Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 13:56:56
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42913 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #75 kedy: 08. Jún , 2008, 14:26:48 »

Nechcem sa tu teray rozpisovat o jeho gitarovych schopnostiach - mate pravdu, ze castejsie mu uchadzaju bendy ako by mali, ale zas pri jeho inspiraciach ako boli napriklad Syd Barett... A aj Jimi hral hocikedy hovadiny, samozrejme nechcem ich porovnavat. Myslim, ze solovat by mal menej, ale nesuhlasim s tym tvrdenim, ze v studiu ma nieco falosne, ved aj ta veta bola tak napisana ze kdesi sa mi zda cosi neviem ktora piesen ale myslim...ked uz tak chcem pocut v ktorej piesni a nakoniec by som chcel povedat ,ze ak tam je nieco falosne tak to tam je naschval lebo on je znamy tym ze v studiu sa z vecami dost hra a ako posledna vec ktoru chcem povedat je, ze sa v poslednom case na gitaru dost zlepsil a svedci o tom aj stadium arcadium...
Nakoniec dve mile videjka a vlastne aj dovod preco ho mam radsej ako vacsinu sucasnych gitaristov:

M?yslím že spieva lepšie ako Anthony  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plichto
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 09. Jún , 2008, 21:54:06 »

Keby bol virtuóz tak by nebol zaujímavý  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

Presne tak, john je káder, virtuózi sú nudní típci čo cvičia 8 hodín denne, ale o tom neni rock`n`roll  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #77 kedy: 11. Jún , 2008, 12:23:51 »

Mimochodom, pár dní pred tým, ako v Bratislave koncertoval Glenn Hughes som s ním robil telefonický rozhovor do denníka Plus Jeden Deň. Niektoré otázky sa do novín nedostali a medzi nimi bola aj jedna, ktorá sa týkala Fruscianteho. Hughes s ním a Chadom Smithom totiž pomerne často nahráva.

tu sú:
Nahrali ste aj album s členmi Red Hot Chili Peppers, Chadom Smithom a Johnom Frusciantem. Vždy ste sa pohybovali v klasickom rockovom prostredí a zrazu ste začali hrať s hudobníkmi s úplne inej scény.
Sú to moji dobrí kamaráti a vzájomne máme radi svoju tvorbu. Tak sme si povedali, že by sme si spolu mohli zahrať. Chad je môj najlepší kamarát, som krstným otcom jeho dieťaťa. John je dosť uzavretý, ale je to úžasný človek. Som veľmi rád, že sme si spolu zahrali.

John pritom nieje typický rockový gitarista. V Red Hot Chili Peppers sa nepredvádza virtuóznymi sólami.
Páči sa mi ako hrá, je to génius. Je to veľmi svojský gitarista, ale ak si vypočujete môj posledný album Music For The Divine, John tam má krásne sólo a je to vynikajúci gitarista.

Snáď som si týmto nezarobil na prúser, ale sám som bol prekvapený, ze na tom Johnovi toho asi bude oveľa viac, ako sa na prvý počuv zdá...
Pravdupovediac som ani nerátal s tým, že toto pôjde do novín, ale zaujímalo ma to.
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 11. Jún , 2008, 12:28:25 »

TO si píš že je, zober si len také sólo do californication, to je len melódia, ale nevyznie vôbec pankáčsky triciálne, ale pasuje ako riť na šerbel a to je umenie, pentatoniku sa naučí za pár rokov každý  Zdravíčko
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #79 kedy: 11. Jún , 2008, 12:30:23 »

Mimochodom, pár dní pred tým, ako v Bratislave koncertoval Glenn Hughes som s ním robil telefonický rozhovor do denníka Plus Jeden Deň. Niektoré otázky sa do novín nedostali a medzi nimi bola aj jedna, ktorá sa týkala Fruscianteho. Hughes s ním a Chadom Smithom totiž pomerne často nahráva.

tu sú:
Nahrali ste aj album s členmi Red Hot Chili Peppers, Chadom Smithom a Johnom Frusciantem. Vždy ste sa pohybovali v klasickom rockovom prostredí a zrazu ste začali hrať s hudobníkmi s úplne inej scény.
Sú to moji dobrí kamaráti a vzájomne máme radi svoju tvorbu. Tak sme si povedali, že by sme si spolu mohli zahrať. Chad je môj najlepší kamarát, som krstným otcom jeho dieťaťa. John je dosť uzavretý, ale je to úžasný človek. Som veľmi rád, že sme si spolu zahrali.

John pritom nieje typický rockový gitarista. V Red Hot Chili Peppers sa nepredvádza virtuóznymi sólami.
Páči sa mi ako hrá, je to génius. Je to veľmi svojský gitarista, ale ak si vypočujete môj posledný album Music For The Divine, John tam má krásne sólo a je to vynikajúci gitarista.

Snáď som si týmto nezarobil na prúser, ale sám som bol prekvapený, ze na tom Johnovi toho asi bude oveľa viac, ako sa na prvý počuv zdá...
Pravdupovediac som ani nerátal s tým, že toto pôjde do novín, ale zaujímalo ma to.

O tom že je genialný niet pochyb.Mimochodom aj Vy ste genialni gitaristi len tie možnosti.Je ich u nás niekolko len ich nemá kto zviditelnit.Já ich poznám zopár.Nemajú také možnosti bohužial.Ako sa hovorí-skvelých gitaristov je ako sračiek s prepáčením ale nemaju prostriedky ako sa zviditelnit.
« Posledná zmena: 11. Jún , 2008, 12:33:16 od Altostratus » Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #80 kedy: 11. Jún , 2008, 12:32:25 »

Mňa skôr upútali jeho akustické veci, tam si asi dal viac záležať, alebo ho to viac baví. Road Trippin', či ako sa to volá? Pekná vec, úplne vážne. A ani nevyzerá príliš ľahko. Skúsim sa ju naučiť a poreferujem :-)
Zaznamenané

plichto
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 11. Jún , 2008, 12:35:13 »

Mňa skôr upútali jeho akustické veci, tam si asi dal viac záležať, alebo ho to viac baví. Road Trippin', či ako sa to volá? Pekná vec, úplne vážne. A ani nevyzerá príliš ľahko. Skúsim sa ju naučiť a poreferujem :-)

alebo taký riff do otherside je vo svojej podstate geniálny svojou jednoduchosťou.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 11. Jún , 2008, 16:28:38 »

John Frusciante je jeden z mojich oblubenych gitaristov. Ma svoj styl ako David Hasselhoff v Baywatchi.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #83 kedy: 04. Júl , 2008, 13:26:33 »

Bravooo Dugo, po dlhom čase o5 múdra veta  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #84 kedy: 06. Júl , 2008, 12:22:20 »

Dakujem.  Zdravíčko
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #85 kedy: 06. Júl , 2008, 12:22:34 »

http://youtube.com/watch?v=doDBApOv2oM&feature=related
Keďže tu bol spomenutý aj fruscianteho predchodca v rhcp hillel slovak tak tu je videoklip s nim k piesni fight like a brave sexi song... aj ked si na to treba asi trochu zvyknut Zdravíčko
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #86 kedy: 06. Júl , 2008, 13:00:40 »

http://youtube.com/watch?v=doDBApOv2oM&feature=related
Keďže tu bol spomenutý aj fruscianteho predchodca v rhcp hillel slovak tak tu je videoklip s nim k piesni fight like a brave sexi song... aj ked si na to treba asi trochu zvyknut Zdravíčko

prvy raz vidim / pocujem. vyborna gitara po kazdej stranke, song tiez. dnesna tvroba ma nudi, ale toto bolo aste svieze, cerstve :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #87 kedy: 09. Júl , 2008, 08:14:30 »

prvy raz vidim / pocujem. vyborna gitara po kazdej stranke, song tiez. dnesna tvroba ma nudi, ale toto bolo aste svieze, cerstve :)

v tej dobe to vedeli paradne pomiesat, funk, punk, trochu rapu...groovuje to super. velmi mi to pripomina living colour z tej doby, ale takyto "crossover" vtedy hralo dost kapiel.
Zaznamenané

o-yep sro
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #88 kedy: 09. Júl , 2008, 09:32:32 »

No čo, ako ludia tak aj oni dospeli/zostarli a už proste nemajú chuť na nejaké zbesilé pesničky a vystupovanie...
Posledný premňa dobrý album bol Californication, ostatné novšie nič premna... moc pomalých atmosferickych pesničiek...  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #89 kedy: 09. Júl , 2008, 09:41:42 »

poznam mnoho ludi co su starsi a furt hraju zbesilo ak nie zbesilejsie  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.