Ale to nie je moja starosť. To je len a len medzi tým predávajúcim a kupujúcim. Navyše predávajúci je môj kamarát - spoluhráč z kapely a potencionálny kupec mi môže byť ukradnutý - nakoľko ho ani nepoznám, ani nemám z toho žiadnu províziu, možno len dobrý pocit. Ale na druhej strane zas zlý pocit, že som skazil kamarátovi kšeft. Čo teda spravím - nebudem sa do toho starať!!! Nie je to moja vec.
a ako to môže byť medzi nimi keď on zatají vec už v inzeráte
možno to som len ja taký poctivec, že napíšem o všetkom čo má daná vec, ktorú predávam (dokonca raz som natočil aj video a vec som predal, pričom každý jeden chlapík mi povedal, že si to cení, že som neodrbával). Nemusím sa báť, že mi niekto príde rozbiť hubu zato, že odrbávam.
keby som bol lepšej postavy a takúto vec by som kúpil tak by som mu šiel rozbiť hubu (a aj hocikomu inému) a ten zosík by som mu zapojený strčil do riti nech si ho užije...
Je úbohé sa tešiť z toho keď niekto takto predá.
Ja som sa raz došiel o kamoša, ktorý chcel takto podobne predať keď sa dozvedel že som potenciálnym ľuďom povedal, že to nie je v poriadku.
Desím sa toho, že raz narazím na ojebávača = riadneho praktikanta NOVEJ DOBY, ty ŠTBák
.