Valla
|
|
« Odpoveď #450 kedy: 11. September , 2008, 14:09:23 » |
|
uz sa tesim na Horvat signature model ja ho spravim
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #451 kedy: 11. September , 2008, 14:11:20 » |
|
nieeee taky grc
ono boli aj lepsie veci
...a ak by nahodou chcel niekto počut studio version
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #452 kedy: 11. September , 2008, 14:27:57 » |
|
...a ak by nahodou chcel niekto počut studio version v studio naspieval spevak vsetky vokaly ale aj na koncerte im to vyborne ladi. to su u mna vokalisti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #453 kedy: 11. September , 2008, 17:08:45 » |
|
uz sa tesim na Horvat signature model myslis ako pivo? alebo pc?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #454 kedy: 11. September , 2008, 17:16:29 » |
|
myslis ako pivo? alebo pc? u horvatha skor asi oboje
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #455 kedy: 11. September , 2008, 20:37:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #456 kedy: 12. September , 2008, 22:31:24 » |
|
hral som koncrt s Johnym Loganom(velka anglacka hviezda) a mal som rockmana po koncerte bol za mnou a strašne mi chvalil zvuk aj s jeho gitaristom,ja som nechapal stalo sa mi to viac krat,dnes by som na to negral ,ale vždy bol na to velmi dobry ohlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #457 kedy: 25. Október , 2008, 23:10:20 » |
|
joe, jak sa ti hralo v TO? pôvodne som sa mal dostaviť, ale pokiaľ som sa dovalil do čapkárne som prepil všetky peniaze... o 4tej som sa dovalil domov. A mama sa ma ráno pýtala, že aký bol koncert. ja, že veľmi dobrý tam tamy na hlave.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #459 kedy: 26. Október , 2008, 12:28:52 » |
|
velmi dobre mal si mi zavolat a dostal by som ta tam ,ty si ako ja za mladi ked som išiel na koncert a cely som sedel v krčme a došiel až na poslednu pesničku aj keby som vedel číslo tak pochybujem, že by som dokázal povedať 3 súvislé slová a určite by som sa chytil s SBSkarmi ako vždy. aj na topfeste... kur*y vyhodili ma zo slayeru inak na topfeste ste boli fajný :D len o tej druhej som už moc nereflektoval na hudbu, svetlo ani na nič
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #461 kedy: 31. Október , 2008, 13:01:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #462 kedy: 31. Október , 2008, 13:06:47 » |
|
o kolkej asi hrate vy?
dam ešte vediet ala na začiatku dufam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #463 kedy: 31. Október , 2008, 13:16:39 » |
|
servus Joe!Ako sa mozem dostat k Vasmu CD?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #464 kedy: 31. Október , 2008, 13:18:00 » |
|
servus Joe!Ako sa mozem dostat k Vasmu CD?
tebe ho donesiem osobne už sa tlačia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|