Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 13:57:40
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: John Frusciante  (Prečítané 42915 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #90 kedy: 09. Júl , 2008, 09:42:38 »

To sú ľudia ktorí nestarnú ale dozrievajú  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
BB
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 122

Ready to B.L.U.E.S.

« Odpoveď #91 kedy: 26. December , 2008, 12:36:03 »

rastis ma uplne predbehol. podpisujem. na nazor na fruscianteho mi stacilo z donutenia recenzovat jednu jeho otrasnu rozladenu solovku (pritom pesnicky by nemuseli byt zle, len to prevedenie) a pocut jeden live zaznam RHCP. strach a hroza.  Fuuha zíram

hrat na gitaru nie je o tom kto hra rychlejsie alebo technickejsie ale o tom ako dany gitarista so svojou hrou zabada do kapely a hudby ktoru robi.
Vypocuj si aspon nejaky album a potom povedz ci jeho hra "strach  a  hroza".....
Zaznamenané

Fender Telecaster Custom Shop
Fender Twin Reverb
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #92 kedy: 26. December , 2008, 13:52:59 »

hrat na gitaru nie je o tom kto hra rychlejsie alebo technickejsie ale o tom ako dany gitarista so svojou hrou zabada do kapely a hudby ktoru robi.
Vypocuj si aspon nejaky album a potom povedz ci jeho hra "strach  a  hroza".....

super, dlho tu tato debatka nebola  :)

hrat na gitaru NEfalosne neznamena, ze sa od niekoho vyzaduju technicke alebo rychle vykony  :)
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #93 kedy: 26. December , 2008, 14:11:27 »

ja na nahravkach fakt nepocujem ze by bol rozladeny. nahraval gitary aj s mars voltou na prvom albume, nieco na nom musi byt ked si ho pochvaluju a volaju takyto vseljaki typci. a ze sa neboja ze im zahra falosne na album, to ma prekvapuje Žmurk
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #94 kedy: 26. December , 2008, 14:14:54 »

ja na nahravkach fakt nepocujem ze by bol rozladeny. nahraval gitary aj s mars voltou na prvom albume, nieco na nom musi byt ked si ho pochvaluju a volaju takyto vseljaki typci. a ze sa neboja ze im zahra falosne na album, to ma prekvapuje Žmurk
Asi ho nechávajú hrať len na Gibson Robot. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #95 kedy: 26. December , 2008, 14:19:23 »

super, dlho tu tato debatka nebola  :)

hrat na gitaru NEfalosne neznamena, ze sa od niekoho vyzaduju technicke alebo rychle vykony  :)
uz sa dlho tato tema neriesila, ale naposledy co som cital tak on hovoril, ze hra falosne naschval.
Teraz budem parafrazovat neviem ako to presne bolo napisane nieco v zmysle, ze sa nedostane clovek k extremom ked nevyuziva vsetky moznosti... a inac fakt hra casto falosne  Beeee ale blood sugar sex magik je sexi album

napriklad tuna toto solicko sa mi fakt ze paci  :)
« Posledná zmena: 26. December , 2008, 14:20:21 od Rotanimod » Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #96 kedy: 26. December , 2008, 14:22:30 »

rozhodne mu musim vychvalit aspon pravacku a rytmicke citenie... len nech nesoluje  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #97 kedy: 16. Január , 2009, 19:05:15 »

Novy album the empyrean ma vyjst  20.1. mala ukazka
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
Shaikan
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #98 kedy: 24. Január , 2009, 17:10:57 »

Novy album the empyrean ma vyjst  20.1. mala ukazka

vyborny album...uplne iny ako jeho stare...stoji za vypocutie!  Žmurk
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #99 kedy: 17. Február , 2009, 07:11:54 »

rozhodne mu musim vychvalit aspon pravacku a rytmicke citenie... len nech nesoluje  Bavím sa skvele

ved to mas ako s kerrym kingom.... vinikajuci riffer, ale jeho sola sa mi absolutne nepacia
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #100 kedy: 17. Február , 2009, 15:19:27 »

Frusciante je uplne dopohody gitarista... Rovnaky kaliber ako Edge z U2...  Zdravíčko
Zaznamenané
17Kubko71
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #101 kedy: 20. Február , 2009, 23:13:56 »

ufffffffffff john frusciante a drogy tie bral alebo berie každý jeden gitarista tam hore. jeho hra??? čo tu potíte že je to o ničom s jeho technikou rád by som videl toho kto z vás hra lepšie po prípade dosiahol to čo on asi vas tu je takých keď to píšete. každý máme svoj štýl a on je  v tom čo robí jeden z najlepších narozdiel od vás páni gitaristi......................
Zaznamenané
Matthew155
nováčik
*
Príspevkov: 5

« Odpoveď #102 kedy: 16. Marec , 2009, 21:43:52 »

tak: John Frusciante je úplný gitarový mág...je jedno,že bral drogy to stým nič nemá aj Slota ich bral...ale proste John je gitarista ktorý sa od malička venuje hudbe,študuje ju a naozaj sa v nej vizná...vie zahrať určite úplne všetko pretože takýto muzikanti sa hudbou zaoberajú a baví ich...veď to počuť aj na tej tvorbe...napr. pesnička snow...mi to príde jak klasická hudba ten postup...totiž to že tvorí to čo tvorí je dôkaz že vie šetko...nehrá dáke ptákoviny jako slovenské "slávne" kapely...kedysi sa mi jedno jeho sólo zdalo rozladené ,ale keď som ho počul asi tretíkrát tak som ho začal brať ako geniálne...ináč aj Jimim Hendrixom niektorí opovrhovali bo ho nechápali...a hľa...ovplyvnil hádam celý hudobný svet
Zaznamenané
o:-:rek
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 16. Marec , 2009, 21:51:55 »

on hra stylom mam v pici hram si ako chcem a serem na kazdeho ... to si na nom cenim, preco by mal hrat cisto, precizne a tak isto ako sa kazdy snazi ? ma ksicht  Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #104 kedy: 16. Marec , 2009, 22:21:27 »

tak: John Frusciante je úplný gitarový mág...je jedno,že bral drogy to stým nič nemá aj Slota ich bral...ale proste John je gitarista

Zaujimave porovnanie so Slotom.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.