Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 20:24:32
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lenny Kravitz 24.6.2008 Bratislava  (Prečítané 21528 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #30 kedy: 24. Jún , 2008, 19:21:19 »

dalo sa kludne použiť aj iné slovne spojenie ktoré by presne vystihlo podstatu toho čo chcel vyjadriť a nemuselo by to byť hanlivé... Podobné drísty nemám rád a nezabijem sa zato
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #31 kedy: 24. Jún , 2008, 19:23:42 »

ja ho neporovnavam s britney spears, bolo to metaforicke, ak by som to mal upresnit tak slo skor o to ze ho radim do klasickej popovej vlny a je mi jedno ci je to reznute s rockom alebo s RnB alebo s hocicim.. a neurazam ho, len som napisal to co si skutocne o nom myslim, cize to ze ma nevkusne a primitivne songy. tiez sa vobec nepovazujem za ziadneho znalca hudby ale sracku od serioznej muziky este rozoznam, ale ten komu sa kravitz paci znalec urcite tiez nebude.. proste kravitz je clovek, ktory z hovna urobi hit pre ludi ktori potrebuju lahko stravitelnu jednoduchu muziku.. ako britney spears, len tam nehuci gitara

problem je ten ze si to takto nenapisal hned po prvy krat..pretoze takuto kritiku znesiem v pohode
« Posledná zmena: 24. Jún , 2008, 19:24:09 od joey » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #32 kedy: 24. Jún , 2008, 19:24:02 »

neviem mario, ci by ti bolo jedno, keby tie obyvatel ciernej pleti povedal, ze vyzeras ako ostriekany genom  :)

ano uvedomil som si, ze to je tvrdie Zdravíčko skor, aspon podla mna je keby mu niekto povedal cojaviem "neger" alebo cosi take. to na mna posobi rasistickejsie. vies keby napisal, ze je ostriekany kakaom, tak to neni podla mna nic strasne, ale kedze je metalista, tak musel pouzit tvrdie. ale samozrejme ze ho nechvalim za to.

a asi to tu zachvilu premazem ha ha ha
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #33 kedy: 24. Jún , 2008, 19:24:26 »

tiez sa vobec nepovazujem za ziadneho znalca hudby ale sracku od serioznej muziky este rozoznam, ale ten komu sa kravitz paci znalec urcite tiez nebude.. proste kravitz je clovek, ktory z hovna urobi hit pre ludi ktori potrebuju lahko stravitelnu jednoduchu muziku.. ako britney spears, len tam nehuci gitara

hm, tak definuj co je to seriozna muzika. s tym by sa asi tak mohlo zacat.

je clovek ktory spravi z hovna hit automaticky sracka? nieje prave toto celkom tazke?
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #34 kedy: 24. Jún , 2008, 19:28:39 »

tiez sa vobec nepovazujem za ziadneho znalca hudby ale sracku od serioznej muziky este rozoznam, ale ten komu sa kravitz paci znalec urcite tiez nebude..
nevylucuju sa tieto dve tvrdenia? ak sam nie si znalec, ako mozes sudit, ci sa niekto vyzna alebo nie?  Popiskujem si
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #35 kedy: 24. Jún , 2008, 19:33:55 »

ludia vy tu ten internet strasne vazne berete...zacnite chodit do kostola radsej ked nedokazete prehryst trosku tvrdsie slova....vonku nadavate ako najvacsi pohani a tu sa tvarite ako jebtizky ?§!.......ukamenovali by ste cloveka za jeden prispevok....ja dokonca keby som si mal vybrat koncert Kravitza alebo Britney Spears urcite by som siel na Britney hudba rovnako na hovno ale aspon sa je na co pozerat  Bavím sa skvele.....a suhlasim s Krtkom ze Kravitz dokaze z hovna spravit hit....a to je to jedine umenie ktore mu tu vseci mozeme len ticho zavidiet Si píš!!!
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 24. Jún , 2008, 19:37:16 »

Ne že si hluchý, ale si dokonca slepý  ?§!. Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 24. Jún , 2008, 19:39:34 »

rasisti ste vsetci, co ste z "ostriekany hovnom" urobili rasovu narazku. ja som to tak necitil  a krtko ako povedal, tak tiez nie.

hanbite sa Si píš!!!

pelko - s tymi skamenmi.... len sa tu nezacnime urazat, dobre ?  Ja som čert..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #38 kedy: 24. Jún , 2008, 19:47:49 »

ludia vy tu ten internet strasne vazne berete...zacnite chodit do kostola radsej ked nedokazete prehryst trosku tvrdsie slova....vonku nadavate ako najvacsi pohani a tu sa tvarite ako jebtizky ?§!.......ukamenovali by ste cloveka za jeden prispevok....ja dokonca keby som si mal vybrat koncert Kravitza alebo Britney Spears urcite by som siel na Britney hudba rovnako na hovno ale aspon sa je na co pozerat  Bavím sa skvele.....a suhlasim s Krtkom ze Kravitz dokaze z hovna spravit hit....a to je to jedine umenie ktore mu tu vseci mozeme len ticho zavidiet Si píš!!!

lepsie nebodaj je ked na internete vsetci picuju o dusu a v realnom zivote su zakriknuti? jasne ze netreba byt priposraty, ale netreba ani hned posielat vsetko do pice co sa subjektivne nepaci.
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 24. Jún , 2008, 20:06:46 »

najvacsi rasista a homofob na fore som predsa ja.......kto tu robi moj Job?Huh!  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #40 kedy: 24. Jún , 2008, 20:14:59 »

najvacsi rasista a homofob na fore som predsa ja.......kto tu robi moj Job?Huh!  Bavím sa skvele
...hele dej si pozor , aby sme ti neprisli vochcat teppich...  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #41 kedy: 24. Jún , 2008, 20:27:49 »

ja vzdy pisem na nete tak, ako keby som sa s niekym bavil pri pive, pretoze nerad nahradzam napr. slovo sracka dalsimi 50 slovami len aby to vyzeralo sofistikovane, takze sa stava ze niekto si nejake veci vysvetli ako provokaciu. a ked sa mi nieco nepaci, ale je to seriozna muzika cize nejaky ten dobry napad, aspon stipka techniky hrania, dobra kompozicia atd. tak drzim hubu, maximalne si poviem ze mi to nesedi, ale v pripade kravitza to tak urcite nie je..  

ja si dobru newschoolovu rockovu muziku predstavujem napriklad aj takto: http://youtube.com/watch?v=y3OZTcNACSY

Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 24. Jún , 2008, 20:31:49 »

ten krevic hra dost nahlas pocujem ho az domov :)
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 24. Jún , 2008, 20:33:26 »

čo by som zato dal  Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #44 kedy: 24. Jún , 2008, 20:38:32 »

hej, spustili presne 21:20. sranda ze ho pocujes aj ty, predsalen ty si uz viac skryty.ale ako pocujem, tak ludia celkom po pesnickach vrestia.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 23 otázok.