Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 14:28:37
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Joe "Satch" Satriani  (Prečítané 79916 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #225 kedy: 06. August , 2009, 13:56:43 »

ale sak poradte branko preco mu nevysvetlis, ze chytil vazbu a ani sa otocit nemusel ? hm ? podla mna normalne otazky na zvedaveho zaciatocnika, ktoremu poviete, ze treba vykurit aparat a prist ku repraku, resp otocit...a vo videu vidi, ako ej od enho daleko a neotaca sa -  :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #226 kedy: 06. August , 2009, 13:58:25 »

ale sak poradte branko preco mu nevysvetlis, ze chytil vazbu a ani sa otocit nemusel ? hm ? podla mna normalne otazky na zvedaveho zaciatocnika, ktoremu poviete, ze treba vykurit aparat a prist ku repraku, resp otocit...a vo videu vidi, ako ej od enho daleko a neotaca sa -  :)
No ? sak preco nevysvetlis ? Ako uz inak sa da vysvetlit to, aby chytil spatnu vazbu Huh!  ?§!.
Jebeme sa tu s odpovedami, jak keby sme riesili dlzku Satriniho vtaka...  Ja som čert..
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #227 kedy: 06. August , 2009, 13:59:28 »

To kde stojis ma velky vyznam pri vazbe, takze bude najlepsie, ked si to skusi na aparate a nie na malom chrastitku, myslim, ze mu to pojde aj bez nas.  ?§!.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #228 kedy: 06. August , 2009, 14:01:21 »

No ? sak preco nevysvetlis ? Ako uz inak sa da vysvetlit to, aby chytil spatnu vazbu Huh!  ?§!.
Jebeme sa tu s odpovedami, jak keby sme riesili dlzku Satriniho vtaka...  Ja som čert..

Presne tak, neviem co chce kto pocut..postav sa 5 metrov pod uhlom 34 st. k taznici smerujucej od vtaka neviemkam?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #229 kedy: 06. August , 2009, 14:03:57 »

staci povedat, ze kludne to moze chytat z odposluchu a nezacat vymyslat teorie s vtakom, nie ?  Žmurk
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #230 kedy: 06. August , 2009, 14:04:00 »

Presne tak, neviem co chce kto pocut..postav sa 5 metrov pod uhlom 34 st. k taznici smerujucej od vtaka neviemkam?
Myslim, ze sa mylis tym uhlom... Ak chce presne taku vazbu ako ma JS, tak potrebuje stat 14,64 metra od aparatu a uhol je 37,2 stupna. (mozno aj celsia).  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #231 kedy: 06. August , 2009, 14:04:23 »

Ale určite mi to chyti aj ked budem od boxu vzdialeny 10-15m? Bleee

ta vazba sa da chytit aj od odposluchu, kde mu ta gitara hra. oni to maju nacvicene, aj Vai takto s vazbou vie pracovat. aj Griglak ma vzdy vazbu total pod kontrolou... maju skratka nacvicene, ako nastavit aparat, ako byt v monitoroch, ako sa potom natocit, co chytit na gitare, atd... zase az take velke umenie to nie je, len ten cvik a prax...
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #232 kedy: 06. August , 2009, 14:04:45 »

...postav sa 5 metrov pod uhlom 34 st. k taznici smerujucej od vtaka neviemkam?
  ha ha ha
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #233 kedy: 06. August , 2009, 14:04:45 »

staci povedat, ze kludne to moze chytat z odposluchu ...

si ma predbehol :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #234 kedy: 06. August , 2009, 14:05:32 »

staci povedat, ze kludne to moze chytat z odposluchu a nezacat vymyslat teorie s vtakom, nie ?  Žmurk
Cudujem sa, ze to Ty hovoris... Ako moze chytit niekto vazbu z odposluchov Huh! Teda, co sa gitary tyka... to som veru nezazil... a uz som stal na x podiach...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #235 kedy: 06. August , 2009, 14:06:54 »

... Ako moze chytit niekto vazbu z odposluchov Huh! ...

a to sa teraz ty vazne pytas Huh!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #236 kedy: 06. August , 2009, 14:08:12 »

a to sa teraz ty vazne pytas Huh!
Uplne vazne. Vazbu z odposluchov som v zivote nechytil gitarou. Majkom ano... ale nie gitarou.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #237 kedy: 06. August , 2009, 14:10:05 »

Cudujem sa, ze to Ty hovoris... Ako moze chytit niekto vazbu z odposluchov Huh! Teda, co sa gitary tyka... to som veru nezazil... a uz som stal na x podiach...
Normalne, ked hras s 30w kombickom ako Durinda tak ta musia natrepat aj do odposluchov pret tebou na max., lebo inak nevis ci hras Cdur, alebo Gdur  ha ha ha
« Posledná zmena: 06. August , 2009, 14:10:37 od MMM » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #238 kedy: 06. August , 2009, 14:15:31 »

Uplne vazne. Vazbu z odposluchov som v zivote nechytil gitarou. Majkom ano... ale nie gitarou.

vsak a je nejaky fyzikalny dovod, aby sa nedala chytit gitarova vazba od odposluchov ? vsak ozaj - ako to typci robia, ked maju aparaty vela metrov za sebou, pred sebou desiatky metrov publika a ziadny odraz naspat a oni tu vazbu bez problemov chytia bez natocenia sa na aparat ?

vsak nechaj si niekedy vypeckovat monitor na uroven hlasitosti aparatu a uvidis :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #239 kedy: 06. August , 2009, 14:37:07 »

jasne ze chytis vazbu z odposluchov.. staci ze ten hluk co  z tych odposluchov ide bol dostatocne silny aby sa dokazal ozyvat v snimacoch a mas to tam..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 24 otázok.