cort
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. Február , 2008, 12:52:30 » |
|
názov témy je jasný.....telecaster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. Február , 2008, 13:40:05 » |
|
uplne naopak to vnimam jasnee akceptujem.. ved zvuk treba pocut, nie o nom kecat..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. Február , 2008, 13:43:45 » |
|
Ale niekto rad keca o zvuku,hlavne o tych frekvenciach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 22. Február , 2008, 00:48:58 » |
|
Ja som skúšal teraz tú koreu lite ash a v porovnaní s USA highway to bol citelný rozdiel hoden 10 litrov.jediné čo mali spoločné tak to boli výšky.No mexico standard čo som držal bol určite kvalitou, zvukom veľmi podobne ako highway, no mal kusok navrh.....o cene ani nevravím....rozdiel 10 papierov vraví pre mexico....už som sa asi rozhodol pre mexico
nechapem celkom. teraz som hral na svojom novom lite ash tele asi osem hodin vkuse a vazne som charakteristickejsi tele este nemal. ako si to skusal? v obchode, so sluchatkami? inak neviem na co presne chces tele, ci rytmus alebo "lead" styl, to je asi dost dolezite. ci nehladas uplne inu gitaru.... ako moze byt 10litrov rozdiel medzi nimi (highway1 a lite ash)? btw. kde u nas maju lite ash?
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2008, 01:11:36 od palii »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 22. Február , 2008, 00:51:59 » |
|
(...) ako si to skusal? v obchode, so sluchatkami? (...) So sluchatkami? Ako sa skusa gitara so sluchatkami?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 22. Február , 2008, 01:08:38 » |
|
So sluchatkami? Ako sa skusa gitara so sluchatkami?
bezne na lacnych kombickach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 22. Február , 2008, 08:05:12 » |
|
bezne na lacnych kombickach.
Idealne skusanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 22. Február , 2008, 08:09:35 » |
|
Idealne skusanie. no a? vari nepoznas tu osvedcenu pravdu,ze zvuk je v prstoch? ci je to male male uprdene tranzistorove kombicko,alebo hlava za 50k,to je uplne jedno predsa
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2008, 08:10:36 od vlado hudec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 22. Február , 2008, 08:21:11 » |
|
no a? vari nepoznas tu osvedcenu pravdu,ze zvuk je v prstoch? ci je to male male uprdene tranzistorove kombicko,alebo hlava za 50k,to je uplne jedno predsa v prstoch a hlavne to drevo da o sebe vediet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 22. Február , 2008, 08:25:56 » |
|
v prstoch a hlavne to drevo da o sebe vediet hlavne je drevo a drevene prsty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 22. Február , 2008, 08:38:19 » |
|
So sluchatkami? Ako sa skusa gitara so sluchatkami?
Cez vikend som pozerala nejaky film americky. Baba v obchode skusala fendra strata tak, ze zapojila iba "nejaky pristrojcek" z ktoreho isli sluchatka a hrala si. Bez komba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 22. Február , 2008, 08:41:13 » |
|
Cez vikend som pozerala nejaky film americky. Baba v obchode skusala fendra strata tak, ze zapojila iba "nejaky pristrojcek" z ktoreho isli sluchatka a hrala si. Bez komba.
zuzka tak sa to skusa iba v americkych filmoch aby nerusili kameramana.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 22. Február , 2008, 08:48:41 » |
|
never vsetkemu,co vidis v americkych filmoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 22. Február , 2008, 08:59:06 » |
|
Rockman rulez
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 22. Február , 2008, 10:19:58 » |
|
no a? vari nepoznas tu osvedcenu pravdu,ze zvuk je v prstoch? ci je to male male uprdene tranzistorove kombicko,alebo hlava za 50k,to je uplne jedno predsa nac tento svoj for pchas do kazdej temy vo fore ? prestriedaj par gitar, par aparatov, pohraj dlhodobejsie s viacerymi gitaristami a dojde Ti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|