Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 01:26:08
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MusicMarket.sk  (Prečítané 53492 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #120 kedy: 26. Jún , 2009, 09:51:11 »

ak si obcas vytocis aparat, tak super... ale aktivny muzikant nebudes, aj keby si si ho vytacal 3x denne.

Ok, tak idem rychlo daco nahrat a hodim to sem. Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #121 kedy: 26. Jún , 2009, 09:52:32 »

Ok, tak idem rychlo daco nahrat a hodim to sem. Som frajer

nemusis - ty predsa nemas tu ambiciu. ci mas ? ty bud pravnik aktivnych muzikantov, co rozjebavaju hotelove izby :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #122 kedy: 26. Jún , 2009, 09:55:31 »

aktivnych muzikantov, co rozjebavaju hotelove izby :)

Vies o takych u nas?
« Posledná zmena: 26. Jún , 2009, 09:56:42 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #123 kedy: 26. Jún , 2009, 09:57:09 »

Vies o takych u nas?

naposledy som take cital s Michalom Davidom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #124 kedy: 26. Jún , 2009, 10:05:03 »

vobec nemusi zarabat. a vobec nemusi ist o Tvoju muziku. ako povedal Musicman, s tym suhlasim... ak hras a mas aspon nejakych posluchacov, uz v akejkolvek forme - koncertujes, nahravas si kokotinky, ktore si niekto vypocuje... tak potom sa da hovorit o nejekej muzikantskej aktivite... ak si obcas vytocis aparat, tak super... ale aktivny muzikant nebudes, aj keby si si ho vytacal 3x denne.
nemyslel som to tak, ze musia byt nutne splnene vsetky podmienky, ktore som vymenoval.
Zaznamenané
marowak
Hosť
« Odpoveď #125 kedy: 26. Jún , 2009, 10:23:43 »

vobec nemusi zarabat. a vobec nemusi ist o Tvoju muziku. ako povedal Musicman, s tym suhlasim... ak hras a mas aspon nejakych posluchacov, uz v akejkolvek forme - koncertujes, nahravas si kokotinky, ktore si niekto vypocuje... tak potom sa da hovorit o nejekej muzikantskej aktivite... ak si obcas vytocis aparat, tak super... ale aktivny muzikant nebudes, aj keby si si ho vytacal 3x denne.
Ano, moze byt. Osobne si myslim, ze spyros to vystihol najpresnejsie, teda v prenesenom vyzname, nie je vobec divne, ked si clovek-muzikant, ktory sa hudbou zivi, zadovazi drahy nastroj. Taky clovek vie hlavne vyuzit a ocenit moznosti toho nastroja (teraz nemyslim iba gitaristov, ale vobec, vseobecne) a ked chce zanechat kvalitnu robotu, tak sa dokonca vyzaduje, aby "pracoval" s profesionalnym nastrojom a vybavenim (U. Bolt by asi tiez nezabehol 100-vku pod 10 s naboso alebo v "cinskych keckach"). Tym zaroven nechcem povedat, ze lacnejsi alebo "menej" znackovy aparat/nastroj musi byt apriori na dve veci.
Skor je pre inych zvlastne (kua, ze by zavist?  Bavím sa skvele), ak niekto, co to evidentne nepotrebuje nakupi drahe veci, len aby ukazal ze ma (alebo ma na to) a potom mu na to pada prach.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #126 kedy: 26. Jún , 2009, 10:41:06 »

ja by som to zase az tak nehrotil... ked je niekto fanusik gitaroveho zvuku, nech si kupi hocico - viem, sam som tu nato v tejto teme trochu rypavo poukazal, ale nemyslel som to v zlom :)

a na druhej strane hrat sa da na kadeco, aj na robenaky, ako spomenul punkovy virtuoz Temo  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 26. Jún , 2009, 10:48:14 »

Este trosku porieste picovinky. Super sa bavim !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!

PS: Kludne dajte nieco aj do inych tem, nech je sranda.  Žmurk
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #128 kedy: 26. Jún , 2009, 11:57:58 »

No neviem, ak zapnes kombo v panelaku, tak mas hned plno posluchacov. Skor tie koncerty...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #129 kedy: 26. Jún , 2009, 12:00:12 »

Este trosku porieste picovinky. Super sa bavim !  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!

Dame viac, ale aj ty pridaj nieco. Napriklad PRS Modern Eagle Private Stock za 1500 EUR, ze si videl v inzerate  Na zdravie! Je to frajer
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #130 kedy: 26. Jún , 2009, 12:04:47 »

Dame viac, ale aj ty pridaj nieco. Napriklad PRS Modern Eagle Private Stock za 1500 EUR, ze si videl v inzerate  Na zdravie! Je to frajer
Ok, dam, ale musis mi slubit, ze das este nejaky hlod ohladom cien MB. :)  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #131 kedy: 26. Jún , 2009, 12:08:03 »

ceny Mesa Boogie dnes, ked to uz roky robia masovo-pasovo su usmevne same o sebe
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #132 kedy: 26. Jún , 2009, 12:12:12 »

Ok, dam, ale musis mi slubit, ze das este nejaky hlod ohladom cien MB. :)  Na zdravie!

Ja som zatial ziadny nedal a pochybujem ze 900 EUR za Dual nieco tromfne.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #133 kedy: 26. Jún , 2009, 12:14:35 »

Ja som zatial ziadny nedal a pochybujem ze 900 EUR za Dual nieco tromfne.
Myslim, ze "Mesa Boogie kam sa pozrieš" je uz tiez veta, jak sa patri.  Bavím sa skvele
 Som frajer
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #134 kedy: 26. Jún , 2009, 12:18:03 »

Začína to byť dobré.... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.