Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 11:35:48
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42761 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« kedy: 24. Január , 2008, 22:11:05 »

Takže gitarista Red Hot Chili Peppers.Nevyniká technikou, skôr rytmom a nápadmi, naučil sa dokonca aj spievať.Má aj vlastné projekty.Zrejme je dosť chápaný ako "feťák" vďaka svojej bujarej minulosti.Vyliečil sa zo závislosti z heroinu, z toho vyplýva aj jeho terajšia tvorba.V minulosti vydával dakoré albumy len čisto kôli peniazom  na drogy.Na pódiu nie je statický "Petrucci" čo pri štýle ktorý hrá je zrejme výhoda.Som zvedavý an reakcie, komentáre.Neviem čo by som k nemu ešte napísal.Asi že je najmladší z RHCP...čo asi viete. Bravooo
Zaznamenané
kovrom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #1 kedy: 24. Január , 2008, 22:19:13 »

Mám na ňom rád len jeho MARSHALL....
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 24. Január , 2008, 22:38:43 »

Mám na ňom rád len jeho MARSHALL....

Takych je kopa. Aj Marshallov, aj takych gitaristov. 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 24. Január , 2008, 22:42:26 »

aj hudby je veľa a nikdy jej nie je dosť.Aj gitár, bubeníkov,ale keby sa všetci na to bodli tak by nebol nikto.... Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. Január , 2008, 22:43:00 od cort » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 24. Január , 2008, 22:46:35 »

aj hudby je veľa a nikdy jej nie je dosť.Aj gitár, bubeníkov,ale keby sa všetci na to bodli tak by nebol nikto.... Na zdravie!

Myslel som to trosku inak. Ze podla mna je to preceneny gitarista a este som od neho nic zaujimave nepocul. Co uz.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #5 kedy: 24. Január , 2008, 22:47:55 »

Myslel som to trosku inak. Ze podla mna je to preceneny gitarista a este som od neho nic zaujimave nepocul. Co uz.

ale nosil dobru capicu
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6 kedy: 24. Január , 2008, 23:53:19 »

preceneny a rozladeny. rytmiku ma peknu ale ako solista je takmer nepocuvatelny. je rozladeny nie len live ale aj na studiovkach a to su veci, ktore mne osobne vadia tak, ze RHCP pocuvam len velmi vynimocne.

toto som tu dnes daval do inej temy:

http://youtube.com/watch?v=aoUqSPQQuW4

Dave Navarro - 100 a 1 oproti Frusciantemu. Cely album napriklad One hot minute je gitarovo na uplne uplne inej urovni...

toto je fajn, dokonca aj to "solo" sedi... len ked da taketo "solo" gitarista, ktory aj normalne vie hrat, je to fasa, ze jaky drive vie pustit na podiu.. akurat u Fruscianteho je to to najlepsie, co som od neho pocul, zivotny vykon... lepsie od toho uz nezahra, iba horsie a toto vlastne tiez vskutocnosti nie je o nicom, ked si dame ruku na srdce.

hodnotim ho teraz ako gitaristu z pohladu gitarovej hry, nijak inak. je mi jedno v tejto teme, aku robi RHCP hudbu a je mi jedno, cim si v zivote Frusciante presiel...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 25. Január , 2008, 00:18:54 »

to je fakt neporovnatelne...

ked mam hodnotit gitaristu, tak nehodnotim, ci pise skladby, ale ako hra. a Frusciante nehra...
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #8 kedy: 25. Január , 2008, 00:25:19 »

rastis ma uplne predbehol. podpisujem. na nazor na fruscianteho mi stacilo z donutenia recenzovat jednu jeho otrasnu rozladenu solovku (pritom pesnicky by nemuseli byt zle, len to prevedenie) a pocut jeden live zaznam RHCP. strach a hroza.  Fuuha zíram
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9 kedy: 25. Január , 2008, 00:28:45 »

Takych je kopa. Aj Marshallov, aj takych gitaristov. 

Zhrnute.  Na zdravie!
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #10 kedy: 25. Január , 2008, 02:10:29 »

eh tak toto je ten pedalboard velkosti manzelskej postele o ktorom hovoril predator..nuz raz darmo, ked to raz niekto nema v prstoch  ha ha ha
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11 kedy: 25. Január , 2008, 09:14:16 »

nieze by som RHCP nejako extra pocuval, ale navarova era sa mi paci viac ako fruscianteho...co z toho, ze je extremne tvorivy, ked sa to neda pocuvat?..myslim, ze  v hudbe by sa mala hodnotit kvalita a nie kvantita  Na zdravie!
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 25. Január , 2008, 19:22:45 »

Podľa mňa je to aj tak vec názoru.Nie vždy ide o presne čistý tón, či technické sólo.Dakedy stačí výraz,ktorý vie ohromiť istú časť, ľudí a preto je taký populárny aký je. Frusciante nikdy nebude technický sólový gitarista...to je predsa jasné.....no možno v hudbe spraví viac ako my všetci dokopy...a ty si treba vážiť a nie odsudzovať...aj keď sa niektorým nám jeho tvorba nepáči.
Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #13 kedy: 25. Január , 2008, 20:32:29 »

chlapi neblaznite, bavime sa o gitaristovi ,ktory vas vsetkich so svojou technikou zmetie zo stola ,nespocetne vela raz tento junkie boy stal na prvych strankach svetovych gitarovych magazinov a esa co im nesiahate ani po clenky mu davali hlasy v gitarovych anketach total guitar, guitarmag a podobne, toto je prva liga deti, tu sa ani vase paprce slovenske nikdy nedostanu to je jasne, na slovensku sa veru toho bigbitu nikdy nejak nedarilo aj v tvorbe aj inom, technika?chlapi dobre rano pristante uz na zemi , trubirohovia ,vy niktosi, co si to namyslate , bytheway tu je dave navarro a boh vie ,ze ho mam radsej aj s janes ako s chillis ale tu hra song zs puff daddym a verte ci nie je to frusciante styl hrania, co poviete technici, kua ale som sa nasmiaaaal teraz Nechajte ma vydýchať Na zdravie!

http://youtube.com/watch?v=6O42--nfpDI  - dave a john?

ver tomu, ze ja prave este o dost viac Bavím sa skvele Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
zakky
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 25. Január , 2008, 20:52:34 »

to ze je nekto na obalke casopisu tak sa zneho pojebeme teraz?  Bleee

Ja ho mam celkom rad......ale zas nepis somariny to ze hra rozladene pocuje snad kazdy kto aspon na chvilu vynecha drogy....skus to!
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.