cubo
|
|
« kedy: 13. Február , 2008, 17:38:24 » |
|
Lidi... mam taky problem... pouzivam Sonar 4 a ako vst v nom mam rozne synthy vratane tohto... no a v Guitar pro som si spravil midi subor aj s bicimi... lenze ked na tu stopu s bicimi v sonare nabalim Adictive drums tak mi namiesto crashky hra hihat a namiesto hihat sidestick... neviete ako by sa to dalo vystelovat aby mi to hralo normalne? nemate podobny problem?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Február , 2008, 18:33:03 » |
|
Najlepsie urobis, ak zo svojho vyrobneho retazca vyhodis Guitar Pro a budes pisat noty alebo pianoroll priamo v Sonare, neviem co z toho umoznouje. Neda sa v Addictive drums nastavit, ktory ton spusta ktory bubon/cinel? V Guitar Pro to asi nepojde. Lebo v tom je problem, ze si nerozumeju, napr. ton c je v Guitar Pro crash a v Addictive kopak. Ale ved tomu rozumies, naco to pisem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FeFe
náhodný pocestný
Príspevkov: 140
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. Február , 2008, 19:18:17 » |
|
Popripade mozes skusit ktory zvuk v GP je ten ktory chces v sonare napr v GP - crash / sonar - hajtka a GP - sidestick / sonar - crash jednoducho vymenis v gp vsetky crashe a mas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Február , 2008, 19:26:09 » |
|
nepoznam gp ale AD ma napr. viacej hihat,ciniel a aj tak ked chces aby to znelo realne to musis rucne editovat priradenie nastroja podla rytmu, aj dynamiku aby to neznelo strojovo. inak to mozes nakopirovat cely nastroj v skladbe a presunut ho kam potrebujes napr v pianoroll.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Február , 2008, 20:01:04 » |
|
Tiez sa mi to stavalo - jedina moznost je rucne to nahadzat tam kam to patri. Preco bicie nevytvaras priamo v Sonare?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Február , 2008, 20:17:58 » |
|
vdaka za odpovede no uz som to vyriesil tak ze som si otvoril pianoroll a tie bicie som rucne v tej sietke prekopal... sice mi skoro siblo ale uz mam hotovu pesnicku a idem ju pridat do ukazok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Február , 2008, 20:21:15 » |
|
vdaka za odpovede no uz som to vyriesil tak ze som si otvoril pianoroll a tie bicie som rucne v tej sietke prekopal... sice mi skoro siblo ale uz mam hotovu pesnicku a idem ju pridat do ukazok tam si mozes oznacit napr cinelu v celej skladbe a pretiahnut to naraz nemusis pojednom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Február , 2008, 18:04:06 » |
|
tam si mozes oznacit napr cinelu v celej skladbe a pretiahnut to naraz nemusis pojednom
akoze v sonare? a ako?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. Február , 2008, 18:12:09 » |
|
akoze v sonare? a ako?
zmensis si celu skladbu do okna. s mysou oznacis cely riadok (napr. hihat) az sa vysvieti a pretiahnes ho hore-dole kam potrebujes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. Február , 2008, 18:13:06 » |
|
ako uz bolo povedane - ak uz raz pouzivas dospely sekvencer, kasli na GP, FL a pod... rob vsetko od zakladu v Sonare a mas vymalovane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. Február , 2008, 18:54:45 » |
|
ako uz bolo povedane - ak uz raz pouzivas dospely sekvencer, kasli na GP, FL a pod... rob vsetko od zakladu v Sonare a mas vymalovane.
no lenze v sonare nemozem pisat tabulatury... a v GP napisem aj tablatury aj vsetko naraz...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. Február , 2008, 19:06:29 » |
|
pockaj... naco tabulatury ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. Február , 2008, 19:18:00 » |
|
pockaj... naco tabulatury ?
no lebo noty nepoznam tak musim napady napisat do tabov a potom to exportnut do MIDI...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. Február , 2008, 19:31:37 » |
|
preco by si mal pisat napady do tabov ? ake napady ? vsak gitarove veci zagitarujem, bubnove naklikam do pianorollu, klavesove zaklavesujem alebo tiez naklikam do pianorollu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. Február , 2008, 22:18:30 » |
|
preco by si mal pisat napady do tabov ? ake napady ? vsak gitarove veci zagitarujem, bubnove naklikam do pianorollu, klavesove zaklavesujem alebo tiez naklikam do pianorollu.
neviem ja som sa s tym pianorollom babral dost s bicimi naposledy... mne sa najlepsie hudba zapisuje tak, ze chytim gitaru, hram si to a zapisujem do tabov... neviem si predstavit klikat klavesy do pianorollu... to by bolo o drzku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|