ale ved predsa nikto si ani z druhej ruky nekupi domrdany zosik. :) Rozbity, poskodeny a pod.

Ozaj nikto?

Bavime sa stale o Mese, kde predpokladam su to zosiky na vyssej urovni, nez tie "bezne", co sa konstrukcie tyka.

Ani by som nepovedal.

Inak ak si objavil medzeru v trhu s tymi second handami, tak hor sa do toho. Ja by som zobral Duala za 1000 EUR s dopravou hned. Posli mi link.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #83 kedy: 24. Jún , 2009, 20:54:17 »

Ozaj nikto?
...
Inak ak si objavil medzeru v trhu s tymi second handami, tak hor sa do toho. Ja by som zobral Duala za 1000 EUR s dopravou hned. Posli mi link.
1.)Ano, len hlupak, amater a nepozorni typci... :)
2.)Vidis...on nukal bez dopravy, takze nic z toho...  ha ha ha Ja som čert..

Na zdravie!
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #84 kedy: 24. Jún , 2009, 21:01:29 »

Ja by som zobral Duala za 1000 EUR s dopravou hned. Posli mi link.

[/quote]

Tu musim suhlasit, castokrat vidiet Dual aj za dobre sumy, ale 1000 je extrem. Druha vec je to, ze ten DUAL, co tu clovek, alebo v CZ, PL, whatever, vidi na pulte je EU 3 CH, kdezto my sa tu hlavne stretavame s US verziami, starsimi 2CH a podobne, kondicia je kategoria sama o sebe .. Ja osobne som este asi novu EU verziu za take "smiesne" prachy nevidel
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 24. Jún , 2009, 21:03:40 »

2.)Vidis...on nukal bez dopravy, takze nic z toho...  ha ha ha Ja som čert..

OK, dopravu ozeliem, cakam ten link za 900 EUR a 1000 EUR.

PS: FFAmp by ti povedal, ci netreba Mesiny donastavit... bohuzial...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #86 kedy: 24. Jún , 2009, 21:06:33 »

OK, dopravu ozeliem, cakam ten link za 900 EUR a 1000 EUR.

PS: FFAmp by ti povedal, ci netreba Mesiny donastavit... bohuzial...
Bohuzial neodkladam si inzertne linky, videl som myslim na ceskom bazari, cena bola 1000 € EU verzia. Pohladaj. :)
Bolo to presne pred tyzdnom v stredu, hladal som to osobne pre kamosa, kedze mal zaujem o Dual. Mozno tam este je a caka na Teba, ak sa vsak nepredal.  Žmurk
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 24. Jún , 2009, 21:12:14 »

Ale chalani,ved jasne,pritrafi sa aj dobra kupa. Aj sa daju kupit ampy v dobrej kondicii. Aj niekomu spolahlivo služia dlhé roky  Na zdravie!. Ale je aj opak.  Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #88 kedy: 24. Jún , 2009, 21:24:10 »

Bohuzial neodkladam si inzertne linky, videl som myslim na ceskom bazari, cena bola 1000 € EU verzia. Pohladaj. :) Bolo to presne pred tyzdnom v stredu, hladal som to osobne pre kamosa, kedze mal zaujem o Dual. Mozno tam este je a caka na Teba, ak sa vsak nepredal.  Žmurk

Ja to tam sledujem a ziaden Dual za 900 EUR (22500 CZK) ani za 1000 EUR tam nikdy nebol. A dovolil by som si sebavedomo tvrdit, ze ani Single Rectifier. Zbytocne zavadzas. Treba si uznat chybu...

Mozno mas kontaky na nejakych fetosov v Petrzalke, tak tam by to bolo mozne  Som frajer Kazdopadne, skoda, ze to zase sklzlo do prezentacie slovenskych narodnych vlastnosti. Ja by som skusil aj nejake tie americke, napriklad, ze fasa, ze je niekde na Slovensku moznost poskusat a kupit aj nieco ine ako Marshall MG, Vox Valvetronix a podobne.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #89 kedy: 24. Jún , 2009, 21:34:03 »

Ja to tam sledujem a ziaden Dual za 900 EUR (22500 CZK) ani za 1000 EUR tam nikdy nebol. A dovolil by som si sebavedomo tvrdit, ze ani Single Rectifier. Zbytocne zavadzas. Treba si uznat chybu...

Mozno mas kontaky na nejakych fetosov v Petrzalke, tak tam by to bolo mozne  Som frajer Kazdopadne, skoda, ze to zase sklzlo do prezentacie slovenskych narodnych vlastnosti. Ja by som skusil aj nejake tie americke, napriklad, ze fasa, ze je niekde na Slovensku moznost poskusat a kupit aj nieco ine ako Marshall MG, Vox Valvetronix a podobne.
Tak pokial si myslis, ze zavadzam, mysli si. :) Preco Ta to vobec znepokojuje ? Preco prave Teba ? Sak kasli na to, ked neveris a zbytocne mi nerob zle meno na fore.  Žmurk Dakujem.

Tych fetosov v Petrzalke si si mohol odpustit.  Som frajer
... a akurat s tym poskusanim si mal pravdu.  Zdravíčko Na zdravie! Aj ked zrejme na vychodnu cast Slovenska sa to nedostane... Zas az tolko "mrkvy" nemate.  Cmuk chlapci

Vidim, ze si nepochopil, co som chcel mojim prvym prispevkom povedat... ale to nic... kazdy je nejaky.  :)

Edit: Uplne suhlasim s Tvojou vetou: "Kazdopadne, skoda, ze to zase sklzlo do prezentacie slovenskych narodnych vlastnosti." Za toto mas velke plus.  Zdravíčko
« Posledná zmena: 24. Jún , 2009, 21:37:58 od Branko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.