brdo prvy
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: 26. Február , 2008, 09:59:00 » |
|
Ak sa neurazite,nedavno som nasiel jednu sranku,kde je to pekne vyspecifikovane,ktory kondik je na co? Pred nedavno mi BYPASSove kondiky v katodach nedali spat lebo je to trasna alchymia a od ktorej zavisi zvuk. http://sk.wikipedia.org/wiki/Kondenz%C3%A1tor
|
|
« Posledná zmena: 29. Február , 2008, 13:41:37 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: 26. Február , 2008, 14:51:42 » |
|
ale prd pre velke vykony, drotove rezistory su dobre v zdrojoch. je jasne, ze su vhodne na velke vykony, ale musis specifikovat, kde sa maju nachadzat. keby sa nachadzali v NF technike, tak to urcitim sposobom vplyva na zvuk. a to tym, ze takyto vinuti rezistor ma aj nejaku parazitnu indukcnost a kapacitku, cize ti moze znehodnocovat signal. najlepsie su vrstvove odpory v NF technike ( a vo VF uz uplne - tam si uz aj male indukcnosti a kapacity velmi neziaduce - jav vplyvania na signal by bol este vacsi ) z kondikov su idealne foliove kondenzatory. ked som meral klasicke keramicke kondiky ( tie ploche hnede posrane  ), tak ako som im pridaval frekvenciu, tak sa ich kapacita prudko menila. foliove si to relativne krasne drzali. hej, wima su dobre, ale nemusis sa specializovat iba na ne. aj nejake MKT su dobre tusim. MKT pouzivam aj ja su dost dobre ale je ich malo zohnat 
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall  piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: 01. Marec , 2008, 21:10:26 » |
|
aky je rozdie medzi ECC83 a 82 ?
|
|
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 10:09:07 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall  piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: 01. Marec , 2008, 22:04:19 » |
|
takze je uplne nevhodna do lampovych hlav 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

Príspevkov: 8210
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: 01. Marec , 2008, 22:32:47 » |
|
nie, moze sa pouzit, len na ukor toho, co napisal kolega vyssie 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný

Príspevkov: 108
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: 01. Marec , 2008, 22:45:58 » |
|
takze je uplne nevhodna do lampovych hlav  Ako katodovy sledovac alebo invertor by pouzit sla.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: 28. Marec , 2008, 21:54:51 » |
|
Cafte... pocujte neviete kde by som zohnal schemu na toto : http://www.customaudioelectronics.com/3_SE_preamp.htm je to preamp od custom audio... uz som hladal vsade mozne ale nic... chceli by sme odtial opajcnut skreslenie do nasho uz skoro hotoveho preampu... diky za info 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

Príspevkov: 8210
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: 28. Marec , 2008, 22:41:17 » |
|
joooj neznamy aparat si si vybral  a mas aj skusenosti so zvukom, su niekde ukazky? no pochybujem, kedze je to malo rozsirene, ze to bude v schemach pristupne 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: 29. Marec , 2008, 13:26:27 » |
|
joooj neznamy aparat si si vybral  a mas aj skusenosti so zvukom, su niekde ukazky? no pochybujem, kedze je to malo rozsirene, ze to bude v schemach pristupne  no az tak neznamy nieje  hra nan steve lukather aj scott henderson... zvuk poznam iba z nahravok a je dost charakteristicky... napriklad na TOTO live in Amsterdam nanom aj na koncaku CAE hra Lukather rovnako ako aj na novom solovom albume a tiez aj na cd El Grupo... tu je stranka http://www.customaudioelectronics.com/ ale ukazky som tam nevidel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
pole
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: 31. Marec , 2008, 02:13:02 » |
|
Celkom dobre. Priemerna kvalita podobne montuje aj marshall do svojich novych aparatou do 20tisic. Do FX to nezapojis. Treba k tomu vyrobit este elkektorniku. Budic na jednej strane a na druhej zosilnovac pripadne MIX city a Reverboovany signal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Fildo
nováčik

Príspevkov: 54
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:51:31 » |
|
potrebujem navinut tlmivku,ktora je pomaly vo vsetkych zdrojoch lampovych aparatov..vie dakto poradit daky vypocet,alebo rovno pocet zavitov,prierez dratu a jadra...o.i. moze to mat aj feritove jadro tvaru EE 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: 18. Apríl , 2008, 15:55:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: 18. Apríl , 2008, 16:01:44 » |
|
potrebujem navinut tlmivku,ktora je pomaly vo vsetkych zdrojoch lampovych aparatov..vie dakto poradit daky vypocet,alebo rovno pocet zavitov,prierez dratu a jadra...o.i. moze to mat aj feritove jadro tvaru EE  no je feritove jadro nemoze byt musi byt zelezne a vo vnutri vzduchova medzera ,na aky to chces zosik?  ? brdo navia tie to veci tak sa skus optat 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|