homar
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2008, 18:19:48 » |
|
tak ton a vibrato ma lepsie,ako Page,Santana a Slash dokopy no ci vsetci traja dokopy to teda neviem, ale lepsi ako tito traja urcite
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2008, 18:51:49 » |
|
no ci vsetci traja dokopy to teda neviem, ale lepsi ako tito traja urcite Chvilu pockajme, 4oci sem uricte hodi graf , inak osobne nemam rad porovnavanie gitaristov, ale Satchov ton a feeling je fakt po prdeli
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2008, 19:02:49 » |
|
zase sa porovnava neporovnatelne techniku moze mat lepsiu hocikto. ale potencial nie. Pagea - poznam, Santanu - poznam, Slasha - poznam. len Satrianiho nepoznam. myslim hudobne. co sklada? kde hra? ako vyzera? fakt neviem. preco? no moze mat vynikajucu techniku, ale to je vsetko. boha uz si pripadam ako JOE v tom hodnoteni som zvedavy ako mi to vlado vrati, som zvedavy
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 19:03:41 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Január , 2008, 19:05:10 » |
|
zase sa porovnava neporovnatelne techniku moze mat lepsiu hocikto. ale potencial nie. Pagea - poznam, Santanu - poznam, Slasha - poznam. len Satrianiho nepoznam. myslim hudobne. co sklada? kde hra? ako vyzera? fakt neviem. preco? no moze mat vynikajucu techniku, ale to je vsetko. boha uz si pripadam ako JOE v tom hodnoteni som zvedavy ako mi to vlado vrati, som zvedavy ja som to myslel tak polozartovne,chapes ...ak ho nepoznas,tak si skus pozriet prvy prispevok v tejto teme a este mozes pozriet aj www.satriani.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 02. Január , 2008, 19:07:00 » |
|
mimochodom mam s nim fotku a mam aj jeho podpis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 02. Január , 2008, 19:08:20 » |
|
ja viem, ze v uvode temy je to napisene, a ze su tu aj fotky. ja som myslel to, ze som sa o nom nedopocuj prirodzenejsou cestou - napriklad, ze by mi o nom niekto rozpraval, zeby mi niekto poslal ukazku, ze by bol v "usiach" ludi. ale zato, ked spomeniem niekomu mena: Page, Santana a Slash, tak to ludia poznaju. ja viem, ze to tiez neni kvalita hudobnika, ked ho niekto pozna. ale, ked sa bavime v sfere "komercnich" hudobnikov, tak sa to moze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 02. Január , 2008, 19:16:00 » |
|
ja viem, ze v uvode temy je to napisene, a ze su tu aj fotky. ja som myslel to, ze som sa o nom nedopocuj prirodzenejsou cestou - napriklad, ze by mi o nom niekto rozpraval, zeby mi niekto poslal ukazku, ze by bol v "usiach" ludi. ale zato, ked spomeniem niekomu mena: Page, Santana a Slash, tak to ludia poznaju. ja viem, ze to tiez neni kvalita hudobnika, ked ho niekto pozna. ale, ked sa bavime v sfere "komercnich" hudobnikov, tak sa to moze
lenze aj to porovnavas trosku neporovnatelne, Page hral v jednej z najlepsich kapiel vsetkych cias, Slash v podstate tiez, a Santana je tiez uzastny, ma zname songy, lenze to su ovela komercnejsie kapely/projekty v akych hravaju tito traja, v porovnani so Satrianim, to je moj nazor, ja poznam velmi vela ludi, co Satrianiho poznaju, vsetko je len o ludoch a o kazdeho subjektivnom nazore na hudbu, niekto si viac potrpi na hudbu, niekto viac na texty...aj o tom to je podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 02. Január , 2008, 19:27:16 » |
|
mimochodom mam s nim fotku a mam aj jeho podpis.
ukaz,neverime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 02. Január , 2008, 19:33:16 » |
|
co fotku ? mozem naskenovat. ocuj, ty si taky satrianozer... nekupis ten podpis ? alebo nevymenis za PODa ? aspon si budes musiet kupit nieco ine konecne... co ty na to ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 02. Január , 2008, 19:39:48 » |
|
co fotku ? mozem naskenovat. ocuj, ty si taky satrianozer... nekupis ten podpis ? alebo nevymenis za PODa ? aspon si budes musiet kupit nieco ine konecne... co ty na to ?
no sak naskenuj..nie nekupim,je to moj naj gitarista,ale asi ta prekvapim..nemam ani jednu jeho fotku a ani jeden jeho plagat na stene. A zas keby som chcel jeho fotku,tak potom bez Teba..Ty si sice tiez jeden z mojich vzorov,ale momentalne si asi tak na 146. priecke,cize Ta caka este vela roboty,ak chces,aby som uvazoval o kupe tej fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 02. Január , 2008, 19:42:29 » |
|
nepochopil si ma. ja Ti nenukam moju fotku s nim. ja Ti nukam jeho podpis na jeho A4 fotke - vlastnorucny samozrejme. no nekup to !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 02. Január , 2008, 19:59:07 » |
|
tu sme aj s Progrockerom. Progac je nalavo, ja som napravo.
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 02. Január , 2008, 20:00:25 » |
|
Rasto, pamatas ako sa vtedy ten Satch ozral? Skoro sa vygrcal v taxiku a silou mocou nas presviedcal, ze Les Pauly su aj tak najlepsie znejuce elektriky, ale ze ma zakazane na nich hrat.
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 20:01:18 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 02. Január , 2008, 20:01:39 » |
|
ved to som predsa fotil ja! pamatam sa velmi dobre, ako som sa tam lucil so Satchom
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 02. Január , 2008, 20:02:42 » |
|
tu sme aj s Progrockerom. Progac je nalavo, ja som napravo.
nejaki ste pobledli oproti Satchovi..jaaaj,to bola ta trema,chapem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|