joe
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Máj , 2008, 13:55:54 » |
|
ja mam zasa na druhej strane rad, ked sa kapela vyvija... a myslim ze morse bol dobra volba... aj ked zasa je jasne ze to uz nieje to co byvalo ale tak co... ja pocuvam muziku nie mena a obsadenie to je somarina ked bude hrat v pink floyd satroš,,,jeblo by ma to iste purple ...to nieje purple ani z daleka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 22. Máj , 2008, 13:58:44 » |
|
to je somarina ked bude hrat v pink floyd satroš,,,jeblo by ma to iste purple ...to nieje purple ani z daleka
pre mna za mna nech si hra... vypocul by som si tam veru aj satrosa inac satros mal hrat v purple aj na trvalo po tom co s nimi odohral nejaky koncert... ale satrosa mam radsej solovo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Máj , 2008, 14:10:37 » |
|
satros ma nudi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Máj , 2008, 14:20:43 » |
|
satros ma nudi
on aj seba nudi pre to je to take
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Máj , 2008, 14:23:18 » |
|
Nenaťahujte sa a dojdite zajtra na Glenna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 23. Máj , 2008, 00:17:22 » |
|
Snad nezacnu presne o osmej, lebo neviem-neviem ci stiham zaciatok a to by ma mrzelo. Skuste tam nieco rozbit, vypnut prud, alebo spravit nejaku vzburu, nech sa zaciatok o 15 minut posunie Predkapela nebude ziadna.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. Máj , 2008, 01:55:50 » |
|
Takze som nakoniec stihol. Predvcerom som sa na vlastne oci a usi presvedcil, ze Glenn nema prezyvku "Voice of Rock" nadarmo. Uzasny spevak. To, co on robil s hlasom som este asi nevidel (i ked barta od toho nemal daleko), ale toto bola vysoka skola spievania, co vysoka..to bol doktorat zo spievania. Hral veci prevazne z noveho albumu, nieco z predosleho Soul Mover a dve purplovky. Mistreated bol natiahnuty na vyse 10 minut so solovou exibicioiu gitaristu JJ Marcha a samoteho Glenna doprevadzaneho len klavesom. Na zaver bol obligatny Burn, ktory rozhecoval celu Arenu. Chcel by som si pozriet ako by dnes zahrali Burn purpli. Od Whitesnake a aj od Glenna to ma gule jak svina. Fotky: Klik
|
|
« Posledná zmena: 25. Máj , 2008, 01:56:08 od iMbUS »
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 25. Máj , 2008, 10:20:29 » |
|
kolko tam bolo ludi?...sedelo sa ci stalo?...arena je arena...
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. Máj , 2008, 11:06:51 » |
|
hm...400-500 asi....aj sa sedelo, aj stalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 25. Máj , 2008, 11:15:53 » |
|
pre mna za mna nech si hra... vypocul by som si tam veru aj satrosa inac satros mal hrat v purple aj na trvalo po tom co s nimi odohral nejaky koncert... ale satrosa mam radsej solovo... No nezacal s nimi hrat kvoli zmluve, ktoru mal s inou hudobnou spolocnostou. Ale co som pocul a cital, ze vraj Satriani dost kopiroval Blackmora, lebo tvrdil, ze tie sola su take dobre, ze tam nie je co menit. Osobne som mal radsej zostavu s Blackmorom, lebo clovek nikdy nevedel co zahra.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Máj , 2008, 11:37:52 » |
|
No nezacal s nimi hrat kvoli zmluve, ktoru mal s inou hudobnou spolocnostou. Ale co som pocul a cital, ze vraj Satriani dost kopiroval Blackmora, lebo tvrdil, ze tie sola su take dobre, ze tam nie je co menit. Osobne som mal radsej zostavu s Blackmorom, lebo clovek nikdy nevedel co zahra. clovek hlavne nikdy nevedel co urobi a ci vobec vystupi na podium ....blackmore je nezmar a skvely hudobnik a preto si ho kazdy pamata
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 27. Máj , 2008, 13:07:02 » |
|
pre siiilasa na margo toho ako by hughes nevyspieval child in time
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 27. Máj , 2008, 13:15:45 » |
|
no je brutal ved nikdy som netvrdil opak ale gillan je gillan...deep purple bez gillana nie je deep purple....a btw zober si kolko ludi pozna child in time a kto pozna tuto kratku guhesovu prezentaciu spevackej geniality..... ale ano je pravom nazyvany the voice of rock!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 27. Máj , 2008, 13:22:12 » |
|
no je brutal ved nikdy som netvrdil opak ale gillan je gillan...deep purple bez gillana nie je deep purple....a btw zober si kolko ludi pozna child in time a kto pozna tuto kratku guhesovu prezentaciu spevackej geniality..... ale ano je pravom nazyvany the voice of rock!
presne tak.... gillan stal pri najvacsich songoch deep purple. a voice of rock je robert plant, dobru noc snivajte dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 27. Máj , 2008, 13:42:48 » |