Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 16:18:24
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Sign, Penx, Mobydick, Ravenclaw 22.12.2007 - report  (Prečítané 18625 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #15 kedy: 24. December , 2007, 13:39:35 »

male pivo: ono je to horsie, nez ze "marshall"  No hanbím sa..
je to zoom GFX-8 multiefekt a hlava od becka. ten napis marshall je z papiera  Popiskujem si

mozno sa tam da nakrutit aj lepsi zvuk, ale pravda je, ze som hral cez swordyho bednu a hralo to brutalne inak, nez som cakal. dovtedy som neveril, ze bedna spravi taky rozdiel. ten laney ma prirodzene malo stredov a ten moj velice-kompromisny zvuk uplne zostrelila.

altosaurus: pesnicky? myslis tu jednu, hej?  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 24. December , 2007, 13:53:04 »

Male Pivo,

to musel byt pre teba silny zazitok ked este 24.12. dokazes spominat ten nervydrasajuci zvuk :D .. inak Iggy pocuj co to bolo za seriu ta Ibaneza? .. strasne sa mi pacila ta drevokresba a celkovo farba.. mnami
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #17 kedy: 24. December , 2007, 14:02:19 »

altosaurus: pesnicky? myslis tu jednu, hej?  Som frajer

Pche! Sign ma chce pripraviť o kráľovské tantiémy, ale toto vám nevyjde!!
Zmenili ste intro a Open Gates som počul už asi v tretej verzií (pravda, tam tých mojich nápadov zostalo pomenej:-)) Sign Of Light ste nechali tak, fajn.  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #18 kedy: 24. December , 2007, 14:17:53 »

niekto si tu robi reklamu ako tak kukam a chce sa trosku vystrcit na slniecko
Ale co to trepes, sak ma na to zcasti pravo.  Som frajer
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #19 kedy: 24. December , 2007, 18:38:28 »

mozno sa tam da nakrutit aj lepsi zvuk, ale pravda je, ze som hral cez swordyho bednu a hralo to brutalne inak, nez som cakal. dovtedy som neveril, ze bedna spravi taky rozdiel. ten laney ma prirodzene malo stredov a ten moj velice-kompromisny zvuk uplne zostrelila.

My tiez ked sme mali koncert so swordyho kapelou Mandgagora, som hral na jeho bednu Laney a bol som velmi prekvapeny, co ta bedna robi so zvukom...Ja mam bednu Marshall 1936 a je to nieco uplne ine...
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #20 kedy: 24. December , 2007, 18:41:22 »

Swordyho ta co je v skusobni v Dubravke ? Vsak to je standardna lomena 4x12", Celestion Vintage 30. Hra tak, ako aj Marshall s V30 - jeden z najbeznejsich bednovych zvukov sucastnosti..
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #21 kedy: 24. December , 2007, 18:52:03 »

No, ja nemam V30 ale G75T, ale skratka moj zosik no tom hral uplne inak....
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #22 kedy: 24. December , 2007, 21:55:03 »

niekto nas uz aj stihol zavesit na youtube.
clovek nema kuska sukromia :)

Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 24. December , 2007, 22:13:06 »

No, ja nemam V30 ale G75T, ale skratka moj zosik no tom hral uplne inak....

vsak to je jasne, ze nehraju tie repraky rovnako. chcel som len napisat, ze ta Laney bedna hra dost standardne...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #24 kedy: 25. December , 2007, 01:16:02 »

haluzim, alebo aj vam medzi nasledujucimy prispevkami nieco chyba?
Altostratus: Odpoveď #136 kedy: Včera v 14:02:19 »
Misko: « Odpoveď #137 kedy: Včera v 14:17:53 »

inak rasto, trochu s tebou ohladne tej bedne nesuhlasim. dodatocne sme sa s bambusom zhodli, ze aj mato ked hral cez ten laney lampac, znel na sola relativne dost tenko. co si myslim, ze by pri gibsone a lampe byt urcite nemalo. takisto mi pripadal ten jeho zvuk mierne plechovy, ked som na tom hral v dubravke v skusobni, ale to som neskusal nic na tej hlave poriadne natocit, cize to nechcem sudit. kazdopadne ale charakterovo bol celkom slusny rozdiel medzi hiwattom a tymi marshallmi, co tam boli a ked som potom porovnaval napriklad moju bednu s tym hiwattom, tak mi prisli charakterovo velmi pribuzne. takze ak ten laney hra inac, je dost mozne, ze dielo skazy mojho zvuku zavrsila prave bedna.

co som si este vsimol na tej nahravke, co postol bambus, ze aj napriek tomu, ze som stal na opacnej strane ako kamera, je ma dost pocut. a neni to az taka nervydrasajuca pilka ako som sa obaval. i ked je mi jasne, ze mikrofon kamery a ludske ucho su dve neporovnatelne veci.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #25 kedy: 25. December , 2007, 11:28:19 »

standardna bedna??? a to je co??? Musim priznat, ze moj zvuk sa mi moc nepacil v randali, ale to je vec nastavenia aparatu, v skusobni mi to hra uplne inak, no chzba nebola v aparate, bedni a gitare, ale v to, ye som si to nenastavil akustickzm podmienkam randalu. Odohral som si na tom aj koncertz, kde som mal tucny tazky zvuk...
A moja bedna vobec nehra ako marshallovske, jasne ze to neni na mile vzdialene, ale porocnaval som to a nehra to standardne podobne :)
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #26 kedy: 25. December , 2007, 11:44:48 »

a este, cely aparat s bednou mam od gitaristu z ceskeho Insane. A nahraval na nom aj veci co su na www.insaneband.cz , je to klasicky thrash metal hrany na sedemstrunovych gitarach tak sa kuknite co z toho aparatu dokaze vysliezt.  Ja som čert..
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #27 kedy: 25. December , 2007, 12:04:29 »

haluzim, alebo aj vam medzi nasledujucimy prispevkami nieco chyba?
Altostratus: Odpoveď #136 kedy: Včera v 14:02:19 »
Misko: « Odpoveď #137 kedy: Včera v 14:17:53 »
Ano chyba. Asi sa altostratus cinil.   ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 25. December , 2007, 14:22:28 »

ja si pamatam tu bednu z Dubravky. skusali sme boxy Hiwatt, Marshall s Greenbackami a tuto Laney, o kotrej mi Robo alebo Brano povedali, ze su v nej Vintage 30. a mne to aj sedelo - tak nejak hraju aj Marshall bedne s Vintage 30, zato hovorim o standardnom zvuku (toho Laney... ). skratka neprisla mi nejaka zvukovo zvlastna (ta Laney bedna) aj bez toho, aby mi ktosi hovoril, ze su v nej V30...

ten aparat Laney nepoznam.

Iggyho zvuk na koncerte bol typicky umely multiefekt. stal som pred podiom v strede na pol ceste medzi podiom a zvukarom prve 4 pesnicky a Iggyho som nepocul ani nahodou a to sme sa zhodli aj s Branom. jedine pokial hral kusok sam.

potom som odisiel a chvilu pred koncom som sa isiel vystat, tak som zase mrkol asi pol pesnicky a Iggy pre zmenu trcal cez vsetko. tak som usudil, ze sa bud dal hlastnejsie sam alebo ho vytiahol zvukar. v kazdom pripade obe situacie (strateny / trciaci) su presne negativne vlastnosti hentakych podlahovych multakov, bedna / nebedna.

Swordyovci mali zvuk dobry, gitary som vnimal akuratne, obe, Swordyho mozno trochu viacej, ale to mozno preto, ze som sa na neho viacej sustredil...
Zaznamenané
eter
pravidelný návštevník
Príspevkov: 157

« Odpoveď #29 kedy: 25. December , 2007, 16:47:32 »

Cawte, zaujimave ohlasy. Ja myslim, ze zvuk nebol az taky hrozny. Osobne som zazil zvuk ovela horsi a to v ovela lepsie vybavenej sale. Zvukari budu vecni nepriatelia kapiel na takychto koncertoch asi  Bavím sa skvele
Btw, siel niekomu ten odposluch na podiu na lavej strane (tam kde bol Iggy)? Nech robil, co robil ten zvukar ...nic som tam nemal  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 23 otázok.