Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 11:37:37
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe "Satch" Satriani  (Prečítané 79832 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2008, 18:19:48 »

tak ton a vibrato ma lepsie,ako Page,Santana a Slash dokopy  :)
no ci vsetci traja dokopy to teda neviem, ale lepsi ako tito traja urcite  Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2008, 18:51:49 »

no ci vsetci traja dokopy to teda neviem, ale lepsi ako tito traja urcite  Žmurk

Chvilu pockajme, 4oci sem uricte hodi graf  ha ha ha , inak osobne nemam rad porovnavanie gitaristov, ale Satchov ton a feeling je fakt po prdeli  Zdravíčko
Zaznamenané

... all life is future to past ...
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2008, 19:02:49 »

zase sa porovnava neporovnatelne ?§!.
techniku moze mat lepsiu hocikto. ale potencial nie. Pagea - poznam, Santanu - poznam, Slasha - poznam. len Satrianiho nepoznam. myslim hudobne. co sklada? kde hra? ako vyzera? fakt neviem. preco? no moze mat vynikajucu techniku, ale to je vsetko. boha uz si pripadam ako JOE v tom hodnoteni ha ha ha
som zvedavy ako mi to vlado vrati, som zvedavy :)
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 19:03:41 od mario bross » Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 02. Január , 2008, 19:05:10 »

zase sa porovnava neporovnatelne ?§!.
techniku moze mat lepsiu hocikto. ale potencial nie. Pagea - poznam, Santanu - poznam, Slasha - poznam. len Satrianiho nepoznam. myslim hudobne. co sklada? kde hra? ako vyzera? fakt neviem. preco? no moze mat vynikajucu techniku, ale to je vsetko. boha uz si pripadam ako JOE v tom hodnoteni ha ha ha
som zvedavy ako mi to vlado vrati, som zvedavy :)

ja som to myslel tak polozartovne,chapes :)...ak ho nepoznas,tak si skus pozriet prvy prispevok v tejto teme a este mozes pozriet aj www.satriani.com
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 02. Január , 2008, 19:07:00 »

mimochodom mam s nim fotku a mam aj jeho podpis.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #35 kedy: 02. Január , 2008, 19:08:20 »

ja viem, ze v uvode temy je to napisene, a ze su tu aj fotky. ja som myslel to, ze som sa o nom nedopocuj prirodzenejsou cestou - napriklad, ze by mi o nom niekto rozpraval, zeby mi niekto poslal ukazku, ze by bol v "usiach" ludi. ale zato, ked spomeniem niekomu mena: Page, Santana a Slash, tak to ludia poznaju. ja viem, ze to tiez neni kvalita hudobnika, ked ho niekto pozna. ale, ked sa bavime v sfere "komercnich" hudobnikov, tak sa to moze
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #36 kedy: 02. Január , 2008, 19:16:00 »

ja viem, ze v uvode temy je to napisene, a ze su tu aj fotky. ja som myslel to, ze som sa o nom nedopocuj prirodzenejsou cestou - napriklad, ze by mi o nom niekto rozpraval, zeby mi niekto poslal ukazku, ze by bol v "usiach" ludi. ale zato, ked spomeniem niekomu mena: Page, Santana a Slash, tak to ludia poznaju. ja viem, ze to tiez neni kvalita hudobnika, ked ho niekto pozna. ale, ked sa bavime v sfere "komercnich" hudobnikov, tak sa to moze
lenze aj to porovnavas trosku neporovnatelne, Page hral v jednej z najlepsich kapiel vsetkych cias, Slash v podstate tiez, a Santana je tiez uzastny, ma zname songy, lenze to su ovela komercnejsie kapely/projekty v akych hravaju tito traja, v porovnani so Satrianim, to je moj nazor, ja poznam velmi vela ludi, co Satrianiho poznaju, vsetko je len o ludoch a o kazdeho subjektivnom nazore na hudbu, niekto si viac potrpi na hudbu, niekto viac na texty...aj o tom to je podla mna
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 02. Január , 2008, 19:27:16 »

mimochodom mam s nim fotku a mam aj jeho podpis.

ukaz,neverime
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #38 kedy: 02. Január , 2008, 19:33:16 »

co fotku ? mozem naskenovat. ocuj, ty si taky satrianozer... nekupis ten podpis ? alebo nevymenis za PODa ? aspon si budes musiet kupit nieco ine konecne... co ty na to ?
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 02. Január , 2008, 19:39:48 »

co fotku ? mozem naskenovat. ocuj, ty si taky satrianozer... nekupis ten podpis ? alebo nevymenis za PODa ? aspon si budes musiet kupit nieco ine konecne... co ty na to ?

no sak naskenuj..nie nekupim,je to moj naj gitarista,ale asi ta prekvapim..nemam ani jednu jeho fotku a ani jeden jeho plagat na stene. A zas keby som chcel jeho fotku,tak potom bez Teba..Ty si sice tiez jeden z mojich vzorov,ale momentalne si asi tak na 146. priecke,cize Ta caka este vela roboty,ak chces,aby som uvazoval o kupe tej fotky  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 02. Január , 2008, 19:42:29 »

nepochopil si ma. ja Ti nenukam moju fotku s nim. ja Ti nukam jeho podpis na jeho A4 fotke - vlastnorucny samozrejme. no nekup to !
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 02. Január , 2008, 19:59:07 »

tu sme aj s Progrockerom. Progac je nalavo, ja som napravo.

* satros.jpg (31.52 KB, 610x458 - prehliadnuté 737 krát.)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 02. Január , 2008, 20:00:25 »

Rasto, pamatas ako sa vtedy ten Satch ozral? Skoro sa vygrcal v taxiku a silou mocou nas presviedcal, ze Les Pauly su aj tak najlepsie znejuce elektriky, ale ze ma zakazane na nich hrat. 
« Posledná zmena: 02. Január , 2008, 20:01:18 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #43 kedy: 02. Január , 2008, 20:01:39 »

ved to som predsa fotil ja! pamatam sa velmi dobre, ako som sa tam lucil so Satchom  Bravooo
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 02. Január , 2008, 20:02:42 »

tu sme aj s Progrockerom. Progac je nalavo, ja som napravo.

nejaki ste pobledli oproti Satchovi..jaaaj,to bola ta trema,chapem  Popiskujem si Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.