Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« kedy: 06. December , 2007, 19:15:33 » |
|
Na začiatku decembra sa uskutočnili finálne práce na novom albume gitaristu Joea Satrianiho. Nová platňa, ktorá je nasledovníkom albumu Super Colossal z roku 2006, bude už dvanástym štúdiovým počinom slávneho inštrumentalistu. Dátum vydania dosiaľ nepomenovanej nahrávky ale ešte nie je známy. Na novinke sa okrem 51-ročného hudobníka predstavia aj bubeník Jeff Campitelli a basgitarista Matt Bissonette. Podľa nepotvrdených informácií by Satriani na novom albume nemal príliš "sólovať" a vyniknúť by mali aj ostatné hudobné nástroje.
June 03 Tue T-Mobile Arena - Prague, CZ On Sale 12/12
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. December , 2007, 19:44:50 » |
|
Ked nebude solovat, tak to bude asi kvalitne, technicke, virtuozne a najrychlejsie ticho.... potom to bude asi to najlepsie co za svoj ubohy zivot urobil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. December , 2007, 19:48:38 » |
|
Ked nebude solovat, tak to bude asi kvalitne, technicke, virtuozne a najrychlejsie ticho.... potom to bude asi to najlepsie co za svoj ubohy zivot urobil preco ubohy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. December , 2007, 19:51:54 » |
|
Sorry... myslel som plnohodnotny a hlavne plodny a tvorivy..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. December , 2007, 19:56:14 » |
|
Ked nebude solovat, tak to bude asi kvalitne, technicke, virtuozne a najrychlejsie ticho.... potom to bude asi to najlepsie co za svoj ubohy zivot urobil Na taky nazor ani nereagujem Inak na koncert sa ide, nie je o com
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. December , 2007, 23:47:58 » |
|
Co som cital, tak album ma vyjst niekedy v aprili. Inak na ten koncert by som sa rad isiel pozriet.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 07. December , 2007, 13:06:17 » |
|
Co som cital, tak album ma vyjst niekedy v aprili. Inak na ten koncert by som sa rad isiel pozriet. A kde si o tom cital ?
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 07. December , 2007, 14:44:51 » |
|
A kde si o tom cital ?
www.satriani.com
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 07. December , 2007, 15:07:02 » |
|
Prekvapenie ... inak som zvedavy, kolko si bude Joe pytat za VIP ticket, zacinam koketovat s takou myslienkou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 07. December , 2007, 17:22:46 » |
|
Prekvapenie ... inak som zvedavy, kolko si bude Joe pytat za VIP ticket, zacinam koketovat s takou myslienkou No mynule turna to bolo v prepocte vzdy okolo 1000 a viac
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 07. December , 2007, 20:54:07 » |
|
No mynule turna to bolo v prepocte vzdy okolo 1000 a viac lol, iba vyse litra ?... ci v euro ? .. heh, to by bola pohodka, uz nech daju tie listky do ponuky, som zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 07. December , 2007, 21:05:04 » |
|
lol, iba vyse litra ?... ci v euro ? .. heh, to by bola pohodka, uz nech daju tie listky do ponuky, som zvedavy Tak listky budu okolo litra urcite. No a tie VIP(premium ticket package) su za 120 euro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. December , 2007, 21:11:45 » |
|
A to si este k tomu musis kupit listok Jedine, ze by si bol stastny vyherca. A na jeho stranke by si vyhral pokoncertne stretnutie. No aj tak musis mat kupene listky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. December , 2007, 22:50:41 » |
|
no..mat tak vip listok na joeyho...preco nie
|
|
|