plichto
Hosť
|
|
« kedy: 07. Február , 2008, 10:24:51 » |
|
Dátum/Date: 28.03.2008 o 20.00 h Miesto/Place of performance: Divadlo Aréna, Bratislava Cena/Price: - státie/standing: 999,- Sk, od/since 01.02.: 1.099,- Sk, od/since 01.03.: 1.199,- Sk - sedenie/sitting: 1.699,- Sk (prízemie/ground floor), 1.999,- Sk (balkón/balcony) Uriah Heep je britská rocková skupina, založená roku 1969 v Birminghame. Priaznivci legendárnych Britov sa však môžu tešiť najmä na ich najväčšie hity ako napríklad Easy Livin (Demons and Wizards - 1972), Sweet Loraine (The Magician’s Birthday 1972) či Stealin (Sweet Freedom - 1973). Jej nesmrteľný hit Lady in Black je pevnou súčasťou playlistov väčšiny rádií po svete. Skupina Uriah Heep vystúpi v Bratislave v zostave : Mick Box gitara, spev / Bernie Shaw spev / Trevor Bolder basa, spev / Phil Lanzon kávesy, spev / Russel Glilbrook bicie, spev zdroj http://ticketportal.sk/Podujatie_Search.asp?ID=10035
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2008, 10:25:08 » |
|
Chystate sa niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 07. Február , 2008, 10:38:02 » |
|
Uriášov som už raz videl, na Kamennom Mlyne na nejakom motozraze. Starší páni, ale hrali fajn a najmä mali dobre urobené vokály.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 07. Február , 2008, 18:07:22 » |
|
Toto uz nema s Uriah Heep skoro nic spolocne. Uriah Heep su pre mna zostava zhruba do roku 1977 s Kenom Hensleym za klavesami (ten im skoro vsetko skladal) a s Davidom Byronom - spevakom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 08. Február , 2008, 09:05:18 » |
|
Toto uz nema s Uriah Heep skoro nic spolocne. Uriah Heep su pre mna zostava zhruba do roku 1977 s Kenom Hensleym za klavesami (ten im skoro vsetko skladal) a s Davidom Byronom - spevakom.
Uriah Heep = Mick Box
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 08. Február , 2008, 11:11:08 » |
|
Na Masters of rock boli výborní, odporúčam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 08. Február , 2008, 11:20:58 » |
|
Aj ich minulorocny koncert v Kosiciach bol skvely. Starsi pani, ale na podiu akoby omladli o 20-30 rokov. Taktiez odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 08. Február , 2008, 12:22:44 » |
|
podla mna si len zbytocne zatvaras dvere pred dobrou muzikou , kazda kapela prechadza zmenami . videl som ich na MOR2007 a bolo to absolutne uzasne ... takmer najlepsie vystupenie ake som kedy vzivote zazil :-) Musis sa spokojit stym co je , a nehladiet len na to co bolo ;-) ja by som si tiez kukol maidenov krom dickinsona aj s blazeom bayleyom a sabbathov s ozzym , chcel by som aby hrali purply s blackmoorom alebo uriasi s kerslakeom ... nestane sa tak tak som spokojny aj stym ze v inej zostave podavaju super vykony ;-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 08. Február , 2008, 12:35:57 » |
|
ja by som si chcel pozriet niekedy purple v zostave aka bola na albumoch Burn a Stormbringer
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 08. Február , 2008, 12:39:11 » |
|
Teraz su v Mexiku.Dva mesiace po južnej amerike.Užívajú si.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 08. Február , 2008, 12:43:38 » |
|
ja by som si chcel pozriet niekedy purple v zostave aka bola na albumoch Burn a Stormbringer
no to asi nehroziii,blackmoore ich ma na haku, David robi svoje a myslim lepšie...Hughes tak isto a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Male Pivo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 08. Február , 2008, 12:45:07 » |
|
no to asi nehroziii,blackmoore ich ma na haku, David robi svoje a myslim lepšie...Hughes tak isto a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku konecne niekto seriozne informovany ... a ktomu " a LOrd sere na to chyta ryby za Londinom v potoku " nevies ci mu beru ? a ci mu neni zima na ruky :-D :-D :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Smith & Wesson: the original point and click interface
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 08. Február , 2008, 12:49:49 » |
|
Blackmoor ma dorazil Tým čo teraz produkuje.Vyrastal som na nom.Bol pre mna vzorom.Keď pak s tou komtesou začal tak už je mimo.Asi to je vekom.Ale aj ja starý cap a rad sa vraciam k ich starým veciam.Aj syn im na chuť došiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 08. Február , 2008, 13:00:38 » |
|
Uriah Heep.Ako decka sme to čítali všeliako.Ale hlavne počúvali. Velká sranda pre nás bola keď sme počuli Jurjaja heep:))Pamatám na to ako dnes.Radio luxemburg.Hrozný signál ale aký sme boli štastní.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 08. Február , 2008, 13:08:17 » |
|
podla mna si len zbytocne zatvaras dvere pred dobrou muzikou , kazda kapela prechadza zmenami .
Nuz, ked su tie zmeny objektivne k horsiemu, tak si tie dvere aj zavrem. Ale uznam, ze im to celkom hra aj dnes, ale ich novsie veci sa na klasiky zdaleka nehrabu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|