Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 16:01:19
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vista a zrazu-nevie-najst-ovladac  (Prečítané 7569 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 05. Január , 2008, 23:22:01 »

...od vtedy mozno pripajat do lubovolneho konektoru bez dalsich starosti. teda ak mame aspon winXP sp2 a vyssie...

fakt ? to je len dobre :)
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #16 kedy: 05. Január , 2008, 23:24:23 »

Shanike dakujem. Ale riesilo sa to nejak inak. Jeden chalan mi poradil to vyhladat v control panely vo vlastnostiach ovladaca - aktualizovat ovladac a  vyhladat ho v: Windows/system32, ci tak nejak to je. A robit to dovtedy, kym mi to konecne nezoberie. S iPodom to stacilo spravit par krat a teraz funguje stale. Pri tlaciarni sa s tym zakazdym serkam aspon 10 minut. Ale mozem byt rada, ze to potom maka normalne.
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #17 kedy: 06. Január , 2008, 00:08:37 »

...A robit to dovtedy, kym mi to konecne nezoberie.

omg  ha ha ha
skus este tuto zaplatu, ono sa to sice ma tykat niecoho ineho, ale jeden nikdy nevie http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=oj-54112-1&lc=en&cc=us&dlc=en&product=1153481&os=2093&lang=en

ked nad tym tak teraz rozmyslam, HP-cka mali isty cas zle packovane ovladace, jednoducho sa pri rozbalovani neprepisali nazvy z nieco.dl_ na nieco.dll apod. a potom to robilo neplechu...
porovnaj si, ci mas na cd-cku identicky ovladac s tym, ktory je na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&product=1153481&lang=en
ak nie, stiahni si novsi a skus ten..

OT: inak, naco mas na laptop pichnutu sietovu tlaciaren?
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 06. Január , 2008, 00:35:52 »

Uz som to tam na tych strankach stahovala a skusala, ale tam nieje problem len s nou.

Ehm, a co je sietova tlaciaren? My sme taku kupili. A v nasej rodine som ja najviac technicky zalozena, pritom som stale uplny laik, takze na mna treba pomaly a polopate. :D
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #19 kedy: 06. Január , 2008, 01:01:40 »

No to je jednoduche, pripaja sa do siete  (nie tej elektrickej :) ), ale vacsina sa da pripojit aj normalne, poznas to tak, ze ma sietovy konektor. Potom jej mozes nastavit IP adresu a vytlacit si napr. nieco zo skoly doma cez internet (no ale pripajat to k inetu neodporucam). Ale ked je sietova a mas hub (napr. na adsl modeme), tak ju skus pripojit cez siet, mozno tak to pojde.
Ja som vistu sice este nevidel  Ja som čert.., ale skus to, ze ju vymazes v tlaciarnach a potom das zas pridat novu tlaciaren, snad sa to da aj vo vistach. Alebo ma este napadlo - v akom poradi zapinas PC a tlaciaren? Skus rozne kombinacie.
Ono to USB je vo windowsoch nejake divne, rok som pouzival USB disk, potom jedneho dna sa rozhodli, ze je to nezname zariadenie, v druhom PC samozrejme slo, takze 3 hodiny stravene googlenim a vrtanim sa v registroch...
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
zakky
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 06. Január , 2008, 01:11:28 »

najlepsie fakt asi odinstalovat vsetko od tej tlaciarne a potom to tam len pichnut znova, ja som mal tiez problemy s tlaciarnou ale prave na XP pretoze tam neboli nejake dllka, na viste to na moje prekvapenie ide uplne samo bez problemov
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #21 kedy: 06. Január , 2008, 09:55:11 »

Ja neviem, je mi trapne sa opakovat, ale uz nebudem. takze este raz, skusila si novy kabel resp. iny? mne robila tlaciaren presne podobne problemy, ze mi ju nevedelo rozpoznat a ked rozpoznala, tak to padalo a neslo. kabel nemusis hned kupovat, iba si pozicaj od niekoho. mozno to pomoze
Zaznamenané

Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 06. Január , 2008, 10:47:42 »

Takze najprv k Zakkymu, ja som to uz davno spravila. Lenze ked som prisla ku kroku zapojte tlaciaren, tak ju proste widows nepustil.

Iny kabel som neskusala, kedze mi to robi na viacerych zariadeniach.

A lenivy, dik, ale hento nastavovanie je uz na mna privela.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #23 kedy: 06. Január , 2008, 13:12:12 »

myslel som to tak ze som nedaval ziadne drivery od hp ale islo mi to priamo z driverami windowsa, tie hp drivery su ale pekna ostara to je pravda
Zaznamenané
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #24 kedy: 03. Február , 2008, 17:42:05 »

skoda, ze neviem francuzsky, mozno tu riesia nieco obdobne:

http://www.commentcamarche.net/forum/affich-4028796-installation-photosmart-c5180-sur-vista
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #25 kedy: 03. Február , 2008, 18:25:12 »

uff zistil som že aj keď po francúzsky neviem rozprávať dosť rozumiem... takže rozoberajú to isté... nainštaloval tlačiareň a všetko f poho ale na ďalší deň už mu vista vyhadzovala chybu že nenašla ovládač... druhý príspevok hovorí vlastne to isté čo prvý,v tom treťom je už konečne rada že tie ovládače z cdčka fungovať nebudú a že musí stiahnuť a nainštalovať nové z oficiálnej stránke HP a v tom štvrtom píše že on si to furt hodí na SD kartu a tú zapojí potom samostatne bez PC do tlačiarne a tak mu tlačí... takže nič nové to neprinieslo  Žmurk Zdravíčko
« Posledná zmena: 03. Február , 2008, 18:25:36 od Slayer24 » Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.