shanike
|
|
« kedy: 14. Január , 2008, 00:06:55 » |
|
sa divim, ze to tu este nikto nespomenul... FoF ( http://fretsonfire.sourceforge.net) je open-source alternativa pre konzolovu hru guitar hero bez nejakych zlozitych animacii a narocnych grafickych efektov. namiesto specialneho ovladaca urceneho pre Playstation vyuziva hra standardnu pc klavesnicu, kde F1-F5 su prazce a klavesa ENTER sluzi na rozoznievanie strun. avsak, existuje aj postup, ako vyuzit originalny ovladac - http://www.althack.com/2007/03/24/how-to-play-frets-on-fire-with-a-guitar-hero-controller/#more-73hlavnou nevyhodou je nizsi pocet pristupnych skladieb na hranie - zakladna hra obsahuje 3 na troch roznych otiaznostiach, avsak dodatocne guglenie nam poskytne snad aj desat novych skladieb. za zmienku taktiez stoja vizualne mody, aby sa hra aspon trochu podobala na jednotlive verzie guitar hero.
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2008, 00:11:25 od shanike »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Január , 2008, 00:49:23 » |
|
Riadne tazke, jedine prvy song mi siel na easy, potom som sa na to vysral.
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2008, 00:49:49 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Január , 2008, 01:14:53 » |
|
nic v zlom ale tato hra sa mne osobne zda ako total konina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. Január , 2008, 08:29:11 » |
|
Guitar Hero zozal extremnu slavu obzvlast v USA a Japonsku. Este krajsie to sparodovali tvorcovia South Parku - tu je link na tuto epizodu. http://stansdad.com/season11/episode13/
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. Január , 2008, 12:52:32 » |
|
Nemal som cas teraz na celu epizodu, ale ten zaciatok to vystihol dokonale, ked vytiahol otec toho gibsona , ale ked to niekoho bavi, nech sa zahra (vid. moj bubenik ... )
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. Január , 2008, 13:04:52 » |
|
rasto, pozri si
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Január , 2008, 21:25:36 » |
|
dobra haluz teda
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Január , 2008, 14:38:49 » |
|
omg, jak hral ten typek bucketheada akusticky :D :D :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. Február , 2008, 21:17:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. Február , 2008, 21:20:34 » |
|
jj na guitar rising som uz zakladal temu to je vacsia sranda:)
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
FUGAS
nováčik
Príspevkov: 45
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. September , 2008, 13:52:12 » |
|
Neber si to osobne, ale takéto kkt**** sú na 2 veci... Nie je kúzlo ťukať do F1,F2,F3,F4,F5 a Enter... Pokiaľ viem gitara má 6 strún =) Skúšal som to, ale je to dementina a navyše strata času...Lepšie strávený čas je pri tréningu na skutočnej gitare, aby sa z teba stal skutočný guitar HERO a nie len virtuálny. Najskôr to je výmisel neakých Japoncou, čo majú psychickú ujmu na zdraví, pretože sa v gitarovom svete nemôžu a hlavne nevedia presadiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. September , 2008, 14:01:35 » |
|
V com je to lepsie ako Arkanoid?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 17. September , 2008, 19:02:59 » |
|
(...) Najskôr to je výmisel neakých Japoncou, čo majú psychickú ujmu na zdraví, pretože sa v gitarovom svete nemôžu a hlavne nevedia presadiť. Vsak o to im ani nejde. Ten produkt je mega uspesny v inom svete.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FUGAS
nováčik
Príspevkov: 45
HARDCOREMETAL
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. September , 2008, 15:13:28 » |
|
Vsak o to im ani nejde. Ten produkt je mega uspesny v inom svete.
Viem, že som v tomto fóre nováčik a nemam sa tu čo rozťahovať, ale takéto vecičky, ktoré len vytvárajú ilúziu gitaristu sú iba hry pre malé deti... Nezáleží, akú farbu má pero, ale čo s ním napíšeš. To znamená, že môžem mať dáku papierovú gitaru za 1 000,- a možem mať aj GIPSON LPC za 27 000,- záleží len na gitaristovi, ako na nej zahrá. Viem ako je to byť zozačiatku odmietaný a viem, ako je to zlýzať smotanu. Nepopieram, že som bol kedysi to malé naivné decko, ktoré len snívalo, že s neho raz bude niečo. Nevedel som sa trafiť poriadne do struny, nevedel som čo sú to faložety, nevedel som...Hlavné je, že som nepodlahol tlaku a neprepadol som tej ilúzie hrať sa na "GITARISTU". Ale dnes je už trocha iná doba. Už nemám tú papierovú Gitaru dnes je čas na "SOCIETY PROJECT" - "as i am doomed"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. September , 2008, 17:00:02 » |
|
...a možem mať aj GIPSON LPC za 27 000,-...
Tvoj Custom tolko stal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|