joe
|
|
« Odpoveď #480 kedy: 11. November , 2008, 11:18:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #481 kedy: 11. November , 2008, 21:17:27 » |
|
uz sa tesim teda, listok uz mam kupeny
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #482 kedy: 13. November , 2008, 08:10:09 » |
|
Joe, a nebudete mať koncert s kapelou Bank Of Joe? toto sa mi veľmi páči, na to by som šla rada...
na plagáte na dnešný koncert táto kapela nie je, tak s kým tam hráš?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #483 kedy: 13. November , 2008, 08:20:51 » |
|
Joe, a nebudete mať koncert s kapelou Bank Of Joe? toto sa mi veľmi páči, na to by som šla rada...
na plagáte na dnešný koncert táto kapela nie je, tak s kým tam hráš?
13. 11. 2008 - PKO, Bratislava, predkapela "Bank Of Joe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #484 kedy: 13. November , 2008, 14:20:53 » |
|
Joe: o kolkej zacina hrat BoJ??
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #485 kedy: 13. November , 2008, 14:22:39 » |
|
Ja by som rad dosiel len Joeovu kapelu kuknut, ostatni su mi ukradnuti. Len ako sa tam dostat...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #486 kedy: 13. November , 2008, 14:25:22 » |
|
13. 11. 2008 - PKO, Bratislava, predkapela "Bank Of Joe
tie ostatné kapely ma vôbec nezaujímajú...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #487 kedy: 13. November , 2008, 14:25:26 » |
|
Ja by som rad dosiel len Joeovu kapelu kuknut, ostatni su mi ukradnuti. Len ako sa tam dostat... Kontakty su nadovšetko
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #488 kedy: 13. November , 2008, 23:42:05 » |
|
tak som rada, že som si bola dnes pozrieť Joeovu kapelku, a teším sa, že som sa s Joem zoznámila príjemné stretko, super, že si si našiel po koncerte čas na pokec s nami pri Dunaji... len škoda, že to zvukári znovu neodhadli, zas boli hluchí a nazvučili hróóózne nahlas, ale hudba sa mi páčila, niektoré pasáže veľmi, veľmi! Joe, tak Ti ďakujem za veľmi príjemný večer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #489 kedy: 14. November , 2008, 00:04:35 » |
|
som bol na chvilu pozret, som stihol Bank of Joe, len ked si niekto vypina mobil, tak ho ani na pivo nemozem pozvat..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #490 kedy: 14. November , 2008, 07:46:13 » |
|
Joe je klasik rocker, drtil riadne az na tu prehnanu hlasitost, ale to je vec zvukarov. Tesi ma, ze som ho konecne spoznal osobne a sme si s nim aj s Barou stihli trosku pofilozofovat o hudbe pri krasnom modrom Dunaji.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #491 kedy: 14. November , 2008, 07:51:33 » |
|
Joe je klasik rocker, drtil riadne az na tu prehnanu hlasitost, ale to je vec zvukarov. Tesi ma, ze som ho konecne spoznal osobne a sme si s nim aj s Barou stihli trosku pofilozofovat o hudbe pri krasnom modrom Dunaji. to ma mrzi že to hučalo ,na javisku to bolo dobre čo tiež nebyva zvikom tešim sa ked vyskušam to tvoje vraždiace monštrum čo ti už nestači
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #492 kedy: 14. November , 2008, 11:20:14 » |
|
dnes Myjava športova hala treba sa obliect športovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #493 kedy: 14. November , 2008, 11:21:05 » |
|
som popocuval par vasich pesniciek, a teraz sa nemozem tej odrhovasky zbavit. Vkuse mam v hlave: Neda sa zakazat co si ludia vravia... to sa nedaaa, to sa ani pici nedaaa... ale ten death metalovy hlas mi tam velmi nepasuje... co ja viem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #494 kedy: 14. November , 2008, 11:43:28 » |