Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 22:28:21
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Topfest 27.-28.6.2008  (Prečítané 29325 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #90 kedy: 30. Jún , 2008, 07:48:51 »

ja som v sobotu v noci zaspal nadrbany pri jazere na tych sutroch a rano som sa zobudil s prazdnou flasou v ruke a s vyhorenou cigou v druhej  Bavím sa skvele
sedeli sme tam asi 2 hodiny na tych sutroch a stale ma boli rit.....
inac mozno ma tu par ludi ukamenuje ale najlepsi vykon podla mna podal desmod.....osobne mi ta hudba nereze ale su to profesionali a v tom co robia su ua nas najlepsi....lietali tam vseci potom podiu a brutal show...a hoci som si ich nevedel predstavit ako predkapelu slayeru pekne ma to vyhecovalo.....mne sa ten slayer pacil....dost som bol zvedavy na ten paranoid ci jak sa volali co vyhrali blast beat a zhodli sme sa vseci ze sme si z nich nezapamatali absolutne nic.....nic cim by nas to oslovilo ale zle nehrali.....ale vseobecne super super super akcia....pocul som vsak ze topfest o rock nebude  Je mi do plaču
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Dugo
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 30. Jún , 2008, 08:01:28 »

tak sa opijeme inde  Bavím sa skvele

spravime si vlastny fest!  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #92 kedy: 30. Jún , 2008, 08:04:54 »

sedeli sme tam asi 2 hodiny na tych sutroch a stale ma boli rit.....
inac mozno ma tu par ludi ukamenuje ale najlepsi vykon podla mna podal desmod.....osobne mi ta hudba nereze ale su to profesionali a v tom co robia su ua nas najlepsi....lietali tam vseci potom podiu a brutal show...a hoci som si ich nevedel predstavit ako predkapelu slayeru pekne ma to vyhecovalo.....mne sa ten slayer pacil....dost som bol zvedavy na ten paranoid ci jak sa volali co vyhrali blast beat a zhodli sme sa vseci ze sme si z nich nezapamatali absolutne nic.....nic cim by nas to oslovilo ale zle nehrali.....ale vseobecne super super super akcia....pocul som vsak ze topfest o rock nebude  Je mi do plaču
to si kde pocul?? to bude nejaka <>ovina
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #93 kedy: 30. Jún , 2008, 08:06:20 »

Topfest bol super, osobne sa mi z tych vacsich kapiel pacili najviac Divokej Bill. Ich vystupenie a hudba ma velmi dostali. Desmod hrali vyborne, ale nic vynimocne, pre mna uz su tie pesnicky neskutocne otravne. Slayer priliz nepoznam, ale boli fajn, aj ked na konci uz nuda. Slizaci boli vynikajuci a dokonca som bol chvilu omrknut aj Kontrafakt.
Pre mna osobne vsak relativne nezname kapelky boli ovela zaujimavejsie ako zname mena. Vsetka cest kapelkam ako NAHODNI ZNAMI, THE SWAN BRIDE ci MAD FREQUENCY,ktori sa bohuzial pre mna prekryvali s LAVAGANCE. Kabat fakt nemusim,radsej som stravil chvilu pri vode a pozrel vystupenie LUNATIC GODS a SUNSHINE, ktori sa tiez prekryvali...
Pre mna osobne vyborny zazitok, skvela muzika.
Zopar minusov - rano Toitoi Popiskujem si, padajuci stan,tlacenice,co fakt nemusim...a zaujimave je, ze sa nikde necapovala aspon kofola alebo nieco, toto ma fakt hodne zarazilo...
Kazdopadne bolo super a isiel by som zas Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #94 kedy: 30. Jún , 2008, 08:06:56 »

maju vraj ten areal vyuzit na nieco ine....asi sa im nechce uz cistit ten bordel Bavím sa skvele
ked som vcera prisiel mi to aj mama potvrdila ze to bolo v spravach kdesi tak neviem....snad je to len kacica.....
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #95 kedy: 30. Jún , 2008, 08:09:20 »

Topfest bol super, osobne sa mi z tych vacsich kapiel pacili najviac Divokej Bill. Ich vystupenie a hudba ma velmi dostali. Desmod hrali vyborne, ale nic vynimocne, pre mna uz su tie pesnicky neskutocne otravne. Slayer priliz nepoznam, ale boli fajn, aj ked na konci uz nuda. Slizaci boli vynikajuci a dokonca som bol chvilu omrknut aj Kontrafakt.
Pre mna osobne vsak relativne nezname kapelky boli ovela zaujimavejsie ako zname mena. Vsetka cest kapelkam ako NAHODNI ZNAMI, THE SWAN BRIDE ci MAD FREQUENCY,ktori sa bohuzial pre mna prekryvali s LAVAGANCE. Kabat fakt nemusim,radsej som stravil chvilu pri vode a pozrel vystupenie LUNATIC GODS a SUNSHINE, ktori sa tiez prekryvali...
Pre mna osobne vyborny zazitok, skvela muzika.
Zopar minusov - rano Toitoi Popiskujem si, padajuci stan,tlacenice,co fakt nemusim...a zaujimave je, ze sa nikde necapovala aspon kofola alebo nieco, toto ma fakt hodne zarazilo...
Kazdopadne bolo super a isiel by som zas Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
s tou kofolou mas 100% pravdu.... kym sa pilo mi to az tak nevadilo ale vnedelu ked sme potrebovali vytriezvet na cestu sa nic okrem 100sk energy nedalo kupit.....potom sme kdesi nasli mineralku aspon....
Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #96 kedy: 30. Jún , 2008, 08:16:26 »

Dat 30sk za malicku flasu mineralky je uz slusne...Voda z vodovodu to istila Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #97 kedy: 30. Jún , 2008, 08:25:33 »

Dat 30sk za malicku flasu mineralky je uz slusne...Voda z vodovodu to istila Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
za 30 sme kupili cely liter a pol....
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 30. Jún , 2008, 08:29:37 »

Mne je tusim este furt zle  Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #99 kedy: 30. Jún , 2008, 09:45:21 »

Čo nikto nespomenie aký boli Chalani z BB Pathology Stench  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele??? A  Dogma inc.  Beeee?? To boli kapelky čo by som spoločne so Slayerom rád zhliadol, no dáko som sa nedostavil a natrtkal som sa v jednom nemenovanom bratislavskom podniku  Bavím sa skvele Thrash attack si nechavam na Brutal Assault, v podaní Exodus a Sodom  Som metlak

« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 09:45:58 od damned13 » Zaznamenané
tailgunner
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #100 kedy: 30. Jún , 2008, 09:56:34 »

no vraj sa v mieste konania, jak byval hlavny stage a priestor okolo ma staviat nejaky aquapark...jak keby ludom nestacilo to jazero, este aj festival zrusia... ?§!.
inak podla mna super akcia, cez slayer som bol v backstage-i, zboku a nudil som sa paradne, jednak ich nijka osobne nemusim ale cakal by som ovela vacsiu show...ale sympaticke bolo, ze ked ten ich spevak (ospravedlnte ma, meno fakt neviem) schadzal z podia a nechaval sa asi 20 ochrankarmi sprevadzat bol zahaleny do slovenskej zastavy - to chyti za srdce asi kazdeho slovaka, aj takeho co nemusi ich hudbu Zdravíčko Bravooo
inak desmod tiez nemusim ale pridavam sa k nazoru ze posobili skutocne skvelym profesionalnym dojmom na tom podiu..
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #101 kedy: 30. Jún , 2008, 10:01:02 »

jak sa mozu vysrat na akciu co im zaraba tolke prachy.  Je mi do plaču
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #102 kedy: 30. Jún , 2008, 10:22:06 »

Topfest bude, akurat sa hlada ine miesto.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #103 kedy: 30. Jún , 2008, 10:31:07 »

ziaden festival na slovensku nezaraba tolke prachy a uz vobec nemoze konkurovat podnikatelskemu planu aky je tam zamyslany  Smútim
Zaznamenané

o-yep sro
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #104 kedy: 30. Jún , 2008, 10:31:37 »

Bavím sa skvele ;DMožno by si bol prekvapený koľko im to zarobí...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.