Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 06:55:10
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 61 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JOE HAJšO  (Prečítané 174457 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #315 kedy: 23. August , 2008, 12:15:30 »

to maš jedno čo kto masti, možeš hrat tri rify dokola a može to byt super,doležita je energia , nie čo a ako hraš,musiš skratka hrat o život ako psledny krat Na zdravie! a potom je to ok ja ked dohram je mi zle na odpadnutie davam tam celu vnutornu energiu a spev ani nehovorim,hraval som s važnymi kapelami v canade a tam sa to robi na inej urovni,mam radost lebo ma tam velmi vysoko hodnotili
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #316 kedy: 23. August , 2008, 12:18:21 »

to maš jedno čo kto masti, možeš hrat tri rify dokola a može to byt super,doležita je energia , nie čo a ako hraš,musiš skratka hrat o život ako psledny krat Na zdravie!

Na zdravie!
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #317 kedy: 23. August , 2008, 12:21:54 »

VPB ma ale lepsi spev :)
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #318 kedy: 23. August , 2008, 12:33:58 »

maslim že určite nie Bacha na vec kamo! na všetko necham pindat ale za spev dam ruky odtat a som schopny vraždit Na zdravie!
« Posledná zmena: 23. August , 2008, 12:36:15 od joe » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #319 kedy: 23. August , 2008, 12:45:53 »

VPB ma ale lepsi spev :)

lepsi z pohladu hlasoveho pedagoga alebo posluchaca ?  bude zaujimave sledovat tieto 2 kapely ktore skoro v sucasnosti vydavaju v rovnakom case CD a hravaju poctivy rock a idu sa presadit. vadim za 15 rokov co hrava nedosiahol ziaden vyraznejsi uspech, joe az teraz nastupil so svojou skupinou ale hrava tiez 20 rokov takze skusenosti tam su.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #320 kedy: 23. August , 2008, 12:48:00 »

keby nebolo toto forum tak ani nevjem ze nejaky vadim a joe vobec existuju a maju kapely  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #321 kedy: 23. August , 2008, 12:51:05 »

lepsi z pohladu hlasoveho pedagoga alebo posluchaca ?  bude zaujimave sledovat tieto 2 kapely ktore skoro v sucasnosti vydavaju v rovnakom case CD a hravaju poctivy rock a idu sa presadit. vadim za 15 rokov co hrava nedosiahol ziaden vyraznejsi uspech, joe az teraz nastupil so svojou skupinou ale hrava tiez 20 rokov takze skusenosti tam su.
Viac sa mi paci.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #322 kedy: 23. August , 2008, 13:13:09 »

keby nebolo toto forum tak ani nevjem ze nejaky vadim a joe vobec existuju a maju kapely  Bavím sa skvele

to je jasne my mame rozbehnuty marketing ako radia, telky,noviny atd D.Antalik nas tlači v českych radiach,je to strašne tažka robota hlavne dostat to k ludom,mam štastie že skupina velmi silnych ludi čo tu robia največšie koncerty ako topfest ,myjavafest..su naši vydavatelia a velky fandovia ,jeden aj snami hra takže sa to určite dostane k ludom čo je naj problem, od buduceho roku hrame kopec kšeftov ako s alkeholom ,kabat a ine...My sme začali, aktivne pred rokom takže napredujeme rychlo teraz som bol v niekolkych časakoch uff,s queenmaniou hrame prakticky 16rokov po celom svete preto som sa nevenoval svojim projektom
ty čo to nerobia nemaju paru ake je to tažke niekam to dotiahnut ale každemu to prajem   

Zaznamenané

load
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #323 kedy: 23. August , 2008, 14:21:48 »

to je jasne my mame rozbehnuty marketing ako radia, telky,noviny atd D.Antalik nas tlači v českych radiach,je to strašne tažka robota hlavne dostat to k ludom,mam štastie že skupina velmi silnych ludi čo tu robia največšie koncerty ako topfest ,myjavafest..su naši vydavatelia a velky fandovia ,jeden aj snami hra takže sa to určite dostane k ludom čo je naj problem, od buduceho roku hrame kopec kšeftov ako s alkeholom ,kabat a ine...My sme začali, aktivne pred rokom takže napredujeme rychlo teraz som bol v niekolkych časakoch uff,s queenmaniou hrame prakticky 16rokov po celom svete preto som sa nevenoval svojim projektom
ty čo to nerobia nemaju paru ake je to tažke niekam to dotiahnut ale každemu to prajem   

It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #324 kedy: 24. August , 2008, 09:34:56 »

musicman - pamatam si, ako si pisal, ze Joe hra ako gitarista prazdnu slamu. ci to nebolo vazne, len take rypkanie ?

JOE - kapela, ktora by tu takuto muziku hrala na profi urovni se vsim vsudy tu neexistuje uz 20 rokov, tak som zvedavy, ako sa Vam bude darit. ja samozrejme drzim palce, pesnicky su to fasa :)  Zdravíčko  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #325 kedy: 24. August , 2008, 10:31:51 »

musicman - pamatam si, ako si pisal, ze Joe hra ako gitarista prazdnu slamu. ci to nebolo vazne, len take rypkanie ?

pamatam si na to ale to neboli pesnicky. to boli skusky aparatov a tam hral vazne kukurice.  ale aj sa k tomu vyjadril ze ked skusa aparat tak naschval to tak testuje aby pocul zvuky a pazvuky.
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 11:41:11 od Pitu » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #326 kedy: 24. August , 2008, 11:53:51 »

JOE - kapela, ktora by tu takuto muziku hrala na profi urovni se vsim vsudy tu neexistuje uz 20 rokov, tak som zvedavy, ako sa Vam bude darit. ja samozrejme drzim palce, pesnicky su to fasa :)  Zdravíčko  Na zdravie!
je to drina ale bude to ok,naj problem je že na nahravkach nahram kopec spevu a na živo by som potreboval 10 spevakov ale nech spievaju ludia aj ac/dc naživo spievaju traja.Ale cvičime makame a už maame kopec ponuk.šak uvidiš rasti budeme aj v Ba...A tvoj ujco je na každej skuške a šalie...inak je v nemocnici Zdravíčko
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #327 kedy: 24. August , 2008, 11:54:57 »

Hned na prvy koncert co tu budete mat dojdem. To ad/dc je jeba song!  Ja som čert..
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #328 kedy: 24. August , 2008, 11:56:15 »

pamatam si na to ale to neboli pesnicky. to boli skusky aparatov a tam hral vazne kukurice.  ale aj sa k tomu vyjadril ze ked skusa aparat tak naschval to tak testuje aby pocul zvuky a pazvuky.
presne ja ked skušam aparat musi zvladnut tu vlnu agresie inak je na hovno a preto hram už len na marshall aj ked mam rad aj napr Framus , ale...ten napis ten image na javisku
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 12:47:18 od joe » Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #329 kedy: 24. August , 2008, 19:53:25 »

joe na co hra vas basak? ma po pici zvuk Na zdravie!
ma to super bass?
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 19:56:16 od Valla » Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 61 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 21 otázok.