Takze vratili sme sa zo Zelenej vody domov po prvom dni. Ako jeden s mojich kamosov vystizne poznamenal, cely Topfest je jedna velka predkapela Slayeru
...teda aspon co sa tykalo prveho dna.
Musim povedat, ze odhliadnuc od kapiel sa oproti predvlani, co som tam bol, sa velmi slusne zvysila celkova uroven. Zvuk, svetla, cistota...velmi ma potesila moznost vymenit 30 prazdnych poharov od piva, za jeden plny. Takze clovek sa okolo seba poobzeral a za minutu mal pivo zadara
najviac ma pobavil chlapik, ktory tam prisiel s priblizne 2m stlpikom poharov a vypytal si 8 piv
ale bol to naozaj velmi mudry tah, lebo pri tolkych ludoch by sme sa za chvilu brodili tymi poharmi.
Blizil sa vecer a hovoril som si, ze by mohlo teraz poriadne zacat prsat, nech sa vsetci odjebu z predu a potom tam pojdem ja ked bude prestavat prsat. A tak sa aj stalo
S kamosom sme si odtrpeli Paru a Desmod a uz nam bolo jasne co nas o chvilu caka...
Slayer hrali vyborne a robili aj show na urovni, aj ked uz nie su ziadni mladici. Zo zaciatku hrali prevazne nove veci ako Jihad, Cult atd. a od polovice hrali vypalovacky ako South of Heaven, Reign in Blood, ci Angel of Death. Musim ale s lutostou povedat, ze Desmod mali vpredu urcite lepci zvuk ako Slayer, ale kamos, co stal na tribune vravel, ze tam mali zvuk ako z CDcka. Dokonca sa dostal cez znamost na tlacovku a ma podpisane CD od Kinga a Lombarda
Nabuduce by som siel skor dalej od podia kvoli zvuku, ale aspon som ich videl pekne z blizka.
Ti, co zvyknu pocuvat Headbanger FM, sa mozu najblizsie tesit na pozdrav od Kerryho Kinga.