Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 21:54:55
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blues Slovakia 2007 (Bluesovy Mikulas)  (Prečítané 13014 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 08. December , 2007, 23:30:16 »

To co tam dnes hrali som hral ja v skusobni  Som frajer

Ten Bonzo sa mi vzdy lubil... hraval aj v Stoke a obcas zavita do Hlavy... je to ten typicky blues z Mississippi na akustike so slideom a na nejakom otvorenom ladeni.. toto skutocne mozem... hral tak aj teraz? odpovedz Zuzu..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #46 kedy: 08. December , 2007, 23:32:44 »

No tak ked to povies ty, tak ja ta teda pocuvnem :).

chytra  Na zdravie! SGckisti musia predsa drzat spolu  Zdravíčko
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #47 kedy: 08. December , 2007, 23:34:05 »

To co tam dnes hrali som hral ja v skusobni  Som frajer

Ten Bonzo sa mi vzdy lubil... hraval aj v Stoke a obcas zavita do Hlavy... je to ten typicky blues z Mississippi na akustike so slideom a na nejakom otvorenom ladeni.. toto skutocne mozem... hral tak aj teraz? odpovedz Zuzu..
Na akustike? Ved on hrava na dobre :). Ale ano so slidom. S nim ma ta rezofonicka prekrasny zvuk. No ladenie teda neviem ake bolo No hanbím sa... Ale aj Tomovic (lubovka) tam so slidom hovadinky robil. Proste hudovny zazitok, ako sa patri :).
« Posledná zmena: 08. December , 2007, 23:36:10 od Zuzka » Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 08. December , 2007, 23:44:03 »

Na akustike? Ved on hrava na dobre :). Ale ano so slidom. S nim ma ta rezofonicka prekrasny zvuk. No ladenie teda neviem ake bolo No hanbím sa... Ale aj Tomovic (lubovka) tam so slidom hovadinky robil. Proste hudovny zazitok, ako sa patri :).

vacsina hudobnikov ktorí hraju so slideom pouzivaju otvorene ladenia a bluese to plati dvojnasobne... vyskusaj to niekedy... dava to gitare dalsi rozmer, ktory len malo ludi pochopi... ked som to prvy krat skusal (vdaka Pageovi  Beeee ) bo lsom uplne uzasnuty ze ako moze niekto takto hrat a vymyslat harmonie ked ja mam problem naucit sa nieco poradne na normalne naladenej gitare  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #49 kedy: 08. December , 2007, 23:50:26 »

vacsina hudobnikov ktorí hraju so slideom pouzivaju otvorene ladenia a bluese to plati dvojnasobne... vyskusaj to niekedy... dava to gitare dalsi rozmer, ktory len malo ludi pochopi... ked som to prvy krat skusal (vdaka Pageovi  Beeee ) bo lsom uplne uzasnuty ze ako moze niekto takto hrat a vymyslat harmonie ked ja mam problem naucit sa nieco poradne na normalne naladenej gitare  Bavím sa skvele
Nooo, napodobne Bavím sa skvele. Jedine co hram na inom ladeni je Ticha noc. Taka krasna verzia, takze kvoli nej si aj akustiku preladim. Ked si kupim slide, tak to vyskusam. Dik :).
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 08. December , 2007, 23:58:59 »

Nooo, napodobne Bavím sa skvele. Jedine co hram na inom ladeni je Ticha noc. Taka krasna verzia, takze kvoli nej si aj akustiku preladim. Ked si kupim slide, tak to vyskusam. Dik :).

najkrajsie ladenie co som kedy pocul je D A D G A D ..je to otvorene Dsus4 myslim... s bluesom to nema sice nic spolocne ale staci len raz brnknut po prazdnych strunach a znie to velmi mohutne a velkolepo.. uz som sa tam naucil aj nieco zmysluplne zabrnkat ale je to tazke..  :)
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 09. December , 2007, 00:01:07 »

najkrajsie ladenie co som kedy pocul je D A D G A D ..je to otvorene Dsus4 myslim... s bluesom to nema sice nic spolocne ale staci len raz brnknut po prazdnych strunach a znie to velmi mohutne a velkolepo.. uz som sa tam naucil aj nieco zmysluplne zabrnkat ale je to tazke..  :)
Ja by som sa mala naucit najprv hrat normalne Bavím sa skvele.

petrucci: keby ta tak tvoja gitara chcela uskrtit vlastnymi strunami, urobila by tym svetu velku sluzbu  Zdravíčko
Hm, nereaguj. Kasli na to Žmurk. Ja sa na nom len zabavam.
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.