Valla
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 26. Jún , 2008, 20:29:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
MaRock
nováčik
Príspevkov: 61
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 01. Júl , 2008, 08:53:18 » |
|
nemylil som sa...koncert mi nic nedal. akoze hudba je fajn, ale ten spev a texty...no...doteraz sme sa (s chalanmi z mojej skupiny) lepsie nezasmiali ako na tomto myslim, ze tymto sa topfest urcite nemal koncit...
|
|
|
Zaznamenané
|
KEEP ON ROCKIN´ IN THE FREE WORLD
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 01. Júl , 2008, 09:01:21 » |
|
nemylil som sa...koncert mi nic nedal. akoze hudba je fajn, ale ten spev a texty...no...doteraz sme sa (s chalanmi z mojej skupiny) lepsie nezasmiali ako na tomto myslim, ze tymto sa topfest urcite nemal koncit...
co ty tomu rozumies. to bol zlaty klinec programu. aj Karla Gota davaju nazaver len teraz nemal cas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 01. Júl , 2008, 09:07:13 » |
|
co ty tomu rozumies. to bol zlaty klinec programu. aj Karla Gota davaju nazaver len teraz nemal cas zlaty kliniec to bol pre ludi, ktori maju radi tuto skupinu, poznaju texty a hlavne ich uz niekde videli pre mna to bol iba zle vyplneny cas...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 01. Júl , 2008, 09:10:41 » |
|
alebo takto chceli ukoncit festival a vyhnat ludi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 01. Júl , 2008, 09:20:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 01. Júl , 2008, 09:27:49 » |
|
vy hrate lepšie??mate lepšie texty a lepšie spievate ???mali ste končit vy ale myslim že si tam ani nikdy nezahrate možno v nedelu pre upratovaciu čatu . Pusti ukažku a ja ti poviem tiež svoj nazor na vašu pracu ak nejaku mate Ja som dva dni nespal lebo sme hrali koncerty v Holandsku a stale som bol v aute tak som sa aj citil..Kde si ty kedy hral???Od zajtra hrame zas každy den kde hraš ty koncerty...Možeme sa stretnu a zahrat si potom sa možno budeme smiat spolu
|
|
« Posledná zmena: 01. Júl , 2008, 09:32:43 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 01. Júl , 2008, 09:38:45 » |
|
A hlavne z tohoto zleho kšeftu mam angažma na dalšich 10 kšeftov na podobne festy lebo to bolo take zle a mam noveho managera ktory nas videl z jednej našej vaaažnej a znamej kapely ten mal pripomienky ale riešitelne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 01. Júl , 2008, 09:43:01 » |
|
šak ked Madona stoi za hovno čo už ja haaaaaaaa no pusti nam niečo.hlavne chcem počut texty lebo sa viznaš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 01. Júl , 2008, 09:43:16 » |
|
marock hra v maroku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 01. Júl , 2008, 09:45:08 » |
|
vy hrate lepšie??mate lepšie texty a lepšie spievate ???mali ste končit vy ale myslim že si tam ani nikdy nezahrate možno v nedelu pre upratovaciu čatu . Pusti ukažku a ja ti poviem tiež svoj nazor na vašu pracu ak nejaku mate Ja som dva dni nespal lebo sme hrali koncerty v Holandsku a stale som bol v aute tak som sa aj citil..Kde si ty kedy hral???Od zajtra hrame zas každy den kde hraš ty koncerty...Možeme sa stretnu a zahrat si potom sa možno budeme smiat spolu typicka reakcia namysleneho hudobnika, ktory hra mrte dlho... MNE SA TO NEPACI, bodka nehovorim, ze sme lepsi alebo horsi, proste sa mi to nepaci, ak sa s tym nechces zmierit, tak je to tvoj problem, ja ti nepotrebujem nic dokazovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaRock
nováčik
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 01. Júl , 2008, 09:46:33 » |
|
šak ked Madona stoi za hovno čo už ja haaaaaaaa no pusti nam niečo.hlavne chcem počut texty lebo sa viznaš
budes pocut....coskoro.....buduci vikend nahravame... urcite je to lepsie ako: VCERA SOM SA VAZIL, MAM STO KIL OBEZITA sak to je hruza. to dokaze napisat aj 5 rocne decko texty bez pointy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 01. Júl , 2008, 09:48:28 » |
|
budes pocut....coskoro.....buduci vikend nahravame... urcite je to lepsie ako: VCERA SOM SA VAZIL, MAM STO KIL OBEZITA sak to je hruza. to dokaze napisat aj 5 rocne decko texty bez pointy
prave takyto text vie oslovit siroke publikum lebo vsetci su prezraty a tlsti jak svine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 01. Júl , 2008, 09:51:25 » |
|
prave takyto text vie oslovit siroke publikum lebo vsetci su prezraty a tlsti jak svine
No dovol .........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 01. Júl , 2008, 09:56:38 » |
|
VCERA SOM SA VAZIL, MAM STO KIL OBEZITA
To je fakt zlééééé . Tam sa musi spievat ......... MAM 120 Kil....... Ale len tak dalej JOE. Tvoje texty ma nutia /a dufam že aj ostatnych/ zamysliet sa nad sebou. Už som po vypočuti jednej pesničky prestal chlastat pivo a teraz prestanem aj žrat. Len prosim žiaden text o sexe.Aby som nemusel prestat aj tr....t.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|