Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 13:33:46
Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42818 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 25. Január , 2008, 20:58:01 »

chlapi neblaznite, bavime sa o gitaristovi ,ktory vas vsetkich so svojou technikou zmetie zo stola ,nespocetne vela raz tento junkie boy stal na prvych strankach svetovych gitarovych magazinov a esa co im nesiahate ani po clenky mu davali hlasy v gitarovych anketach total guitar, guitarmag a podobne, toto je prva liga deti, tu sa ani vase paprce slovenske nikdy nedostanu to je jasne, na slovensku sa veru toho bigbitu nikdy nejak nedarilo aj v tvorbe aj inom, technika?chlapi dobre rano pristante uz na zemi , trubirohovia ,vy niktosi, co si to namyslate , bytheway tu je dave navarro a boh vie ,ze ho mam radsej aj s janes ako s chillis ale tu hra song zs puff daddym a verte ci nie je to frusciante styl hrania, co poviete technici, kua ale som sa nasmiaaaal teraz Nechajte ma vydýchať Na zdravie!

http://youtube.com/watch?v=6O42--nfpDI  - dave a john?

Si ma normálne pobavil. Hneď sa mi veselšie pôjde do krčmy..  Beeee  Na zdravie!
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 25. Január , 2008, 20:58:10 »

Nic proti, ale solo tvori co sa tyka vplyvu na celkovu skladbu typu taka hudba ako robia RHCP asi 5 percent ... Kto je pre kapelu vecsim prinosom, niekto kto vie pekne zasolovat alebo niekto kto im napise tristvrte albumu?
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #17 kedy: 25. Január , 2008, 21:14:18 »

Nic proti, ale solo tvori co sa tyka vplyvu na celkovu skladbu typu taka hudba ako robia RHCP asi 5 percent ... Kto je pre kapelu vecsim prinosom, niekto kto vie pekne zasolovat alebo niekto kto im napise tristvrte albumu?

No po tych poslednych albumoch by som skor povedal, ze najvacsim prinosom by bolo, keby uz radsej nic nenahravali..  ha ha ha
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #18 kedy: 25. Január , 2008, 21:21:20 »

vsetci zo svetovej sceny su kok*ti len amatersky slovensky gitaristi na cinskych gitarach a lacnych multiefektoch maju skvele riffy.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
zakky
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 25. Január , 2008, 21:53:45 »

Dobre inteligenti takze mi trapkovia slovenski teda co niesme na obale gitarovych casopisov nemozeme napisat nazor na nejakeho ubergitaristu s obalky casopisu? Ale vlastne mozeme ake iba ak je to nazor typu oooo ten je taaaaaky dobry.

Btw gitaristi s obalky casopisu vyseru presne take hovno ako ja, ne su to ziadni bohovia takze sa o nich moze pisat co chce!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #20 kedy: 25. Január , 2008, 21:57:46 »

Celý môj život teraz budem viesť k najvyššiemu cieľu - fotke na titulke nejakého gitarového magazínu. Asi sa vyspím so šéfredaktorom.  Popiskujem si  Som metlak
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #21 kedy: 25. Január , 2008, 22:29:13 »

Ale v novom case este nebol, je to obycajny chudak.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #22 kedy: 25. Január , 2008, 22:34:57 »

minule tam bola Durianova a raz dokonca aj na titulke
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #23 kedy: 25. Január , 2008, 22:45:06 »

Inak v tejto teme by sa malo spomeut aj meno Hillel Slovak, co bol predchodca Fruscianteho v RHCHP. Inak zaujimave meno, ze...

Add Frusciante: Ak by som si mal vybrat, ci mam ist na solovy koncert jeho alebo uz spominaneho Petrucciho, tak idem na Fruscianteho... mne sa paci jeho solovecka Going Inside, kde si sam vsetko nahral - automaticke pocitacove bicie napr. - paci sa mi ta jeho surovost... co sa tyka jeho a Navarra v ramci RHCHP, tak Navaroo tam jednoducho nesedel, to by mal tiez kazdy pocut, kto ma usi a pozna ich tvorbu... aj ked ten album z Navarrom sa mi tiez pacil... asi tolko teda...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #24 kedy: 25. Január , 2008, 22:56:13 »

ale zas nepis somariny to ze hra rozladene pocuje snad kazdy kto aspon na chvilu vynecha drogy....skus to!

tak ze hra rozladene to moze povedat len rocker odchovany na megahitoch z Fontany pre Zuzanu. Ze to tie stovky milionov fanusikov bavi pocuvat tu rozladenu gitaru, ked tu jeden z hladovej doliny ma absolutny hudobny sluch a prisiel nato.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
MageZ
miestny štamgast

teh shite!!111!

« Odpoveď #25 kedy: 25. Január , 2008, 23:02:23 »

tak ze hra rozladene to moze povedat len rocker odchovany na megahitoch z Fontany pre Zuzanu. Ze to tie stovky milionov fanusikov bavi pocuvat tu rozladenu gitaru, ked tu jeden z hladovej doliny ma absolutny hudobny sluch a prisiel nato.

Miliony fanusikov bavi pocuvat Modern Talking.

RHCP ma taku rytmiku, ze tie koncerty maju stavu aj ked tam John smatle po hmatniku a Anthony priserne ujuka. Keby tam bola nejaka priemerna nezazivna rytmika, tak po tej kapele nestekne ani pes.
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 23:03:35 od MageZ » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 26. Január , 2008, 00:31:59 »

ta rozladena gitara sa vola white falcon , zapojil ten rozladeny srot za 30 tisic dolacov a fuk bola californication

Fuuuuha, taka draha gitara ?§!.  ha ha ha. Podla zvuku a tonu v tej skladbe by som to tipol skor na nejaku Jolanu a tranzistor s lacnym cinskym multiefektom ako spominal Musicman.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #27 kedy: 26. Január , 2008, 00:33:21 »

chlapi dobre rano pristante uz na zemi , trubirohovia ,vy niktosi, co si to namyslate

ha ha ha A ked pristaneme na zemi, tak co mame robit potom?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #28 kedy: 26. Január , 2008, 00:36:31 »

call ambulance  Pomoooc!  Na zdravie!

Komu?  Žmurk
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #29 kedy: 26. Január , 2008, 04:14:22 »

Do nikoho nerýpem, ale tvoje hlášky ma vždy pobavia..  Beeee  Kurnik, normálne si trafil - som rocker odchovaný na jednotke Fontáne..  :)

sakra, ako hrá ten Frusciante rozladene, ale to asi preto, že som sledoval Fontánu pre Zuzanu..  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.