epiphonic
|
|
« Odpoveď #3405 kedy: 13. Apríl , 2014, 17:42:37 » |
|
uz sme to tu rozoberali. k takemu kseftu nikdy v zivote nedojde. stavim sa o cokolvek, ze ked mu cloevek nakoniec nejaku Jolanu dovlece, tak viac ako kilo za nu nedostane, pretoze ani on to nedokaze strelit viac, ako za 5 kil a to este bude muset byt ten potencialny dalsi kupujuci blazon.
ja viem, len sa cudujem, ze ho to vobec este bavi... furt len meni tie ponuky. cakam, kedy za tu jolanu bude nukat fajku alebo 3 tavy a ropny vrt.
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
arnysimilar
|
|
« Odpoveď #3406 kedy: 13. Apríl , 2014, 17:57:04 » |
|
To som si aj ja myslel, ale tie plesnivé Grazziossa fakt idú za také nehorázne prachy. Minule chlapík predával len kufor za 400 EUR a vyzerá, že predal.
|
|
|
Zaznamenané
|
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3408 kedy: 13. Apríl , 2014, 19:13:51 » |
|
Ani v najtajnejsich snoch. Za desatinu mozno.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3409 kedy: 13. Apríl , 2014, 19:16:26 » |
|
To som si aj ja myslel, ale tie plesnivé Grazziossa fakt idú za také nehorázne prachy. Minule chlapík predával len kufor za 400 EUR a vyzerá, že predal.
nikde po nete ani po svete to nikto nepozna. raz za cas sa da vidiet, ze na to hral mlady Harisson, ale ani to nikoho nezaujima, pretoze kazdy zacinal na nejakej picovine. takze "Grazziossa idu za nehorazne prachy" je podla mna velmi nepresne tvrdenie. kolko ich vlastne moze kolovat dnes po svete, aby sa vobec dalo tvrdit, ze je na ne nejaky trh ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3410 kedy: 13. Apríl , 2014, 19:20:37 » |
|
Vies co, beriem spat ale, som si presiel jeho feedbacky a ozaj predal jednu za 4900 EUR a druhu za 5000 inemu kupujucemu uplne seriozne. Ostatne modely tak od 100-500 EUR, ale tie Grazioso kks... Tak zhanaj nejake, predame a pokupime stare Gibsony.
|
|
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2014, 19:23:45 od proghopik »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3411 kedy: 13. Apríl , 2014, 19:47:57 » |
|
konci rozum
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #3412 kedy: 13. Apríl , 2014, 20:39:25 » |
|
Ja mam skoro rovnakeho tvaru ale basu modrú, mala aj take prepinače asi 5 vedla seba , potom som ich vyhodil aj s celym zapojenim a zapojil som to bez toho. Basa nemá žiadnu značku , tak neviem čo to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #3413 kedy: 13. Apríl , 2014, 21:44:04 » |
|
zistil ze na tom moze zarobit, tak skusa.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #3414 kedy: 14. Apríl , 2014, 09:02:02 » |
|
Staci mu predat dve rocne a je vysmiaty.
PS: Inzeraty sa mazu, tak nezabudnite okrem odkazu aj skopirovat sem text.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3415 kedy: 14. Apríl , 2014, 09:05:39 » |
|
konci rozum No je to neuveritelne. Hlavne by ma seriozne zaujimalo, ze povedzme nejaky ten Anglan, ktory si to kupi za tych 5000 EUR a dojde mu to domov, ze co na to povie, ked si na tom zahra. Ze povedzme to potom vezme do skusobne a povie spoluhracom a kamosom, ze aha dal som za to iba 4300 libier.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #3416 kedy: 14. Apríl , 2014, 09:56:01 » |
|
No je to neuveritelne. Hlavne by ma seriozne zaujimalo, ze povedzme nejaky ten Anglan, ktory si to kupi za tych 5000 EUR a dojde mu to domov, ze co na to povie, ked si na tom zahra. Ze povedzme to potom vezme do skusobne a povie spoluhracom a kamosom, ze aha dal som za to iba 4300 libier. lenže ten anglán čo za to toľko vysolí, asi s tou gitarou nebude utekať do skúšobne a nemá takých kamarátov čo ho odfajčia s tým, že peknú kokotinu si spravil, možno sú škodoradostnejší a povedia mu, že by boli dali aj viac za to, že ešte dobre kúpil
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #3417 kedy: 18. Apríl , 2014, 10:02:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Siso
nováčik
Príspevkov: 67
|
|
« Odpoveď #3418 kedy: 18. Apríl , 2014, 11:56:08 » |
|
chcel by som upozornit na tento inzerat : http://hudba.bazos.sk/inzerat/36761274/Hartke-HA3500.php predava to naš basak, mava svoje vypadky a stavy, na poslednej skuške neskutočne prehulil zosik a išiel z neho dostatočne spaleny smrad, neodporučam preto kupovat kedže nemusi byt vobec v poriadku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #3419 kedy: 18. Apríl , 2014, 15:52:55 » |
|
chcel by som upozornit na tento inzerat : http://hudba.bazos.sk/inzerat/36761274/Hartke-HA3500.php predava to naš basak, mava svoje vypadky a stavy, na poslednej skuške neskutočne prehulil zosik a išiel z neho dostatočne spaleny smrad, neodporučam preto kupovat kedže nemusi byt vobec v poriadku Naj prispevok v teme! Ever!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|