Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 16. December , 2007, 17:21:52 » |
|
Takze s tymto impulzom a VST pluginom BTE High Gain Amplifier (simulacia Soldana, umoznuje vypnut speakersim) a VST RevolVerb: 1. ukazka je bez speaker simu 2. je to iste s nim 3. je to iste s impluzom Bez nejakych uprav, takze tie hlasitosti dost kolisu. HW Fast Track Pro, vstup Instrument.
|
|
« Posledná zmena: 16. December , 2007, 17:22:36 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 16. December , 2007, 19:17:21 » |
|
s tym impulzom je to akesi zahuhlane a cez co to je hrane?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 16. December , 2007, 19:39:36 » |
|
Hej, zahuhlane a strasne sa mi to prebudzovalo a prebudzuje. Moc basov, treba sa s tym ester pohrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 16. December , 2007, 19:55:40 » |
|
Aha, takze stiahol som basy v tom High Gain Amplifier od BTE na 3 z 5 a volume z 5 na 1 a takto to spolu hra:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 16. December , 2007, 20:14:32 » |
|
skus sa pohrat, inac ta otazka, ze cez co to je hrane, tu si nevsimaj som vetu o tom len tak preletel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 17. December , 2007, 21:55:52 » |
|
no je pravda, ze s tym impulzom je to v tej prvej ukazke prevalane v spodkoch, ze az, speaker simulator zneje lepsie. ale aj tak pocut, ze ten imulz dava tomu vacsi smrnc "naozajsnosti". ta druha ukazka je dost lepsia uz. osobne som momentalne v stadiu, ze lepsiu cestu, ako impulzy na simulovanie koncu a boxu nepoznam. dost bolo EQckovych simulatorov neda mi znova sa nezamylsiet - neverim, ze IK alebo NI pouzivaju na boxy konvoluciu, vsetky moje impulzove pokusy s cimkolvek vychadzaju pre mna prirodzeneisie, ako speker simulatory v IK / NI (a to ich povazujem stale za velmi dobre). fakt som presvedceny, ze sa tam jedna o obycajnu frekvencnu modulaciu... mimochodom dik za tip na nove VSTi (BTE High Gain Amplifier)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 17. December , 2007, 22:15:56 » |
|
Mne ta konvolucia cez VST RevolVerb spolu s BTE HGA zerie do 16% CPU (Celeron M 1,5) a este to aj kusok praska, neviem cim to je. Ako keby to nestihalo.
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2007, 22:20:28 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 17. December , 2007, 22:23:12 » |
|
no je pravda, ze s tym impulzom je to v tej prvej ukazke prevalane v spodkoch, ze az, speaker simulator zneje lepsie. ale aj tak pocut, ze ten imulz dava tomu vacsi smrnc "naozajsnosti". ta druha ukazka je dost lepsia uz. osobne som momentalne v stadiu, ze lepsiu cestu, ako impulzy na simulovanie koncu a boxu nepoznam. dost bolo EQckovych simulatorov neda mi znova sa nezamylsiet - neverim, ze IK alebo NI pouzivaju na boxy konvoluciu, vsetky moje impulzove pokusy s cimkolvek vychadzaju pre mna prirodzeneisie, ako speker simulatory v IK / NI (a to ich povazujem stale za velmi dobre). fakt som presvedceny, ze sa tam jedna o obycajnu frekvencnu modulaciu... mimochodom dik za tip na nove VSTi (BTE High Gain Amplifier) No o frekvenčnú moduláciu tam asi nepôjde, to skôr pri VSTi emulujúcom Yamahu DX-7 ... tu pôjde skôr o ekvalizáciu (respektíve ináč povedané obyčajný frekvenčný filter). Frekvenčná modulácia je zmena frekvencie (teda prelaďovanie) nosného signálu nejakým modulačným signálom, a to sa hodí skôr na chorus či flanger, ako na speaker simulátor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 17. December , 2007, 22:27:27 » |
|
jasne - FM synteza... blbo som sa vyjadril - ekvalizacia je spravne. chcel som to napisat "odbornejsie" a nedoslo mi, ze termin frekvencna modulacia je vlastne uz pouzivany a na nieco uplne ine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 17. December , 2007, 22:28:14 » |
|
hej - speaker simulator, tiez iba vhodne upravuje frekvenciu. preto sa tam pouzibaju tlmivky a kondiky aby sa zvyraznilo/potlacilo pasmo, ktore maju prenasat.
|
|
« Posledná zmena: 17. December , 2007, 22:28:46 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 17. December , 2007, 22:48:52 » |
|
... mimochodom dik za tip na nove VSTi (BTE High Gain Amplifier) ale zase zeby ma to narychlo nejak velmi ocarilo, tak to asi nie.... aj ked v tych Matovych ukazkach to zneje v poriadku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 17. December , 2007, 23:00:06 » |
|
... mimochodom dik za tip na nove VSTi (BTE High Gain Amplifier) Mne sa zda byt dost umely, cez tu konvoluciu je to samozrejme lepsie, ale kto vie ake by to bolo s GR2 ci 3, musim skusit. Najradsej by som ale bol, keby sa dal vypnut speaker sim v Studio Devil BVC, nech nemusim kupovat u H2O a podobne Pri tom Studio Devil je mozno slabinou len ten speaker sim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 30. December , 2007, 00:32:17 » |
|
dlho som tu uz nic "nezakonvoluoval" mam akurat pri sebe fajn gitaru s fasa snimacom, tak som neodolal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 30. December , 2007, 00:40:57 » |
|
no toto slovo je dost dobre - nezakonvoluoval musel som ho precitat po slabikach no to tak na uvod a zvuk sa mi javi dost dobry, ale nemozem moc pocuvat takto v noci, ale znie to dobre. to je stale ten isty impulz?
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2007, 00:41:24 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 30. December , 2007, 01:25:26 » |
|
ja som kdesi stiahol cely balik impulzov, je ich tam asi sto . par razy som sa nimi preklikaval, ale to cloveka rychlo otravi, takze vzdy sa vratim k 2-3 oblubenym. ten impulz co som si vyrobil sam inak neni az tak fasa, jak tie origosacke, vlastne je dost nahovno, vobec ho nepouzivam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|