stenčo
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« kedy: 14. Január , 2008, 09:10:28 » |
|
20.02.08 vystúpia v pražskej T-mobile aréne NIGHTWISH ( lístky ) chystá sa niekto
|
|
|
Zaznamenané
|
ARIA GT series & BatonRouge Burnt
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Január , 2008, 09:47:11 » |
|
uz som ich videl 2x, takze ma to az-tak netaha
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Január , 2008, 16:42:28 » |
|
uz som ich videl 2x, takze ma to az-tak netaha
a to si sem naco pisal? to je heft zmysluplny asi ako vsetky tie zajeby v inzercii v style "za tolko to nepredas" alebo "to nema zmysel kupovat". chalan sa pytal KTO IDE, ne KTO NEJDE... ...a takychto mame adminov...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. Január , 2008, 17:37:52 » |
|
uz mi tu chybali tie vase hadky, konecne!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 22. Január , 2008, 14:53:39 » |
|
to nikto nejde? som čakal väčšiu účasť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 22. Január , 2008, 15:41:13 » |
|
nezaujimava skupina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 22. Január , 2008, 17:01:21 » |
|
nezaujimava skupina tento príspevok mal ísť do témy VTIPY
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2008, 17:01:40 od stenčo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 22. Január , 2008, 17:03:35 » |
|
tento príspevok mal ísť do témy VTIPY Ides na Asiu v BA?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 22. Január , 2008, 17:28:47 » |
|
na koho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 22. Január , 2008, 18:23:32 » |
|
Videl som ich vystúpenie v Salzburgu na YouTube - a bola to hrôza a des. Tá muzika síce šlapala dobre a presne, ale speváčka falošne zavýjala ako nejaká treťotriedna barová metresa na karaoke. Keď si pustím iné ich live záznamy s Tarjou, tak to sa proste NEDÁ POROVNAŤ, Tarja spievala skvele aj na koncertoch V štúdiu to ešte ide, ale s takou speváčkou by nemali chodiť medzi ľudí na live akcie, lebo im robí len hanbu. Rovnako dopadol ich koncert v Izraeli, tam sa tiež "predviedla", ako vie zmeniť Nightwish na ich vlastnú paródiu. Už dávno ju mali vykopnúť, dievčatá, čo spievajú stokrát lepšie ako ona, nájdu hocikde. Neprosím .... . Český Nightwish revival urobí už teraz oveľa lepší Nightwish koncert ako originál. - toto je Nightwish teraz - a toto bola táto kapela kedysi Myslím si, že to nepotrebuje komentár.
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2008, 18:47:12 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2008, 19:00:41 » |
|
vypocul som si obe verzie, cele. najprv staru spevacku, potom novu. nova sa mi lubi ovela viac, spieva vacsinu v normalnom rozsahu, ma prirodzenu farbu hlasu, celkom sympaticku. stara spevacka spievala veci nepeknym falzetom, mala to stylizovane do pre mna nesympatickej polohy. cakal som, ako strasne falosne bude nova spevacka spievat. ano - nemala to ciste a intonacne kolisala. ale presne tak isto falosne pozatahovala aj stara spevacka, urcite sa pri nej nedalo hovorit o 100% istote. na koncert by som nesiel ani na jednu z nich dnes som pocul tu kapelu prvy krat dokopy 10 minut v kuse, cize som v nazore maximane nestranne objektivny
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2008, 19:01:55 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2008, 19:04:46 » |
|
Šak si to vypočuj poriadne ešte raz, Tarja nemala zďaleka také výkyvy intonácie ako Anette, a okrem toho, ak aj niekde zatiahla špatne nástup, rýchlo si ten tón dotiahla do správnej výšky, navyše vedela krásne narábať s vibrátom a mala parádnu farbu hlasu. Toto, čo predvádza Anette, to je fakt len barové karaoke, tuctový popový hlas bez osobitého výrazu, navyše zúfalo plochý a intonačne neistý. Iný príklad - Tu je to ešte výraznejšie. Popočúvaj hlavne refrény. BTW - Nechcem sa moc vyťahovať, ale (aj) naša Ajka by Anettu spapala na raňajky ...
|
|
« Posledná zmena: 22. Január , 2008, 19:21:10 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2008, 20:01:34 » |
|
Šak si to vypočuj poriadne ešte raz, Tarja nemala zďaleka také výkyvy intonácie ako Anette, a okrem toho, ak aj niekde zatiahla špatne nástup, rýchlo si ten tón dotiahla do správnej výšky, navyše vedela krásne narábať s vibrátom a mala parádnu farbu hlasu. Toto, čo predvádza Anette, to je fakt len barové karaoke, tuctový popový hlas bez osobitého výrazu, navyše zúfalo plochý a intonačne neistý. Iný príklad - Tu je to ešte výraznejšie. Popočúvaj hlavne refrény. BTW - Nechcem sa moc vyťahovať, ale (aj) naša Ajka by Anettu spapala na raňajky ... Absolutne s tebou suhlasim.. Nightwish dostal s jej prichodom absolutne iny rozmer - ked som sa don zapocuval mal som pocit ze pocuvam nejake irske tradicne jodle (co sa albumoviek tyka) a ze ten NW uz stratil tu pompeznost aku tam pridavala Tarja. Kedysi som na nich fical, takze ich tvorbu dost poznam. Ale tieto nove 'diela' mi vobec nesedia. 90% z toho je orchester a prisaham ze na albaci som mal pocit ze vobec nepocujem kapelu. A ked ju aj bolo pocut tak to boli 4 akordovky dzn dzn dzn dzn. Ziadne vyhravky v style Wishmaster, Wanderlust.. Podla mna zleniveli a zEmovateli (tym mam na mysli ze robia hudbu pre male temne babenky).. to je vsetko..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Január , 2008, 20:04:29 » |
|
jaj boze... ale ze zomrel Jimi Hendrix, to Vas nesere
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Január , 2008, 20:05:57 » |
|
No s Hendrixom má Nightwish minimálne jednu vec spoločnú, je to hudba, ktorá BOLA a UŽ NIE JE
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|