Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 14:51:47
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 61 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JOE HAJšO  (Prečítané 174286 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #105 kedy: 25. Jún , 2008, 17:23:36 »

Roberto sice do mna furt rype, ze mi to jaci, ale ked hrame komplet vsetci, tak sa stale prestrielam cez kapelu  Beeee 
a to je zle, kedze si spevak  ha ha ha
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #106 kedy: 25. Jún , 2008, 20:32:36 »

dnes som na tom hral hra to super a to som striedal 800ku a plexi  a z nadhladom stiha určite je to lepšie ako dslko nemen to
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #107 kedy: 25. Jún , 2008, 20:40:19 »

Jeden z naj Marshallov.... Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #108 kedy: 25. Jún , 2008, 22:57:15 »

kapela na predaj  ha ha ha

treba preliezt cez kapelu, nie cez CD z hifi veze.
Zaznamenané

o-yep sro
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #109 kedy: 26. Jún , 2008, 09:41:47 »

ked pojdes do Finska, budem musiet driet na gitare za Teba  :G
potom sa mi to zijde   Ja som čert..
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #110 kedy: 26. Jún , 2008, 09:47:52 »

ale ja sa nechystam do zimy ako si na to prišiel ja chodim do Holandska najsevernejšie ale za prachy aj ponorkou na Mars Bavím sa skvele
ten VModern je fantasticky aparat asi najlepši z novych modelov ta DSLka neni počut v kapele je mos hladka
Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #111 kedy: 26. Jún , 2008, 09:50:40 »

ale ja sa nechystam do zimy ako si na to prišiel ja chodim do Holandska najsevernejšie ale za prachy aj ponorkou na Mars Bavím sa skvele
ten VModern je fantasticky aparat asi najlepši z novych modelov ta DSLka neni počut v kapele je mos hladka

Joe, prepac za off-topic - ta poznamka s Finskom bola odpoved Robertovi, on sa tam chysta...

inak, kedy hrate najblizsie nejaky koncert v BA alebo okoli? prisiel by som pozriet
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #112 kedy: 26. Jún , 2008, 09:50:54 »

dnes som na tom hral hra to super a to som striedal 800ku a plexi  a z nadhladom stiha určite je to lepšie ako dslko nemen to
ked sme u teba aj s majom skusali to VMko tak v porovnani s 900SLX sa to nechytalo. Neviem s kym hras ked ta s DSL nie je pocut :) mne sa este nestalo, ze by v kapele zanikalo. :) - skvor zanikaju vsetci ostatny ...
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 09:51:51 od MaTeS » Zaznamenané

FALLGRAPP
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #113 kedy: 26. Jún , 2008, 10:04:37 »

ked sme u teba aj s majom skusali to VMko tak v porovnani s 900SLX sa to nechytalo. Neviem s kym hras ked ta s DSL nie je pocut :) mne sa este nestalo, ze by v kapele zanikalo. :) - skvor zanikaju vsetci ostatny ...

nechapem vyraz ze sa to nechytalo. to je ako zigulak ked sa nahana s porsche a ze sa nechyta Huh!  tieto subjektivne hodnotenia ludi co maju jeden aparat a ten je najlepsi na svete dokedy nekupia dalsi a ten je potom zase najlepsi  ?§!.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #114 kedy: 26. Jún , 2008, 10:10:10 »

ja hlavne nechapem tej logike, ze prerevat vsetko ostatne...nemal by aparat prispievat ku kompaktnosti zvuku kapely? alebo ohulim a ostatni nech sa zariadia?
Zaznamenané

o-yep sro
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #115 kedy: 26. Jún , 2008, 10:15:40 »

nechapem vyraz ze sa to nechytalo. to je ako zigulak ked sa nahana s porsche a ze sa nechyta Huh!  tieto subjektivne hodnotenia ludi co maju jeden aparat a ten je najlepsi na svete dokedy nekupia dalsi a ten je potom zase najlepsi  ?§!.
nechytalo = nepacil sa mi. 900vka sa mi pacila viac. vzdy to bude subjektivne hodnotenie, keby tam si, tak sa ti mozno VM paci viac nez 900. a ziadny aparat nie je najlepsi na svete. Su aparaty, ktore ti vyhovuju viac, alebo menej a zas je to potom o tej subjektivite...
Zaznamenané

FALLGRAPP
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #116 kedy: 26. Jún , 2008, 10:24:22 »

v kazdom pripade netreba zabudat na to ze tieto aparaty pouziva miliony ludi po celom svete a niekedy mi pripada ze na tomto fore sa rozhoduje ze ktory je dobry a ktory nie.  ha ha ha
ja tiez suhlasim ze kazdy moze mat svoj nazor ale neni problem si precitat niektore zahranicne fora pre vacsiu objektivitu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #117 kedy: 26. Jún , 2008, 10:37:25 »

to je ako ked sme mali vedla seba mesa roadster, dual a marshall dsl, sa nedalo povedat, ze co hralo najlepsie. Kazdy aparat hral inak a hodil sa do ineho stylu. Samozrejme, subjektivne sa kazdemu pacil ten jeho, ale nikto nemohol povedat, ze niektory hra horsie. Vsetko je vec nazoru a osobnych preferencií.
Zaznamenané

FALLGRAPP
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #118 kedy: 26. Jún , 2008, 11:01:34 »

nechytalo = nepacil sa mi. 900vka sa mi pacila viac. vzdy to bude subjektivne hodnotenie, keby tam si, tak sa ti mozno VM paci viac nez 900. a ziadny aparat nie je najlepsi na svete. Su aparaty, ktore ti vyhovuju viac, alebo menej a zas je to potom o tej subjektivite...

jj, mudro, mas u mna  Na zdravie!
Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #119 kedy: 26. Jún , 2008, 11:06:33 »

ja hlavne nechapem tej logike, ze prerevat vsetko ostatne...nemal by aparat prispievat ku kompaktnosti zvuku kapely? alebo ohulim a ostatni nech sa zariadia?

nie je to o prerevani vsetkeho ostatneho ale prerazeni cez kapelu...

ak zvukovo neprerazim cez kapelu pri vyvazenej hlasitosti vsetkych clenov (tomu hovorim kompaktnost, nech je pocut mna, ale aj ostatnych, nech sa to nezlieva a nestraca), tak musim zakonite pridat volume - a vtedy to prestava byt kompaktne...alebo sa mylim?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 61 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.