ff
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. Január , 2008, 08:56:34 » |
|
By si sa divil.To, čo som videl u jedneho kamoša mi na dosť dlhú chvílu vyrazilo dych.Toto je oproti tomu šuviks.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. Január , 2008, 09:39:28 » |
|
Bohvie, co stoji dobierka. Trsátko AC/DC Ahoj, prodam trsátko AC/DC promo, je černý se stříbrnou ražbou AC/DC. cena dohodou
nedaj mu nič trsatka sa davaju zadara,,čo mu jebe??? jemu ho dal Angus zadara a čo nema na pivo???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. Január , 2008, 09:45:39 » |
|
By si sa divil.To, čo som videl u jedneho kamoša mi na dosť dlhú chvílu vyrazilo dych.Toto je oproti tomu šuviks. to ja mam lepšie kusky,ten kamoš ma take gitary že taky lepši šop by mu zavidel keby ich mal
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2008, 09:46:46 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. Január , 2008, 10:25:56 » |
|
to ja mam lepšie kusky Ale on nema obchod :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. Január , 2008, 10:36:15 » |
|
Ved tam nic poriadne nema, same kopie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. Január , 2008, 10:42:13 » |
|
Ma tam toho vela , ale dost nastrojov sa na tych fotkach opakuje .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. Január , 2008, 11:07:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. Január , 2008, 14:57:01 » |
|
dalsi z hudebnibazar.cz: č. 295847 !POZOR!!!! Prodám sadu bublinek do vodováhy v barvách: metalic pink, invisible white, dark yellow......cena za 1 bublinku - 500kč.....cena za sadu 3 bublinek 1100kč.......foto je pouze orientační, neprodávám plastový kvádr ani žlutou vodu.....možno zaslat i na dobírku Region: Praha
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. Január , 2008, 20:04:03 » |
|
Text inzerátu
Skončili sme strednú školu s maturitou, hľadáme brigádu/prácu v oblasti: ekonomika, chémia
Spresňujúce informácie k inzerátu Číslo inzerátu: 224017 Rubrika inzercie: Kancelárske brigády pre študentov
Priame kontaktné údaje Inzerent: Ildikó Nagyová (neregistrovaný) Kraj: Dunajská Streda (Trnavský kraj) Email: Pre odpoveď na tento inzerát prosím použite nižšie uvedený kontaktný formulár.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 14. Január , 2008, 22:26:21 » |
|
Text inzerátu
Skončili sme strednú školu s maturitou, hľadáme brigádu/prácu v oblasti: ekonomika, chémia
Spresňujúce informácie k inzerátu Číslo inzerátu: 224017 Rubrika inzercie: Kancelárske brigády pre študentov
Priame kontaktné údaje Inzerent: Ildikó Nagyová (neregistrovaný) Kraj: Dunajská Streda (Trnavský kraj) Email: Pre odpoveď na tento inzerát prosím použite nižšie uvedený kontaktný formulár.
Co je na tom pekelne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 14. Január , 2008, 22:48:30 » |
|
ja som tomu ani nepochopil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 15. Január , 2008, 00:51:22 » |
|
a ten ti ho ukradne lebo aj on hra na gitaru :laugh:aj ked len prstami Seagal je paraadny bluzovy gitarista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. Január , 2008, 11:28:17 » |
|
Seagal je paraadny bluzovy gitarista.
ma aj dobre veci
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 16. Január , 2008, 19:32:44 » |
|
PUNKACI - ROCKERY POZOR predam 15 dierkove cierne boty znacky STEEL velkosti 43,teda 9. Su kompletne nove, pouzivane iba tyzden,.. objednal som si ich a po tyzdni nosenia zistil ze su o cislo vacsie, ale uz mi ich nechceli vymenit, spiny... Tak ak by mal niekto zaujem su na predaj,... nove stali 3100 SK, ponukam len za 2000SK,... kto by chcel foto zaslem,... len seriozne jednanie, pri rychlom jednani zlava, dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 16. Január , 2008, 19:52:21 » |
|
PUNKACI - ROCKERY POZOR predam 15 dierkove cierne boty znacky STEEL velkosti 43,teda 9. Su kompletne nove, pouzivane iba tyzden,.. objednal som si ich a po tyzdni nosenia zistil ze su o cislo vacsie, ale uz mi ich nechceli vymenit, spiny... Tak ak by mal niekto zaujem su na predaj,... nove stali 3100 SK, ponukam len za 2000SK,... kto by chcel foto zaslem,... len seriozne jednanie, pri rychlom jednani zlava, dakujem
co je natom take divne...resp..cim je tento inzerat made in hell???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|