Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 13:50:59
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42894 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #60 kedy: 10. Apríl , 2008, 19:30:39 »

Schválne ukáž nejakú ukážku s Frusciantovými drevenými prstami  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #61 kedy: 10. Apríl , 2008, 19:43:21 »

to mas raz tak. ked si raz vypocujes vaia ,tak sa da pisat o tom aky je henry toth nedokonaly a v porovnani s nim je. pytali nsa v rozhovore slasha ake kapely ma rad a medzi inymi spomenul aj nirvanu. asi preto o com som pisal pred tym. a slash je slash. red hot mam velmi rad a proste mi tam jeho gitary sedia jak rit na serbel.

http://youtube.com/watch?v=sUJHEdQBAr8
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #62 kedy: 11. Apríl , 2008, 06:12:59 »

pelko: On ma drevene prsty v jednom kuse. V podstate ktorekolvek solo, ci skor "solo" si vezmes, tak to tam mas. Nehovorim  o stavbe sola akebo podobne, ide mi o celkove vyznenie, z ktoreho je jasne pocut, ze technika je mu na hony vzdialena...
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 11. Apríl , 2008, 07:04:57 »

Na tomto fore sa mi pači,že "šoferi autobusu MHD kritizuju jazdu pilotov F1". Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #64 kedy: 11. Apríl , 2008, 11:00:14 »

...ydur - alebo sa tu vyjadruju ludia, ktori nemaju ziadne informacie...a zbytocne sa naparuju
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 11. Apríl , 2008, 11:10:55 »

...ydur - alebo sa tu vyjadruju ludia, ktori nemaju ziadne informacie...a zbytocne sa naparuju
yngwinier-ja som ten prispevok neadresoval tebe.......zbytočne to adresuješ mne
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #66 kedy: 11. Apríl , 2008, 13:17:31 »

Ved v poriadku, ja sa ani nehadam a nevztahoval som to na seba, je to OK Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #67 kedy: 11. Apríl , 2008, 17:26:51 »

Keby bol virtuóz tak by nebol zaujímavý  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cort
pravidelný návštevník
Príspevkov: 155

« Odpoveď #68 kedy: 10. Máj , 2008, 23:02:01 »

http://jftab.com/htm/tab/Wednesday-s-song.html
pozrite si video ako sa chytajú tie "ľahké" akordíky a zamyslite sa v čom je jeho jedinečnosť
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #69 kedy: 10. Máj , 2008, 23:04:00 »

pozrite si video ako sa chytajú tie "ľahké" akordíky a zamyslite sa v čom je jeho jedinečnosť
podla mna jedinecnost v gitare nespociva od narocnosti akordov..prave naopak Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #70 kedy: 10. Máj , 2008, 23:21:53 »

A?
Ten posledný akord sa mi zdá neuchopiteľný,ale inak(no nemám 6 prstov na ľavačke,Johny asi má)...
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #71 kedy: 11. Máj , 2008, 00:07:39 »

Citácia
A?
Ten posledný akord sa mi zdá neuchopiteľný,ale inak(no nemám 6 prstov na ľavačke,Johny asi má)...
pozeral si si video ako sa to chytá? Zdravíčko
Zaznamenané
cort
pravidelný návštevník

« Odpoveď #72 kedy: 11. Máj , 2008, 00:09:05 »

tým príspevkom som len chcel poukázať na jeho nápady a jedinečnosť a že gitara nie je založená len na technike,ale najmä na rytmike..... Bravooo
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #73 kedy: 08. Jún , 2008, 13:33:05 »

Nechcem sa tu teray rozpisovat o jeho gitarovych schopnostiach - mate pravdu, ze castejsie mu uchadzaju bendy ako by mali, ale zas pri jeho inspiraciach ako boli napriklad Syd Barett... A aj Jimi hral hocikedy hovadiny, samozrejme nechcem ich porovnavat. Myslim, ze solovat by mal menej, ale nesuhlasim s tym tvrdenim, ze v studiu ma nieco falosne, ved aj ta veta bola tak napisana ze kdesi sa mi zda cosi neviem ktora piesen ale myslim...ked uz tak chcem pocut v ktorej piesni a nakoniec by som chcel povedat ,ze ak tam je nieco falosne tak to tam je naschval lebo on je znamy tym ze v studiu sa z vecami dost hra a ako posledna vec ktoru chcem povedat je, ze sa v poslednom case na gitaru dost zlepsil a svedci o tom aj stadium arcadium...
Nakoniec dve mile videjka a vlastne aj dovod preco ho mam radsej ako vacsinu sucasnych gitaristov:

Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #74 kedy: 08. Jún , 2008, 14:13:19 »

ale ano...BeeGees dobry...som ani nevedel ze je taky dobry spevak...  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.134 sekund, 23 otázok.