Nieco z mojej tvorby
...Tato pesnicka je stara 3 roky dako tak a cel by som aby ste nieeco na to povedali heh....mam aj novsie... aj tie casom pridam :D...
Je to sranda, v principe hnusny zvuk, ktory sa mi ale z nepochopitelnych dovodov paci, znie to ako nejaka demo MCcka nejakej zabudnutej metalovej kapely z konca 80tych/zaciatku 90tych
No mam tu nieco tiez je to stare bo potom som sa dlhsie tomu nevenoval bo som si nasiel kapelu ... no tato vec je taka co ma napadlo tak to som v momente nahral a tak neije tam spev lebo mam blby mikrofon cize tak....teraz mam viac casu nikde nehram uz tak idem nieco nove robit mam aj v GP uz nejaky Material pripraveny tak mozem potom upnut :D
Opat si na mna privolal akusi nostalgiu
Vyber zvukov solovej gitary mi pride natolko nevhodny, az miestami nemam predstavu, co vlastne hras, ale vravim - atmosfera pre mna funguje
Takze nieco new ale solo je hrane vlastne improvizovane....cize tak:D:D Dakujem za nazory:)
Stale plati to, co som pisal pri predoslich, nic viac k tomu povedat neviem. Keby to solo bolo spravne intonovane, tak by bolo o triedu lepsie, ale to vies urcite aj sam